ροή ειδήσεων

Η ΕΕ ασκεί πίεση... στην Ελλάδα

Η ΕΕ βάζει "βίδες του αντίχειρα" *  στην Ελλάδα"
Θα παραμείνει ως ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας της ΕΕ?
Η ΕΕ θεωρεί ότι η σοβαρότητα της κατάστασης έχει ανέβει για τους Έλληνες...

* = σημείωση ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ για την ΔΑΝΙΑ είναι κάτι μεταξύ του όπως λέμε εμείς κ@λ@δάκτυλο... 

Η ΕΕ θα αναλάβει τον έλεγχο των κεφαλαίων των 130.000.000.000 Ευρώ προϊόν Δανείου του πακέτου στήριξης, το οποίο οι Έλληνες - ίσως - θα πάρουν σύντομα.

Η Πίστη των Πολιτικών της ΕΕ για στους Έλληνες μπορεί τελικά να είναι πολύ μικρή.

Το νέο πακέτο βοήθειας των 130 δισεκατομμυρίων Ευρώ για την πάσχουσα ελληνική οικονομία μετά από τις νέες απαιτήσεις ο έλεγχος του άνευ προηγουμένου ποσού βοήθειας θα γίνεται από την ΕΕ μόνο.

Η Συμφωνία είναι απίθανο να είναι σε θέση τη Δευτέρα, διότι φαίνεται ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί αποφασίσει πρώτα στην δημιουργία ενός λογαριασμό μεσεγγύησης, ο οποία συνεχώς θα πρέπει να τροφοδοτείτε με αρκετά χρήματα για να διατηρήσει την εξυπηρέτηση του συγκλονιστικού χρέους της χώρας για χρονικό διάστημα μεταξύ εννέα και δώδεκα μηνών.

Εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού πέσει κάτω από αυτό το αναγκαίο επίπεδο, θα πρέπει να συμπληρωθεί με τα χρήματα που θα έχουν διατεθεί για τη λειτουργία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Οι Financial Times έχουν μάθει από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις ότι,

Η νέα συμφωνία θα δώσει επίσης μια ισχυρή και μόνιμη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των διεθνών παρατηρητών στην Ελλάδα. Θα πρέπει να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή ό, τι οι Έλληνες πολιτικοί αποφασίζουν για να πράξουν για το πώς θα πρέπει να δαπανήσουν χρήματα για την Χώρα τους.

Εάν η συμφωνία εδραιωθεί τη Δευτέρας, θα πρέπει να συνοδευτεί από μια λίστα 24 όρων των οποίων η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει πριν από το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, τότε θα κοιτούν από πολύ μακριά το νέο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όταν η συμφωνία θα είναι στη θέση της θα πρέπει να ακολουθηθεί μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Εδώ, οι ιδιώτες επενδυτές να πάρετε μια προσφορά για να παραστούν την Τετάρτη της επόμενης εβδομάδας και θα είναι ανοιχτή για 10 ημέρες. Θα υπάρξει πιθανώς μια υποτίμηση του χρέους κατά 70 τοις εκατό.

Η ανταλλαγή των ομολόγων θα γίνει μια εβδομάδα πριν από το χρέος των € 14,5 δισεκατομμύρια, λόγω της 20ης Μάρτιο. Έτσι, η χώρα θα είναι μόλις σε θέση να αποφύγει την αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους κατόχους ομολόγων.

Αλλά τα πάντα εξαρτώνται από ότι θα συμφωνήσει σε μια συμφωνία με την ΕΕ όπου οι πολιτικοί τις αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους με τους Έλληνες.

Ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, με σιδηρά πεποίθησή του ότι μια ελληνική χρεοκοπία μπορεί και πρέπει να αποφευχθεί, Ο επί των Οικονομικών της κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να έχει αρχίσει την καταπολέμηση, στέλνοντας περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα.

Η Φινλανδία και οι Κάτω Χώρες συμμερίζονται την άποψη.

«Δεν είμαι υπέρμαχος μιας ελληνικής χρεοκοπίας κράτους, είτε σκληρή ή μαλακή, αλλά δεν είμαι και σε θέση να αποκλείσω το ενδεχόμενο, και αυτό διότι εάν οι Έλληνες δεν κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους», λέει ο Alexander Stubb, υπουργός της Φινλανδίας. Η πρόταση για την τμηματική καταβολή του πακέτου διάσωσης για μετά τις ελληνικές εκλογές του Απριλίου, φέρεται να είναι εκτός τραπέζιου, αλλά οι ηγέτες της ευρωζώνης εξακολουθούν να συζητούν έντονα, και όπου μπορούν για να εξασφαλίσουν μια συνεχή πίεση στους Έλληνες πολιτικούς.

http://www.bt.dk

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *