ροή ειδήσεων

Σχέδιο απαξίωσης και οικονομικής εξόντωσης της Δωδεκανήσου

To επί δεκαετίες ανεκπλήρωτο όνειρο των γραφειοκρατών και οι άκαρπες προσπάθειες των πάσης φύσεως εκπροσώπων άλλων περιοχών για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών...
Φ.Π.Α. της Δωδεκανήσου, έρχεται σήμερα να υλοποιηθεί με την αποδοχή της πρότασης των δανειστών.

Η τυφλή φοροεισπρακτική λογική και η αδιέξοδη πολιτική που ακολουθείται, δεν μπορεί να περάσει ως οδός «σωτηρίας».

Το σχέδιο απαξίωσης της Δωδεκανήσου, αφού πέρασε πρώτα από όλα τα στάδια της διοικητικής υποβάθμισης περνά τώρα και στο τελικό στάδιο, της οικονομικής εξόντωσης.

Τυχόν άρση εφαρμογής των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α., αποτελεί απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, καθώς θα έχει ως αποτέλεσμα την ερήμωση των νησιών μας αφού θα οδηγήσει σε αύξηση του κόστους διαβίωσης, σε περαιτέρω μείωση της ανταγωνιστικότητας και σε απώλεια πολύτιμων θέσεων εργασίας.

Επιπλέον, η ψήφιση της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ αποτελεί Συνταγματική εκτροπή λαμβάνοντας υπ’ όψιν το άρθρο 10 παρ.4 περί νησιωτικότητας.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο, πως στο εξής θα περάσουν από το μικροσκόπιο μας, όλες οι χρεώσεις που οι επιχειρήσεις μας καλούνται να καταβάλουν και θα κινηθούμε με κάθε πρόσφορο μέσο κατά όλων των καταχρηστικών, παράνομων ή αδικαιολόγητων επιβαρύνσεων.

Καλούμε τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Δωδεκανήσου να είναι σε εγρήγορση και έτοιμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Δηλώνουμε στους τοπικούς πολιτικούς εκπροσώπους μας, πως δεν θα ανεχθούμε πλέον καμία στάση υποχωρητικότητας.

Απαιτούμε από τους κοινοβουλευτικούς μας να σταθούν αντάξιοι του τίτλου τους, που τους θυμίζουμε πως είναι «Βουλευτής Δωδεκανήσου».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *