ροή ειδήσεων

Σύνδεση Σάμου-Δωδ/νήσων με Ιπτάμενα δελφίνια φέτος και καταμαράν του χρόνου

Με ιπτάμενα δελφίνια από τις 15 Μαΐουθα πραγματοποιηθεί η σύνδεση της Σάμου με τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη...
στο υφυπουργείο Ναυτιλίας, υπό τον υφυπουργό, και τη συμμετοχή των δημάρχων Σάμου, των νησιών Δωδεκανήσων, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, και παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.

Η γραμμή Κω-Πάτμος-Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος με καταμαράν, όπως έχει αιτηθεί η εταιρεία ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ SEAWAYS, με καταμαράν, δεν είναι εφικτή για το φετινό καλοκαίρι, καθώς δεν υποβλήθηκε εγκαίρως το σχετικό αίτημα, ωστόσο, οι δήμαρχοι θα υποβάλουν από κοινού αίτημα για να προγραμματιστεί την επόμενη περίοδο.

Ημερίδα για δρομολόγια κορμού
Για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σάμου με τον Πειραιά, ο υφυπουργός Ναυτιλίας ενημέρωσε τους συνομιλητές του ότι στις 9 Φεβρουαρίου θα γίνει ημερίδα στην Μυτιλήνη, όπου θα συζητηθούν τα δρομολόγια κορμού, όπως αυτό που αφορά την Σάμο.

www.aftodioikisi.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/12 14:21

    Για το καλοκαίρι εντάξει.
    Για την περίοδο του χειμώνα τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/12 15:01

    DILADI GIA NA KATALAVOUME EXEI GINEI EIDI H ANATHESH STON KYRIO SPANO (ENAN XRONO PRIN)???????
    DEN THA YPARXEI KAPOIOS DIAGONISMOS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/12 17:14

    Φίλε Ανώνυμος 05:01 αν ξαναδιαβάσεις το άρθρο θα ξεμπλεχτείς. Κι εγώ μπουρδουκλώθηκα. Λέει ότι οι αιτήσεις για να δρομολογηθεί καταμαράν φέτος στη γραμμή Κω έως Σάμο είχαν προθεσμία που έληξε και δεν υπεβλήθη τέτοια αίτηση. Το μόνο που γίνεται για φέτος είναι να δρομολογηθούν ιπτάμενα δελφίνια και ο Σπανός δεν διαθέτει ιπτάμενα δελφίνια, αλλά καταμαράν. Οπότε πάμε για το 2013, που οι αιτήσεις θα γίνουν φέτος 2012. Θα γίνει αίτημα από το Σπανό και τους τοπικούς φορείς και βλέπουμε. Δεν έχει δοθεί καμία γραμμή σε κανέναν και ούτε είναι σίγουρο ότι φέτος θα δουν ιπτάμενα δελφίνια στην Ικαροσαμία. Μπορεί να τύχει να μην εκδηλώσει ενδιαφέρον καμία εταιρεία και όλα να μείνουν στα χαρτιά για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/12 18:51

    Δεν ξερω τι παίζεται ,αλλά..υπάρχει ήδη σύνδεση ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με το Ο/Γ Νήσος Καλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΛΕΡΟΣ ΠΑΤΜΟΣ ΛΕΙΨΟΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟ με αυθημερον επιστροφή και μάλιστα επιδοτούμενο....και παιρνει και 25 Ι.Χ..Μονο που ξεκινά απο Κάλυμνο και όχι απο ΚΩ. Τωρα τι αλλο θα προσθέσουν τα δελφινια και τα καταμαραν ,δεν ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάββαλος Νικόλαος2/2/12 19:50

    Να σου πω φιλαράκο τι παίζεται. Το Ν. Κάλυμνος δεν πιάνει Φούρνους, Εύδηλο, Άγιο Κήρυκο, Καρλόβασι, Βαθύ. Αυτή τη στιγμή από Πειραιά για Ικαροσαμία ταξιδεύει το Ιεράπετρα Λ. που το είχατε κι εσείς στη Ρόδο. Δεν τους αρέσει όμως και θέλουν να το διώξουν γιατί χάσανε τα μεγαλεία του Νήσος Μύκονος (που λειτουργούσε με παθητικό - γι' αυτό και η εταιρεία το αντικατέστησε με το Ιεράπετρα Λ.)και γιατί τους θυμίζει το Εξπρές Σαμίνα (αδίκως κατ' εμέ). Έτσι λοιπόν ψάχνουν άλλους τρόπους διαφυγής είτε με αεροπλάνο (από Ικαρία), είτε να πάρουν το Ταξιάρχης της ΝΕΛ από Σάμο (όχι Ικαρία) για Χίο (περνάει 2 φορές την εβδομ.) και μετά Πειραιά, είτε να σπρώξουν τη γραμμή Κω-Πάτμο-Ικαρία-Φούρνοι-Σάμο για να φεύγουν από 12νησα με τα Μπλουσταράκια. Και θέλουν καταμαράν γιατί θα πηγαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό το τελευταίο θέλουν να σπρώξουν, πράγμα που θα ωφελήσει και τους 12νήσιους γιατί θα τους ανοίξει μια πόρτα (τουριστική, εμπορική, κτλ) προς τα βόρεια που λείπει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *