ροή ειδήσεων

Στην τελική η ευθεία το στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκληρωτική κατασκευή του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά μετά την οποία θα εξασφαλιστεί η άδεια για να... πραγματοποιούνται επίσημοι αγώνες από την νέα χρονιά.

Μετά από πολύ κόπο και αγώνα που έδωσε η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής και ο πρόεδρος Γιάννης Μαρίνος και με την βοήθεια και του βουλευτή κ. Γιώργου Κασσάρα, ο οποίος και ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανοικτή επιστολή της Κοινότητας προς τους βουλευτές Δωδεκανήσου, τα χρήματα για την κατασκευή του σταδίου εκταμιεύτηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατόπιν ήρθαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στο Δήμο Ρόδου. Θα ακολουθήσει μέσα στο Φλεβάρη έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και στην συνέχεια θα βγει ένταλμα το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από τον Επίτροπο για να πάρει τα λεφτά ο εργολάβος και να συνεχίσει το έργο. Το ποσό που έχει φτάσει στον Δήμο Ρόδου είναι 197.264 χιλιάδες ευρώ.

Η διαδικασία αυτή υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη. Κατόπιν αναμένεται άμεσα να εγκατασταθεί εκ νέου η κοινοπραξία που έχει την εργολαβία και το έργο αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι από την νέα αγωνιστική περίοδο το στάδιο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες ποδοσφαίρου του Ευκλή Σορωνής, καθώς και στίβου, με απόλυτη ασφάλεια.
http://www.xxsports.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *