ροή ειδήσεων

Nέο μνημόνιο

Είμαι από εκείνους , που εδώ που φτάσαμε ( τονίζω το εδώ που φτάσαμε ) θα ψήφιζαν << ΝΑΙ >> στο νέο μνημόνιο για να πάρουμε τα χρήματα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια...

Για τους λογους αυτης της επιλογης μου σας παραπέμπω στις δηλώσεις περι πτώχευσης και καταστροφής , του υπουργού οικονομικών , του πρωθυπουργού και αλλων ( Πιστευω ότι αυτή είναι η αληθεια ) .
Και θελω να ρωτήσω ολους εκείνους που πιστεύουν το αντιθετο και το μαχονται με λυσσα . Ποια είναι τα επιχειρήματα τους ?
Πιστεύουν ότι τα πράγματα μετα το << ΟΧΙ >> , θα πανε καλυτερα για τη χωρα ?
Τι απαντουν στις δηλώσεις περι πτώχευσης και καταστροφης ?
Πιστεύουν ότι δεν ισχυει τιποτα από τα παραπάνω ? Και με τι επιχειρηματα ?
Μπορούν να εγγυηθουν ότι θα εχουμε να φαμε μετα την επικράτηση του << ΟΧΙ>> ?
Μήπως τελικα οι οπαδοι του <<ΟΧΙ>> είναι τα μεγάλα θύματα της γραμμης των κομματικών ηγετων τους , που ετσι κι αλιως δεν πρόκειται να πεινασουν , αφου τοσα χρονια δεν εκαναν τιποτε άλλο από το να κλεβουν και να βγαζουν τα λευτα τους στην ελβετια ? Αφου οι ιδιοι θα συνεχισουν να παιρνουν κανονικά το μισθο και την συνταξη τους ? Μηπως άλλη μια φορα αυτοι οι κομματικοι ηγετες εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν τους οπαδους τους για να δικαιολογήσουν τις θεσουλες τους και τους υψηλούς μισθους και ! τις συνταξεις τους ?
Μηπως εμεις ως λαος πρεπει να κοιταξουμε το δικο μας συμφερον και όχι κάποιων πολιτικων ηγετων που ενώ τους ψηφιζουμε για να υπηρετουν το λαο και τη χωρα , αυτοι κοιτανε μονο το προσωπικο τους συμφερων σε βαρος των υπολοιπων .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *