ροή ειδήσεων

Video από επίσκεψη ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου σε Μεγίστη - Ρω - Στρογγύλη (95 ΑΔΤΕ-Ρόδος)

Δείτε το βίντεο...




http://kranosgr.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/2/12 14:05

    Όλα καλά και γυαλισμένα
    Πόσο μας κόστισε η κρουαζιέρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/12 15:34

    Όλα καλά και γυαλισμένα. Λυπάμαι μόνο την κούραση των απλών φαντάρων να τα παρουσιάσουν όλα τέλεια. Ο Αβραμόπουλος παραμένει πιστός φίλος του νησιού και έχει κάνει κάμποσα πράγματα εν αντιθέσει με πολλούς άλλους. Δεν μου άρεσε η ιπτάμενη κρουαζιέρα. Έπρεπε να πάει με το αεροπλάνο της γραμμής, το καικάκι να δει πως πάει ο κόσμος όλος και οι απλοί φαντάροι αυτοί. Προσωπικά θεωρώ ότι ο δήμαρχος του νησιού πρέπει πλέον να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/12 19:05

    όλα τα λαμογια τα ιδία μούτρα εχουν....ο Κύριος Αβραμόπουλος περνει το χοντρό πακέτο και άλλη φυλάνε Θερμοπύλες με 3 και 60 με παιδιά και οικογένειες πίσω να περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/12 19:18

    Τι ωραια και τι καλα ολα στα νησια μας ειδικα τωρα μετα την επισκεψη του υπουργου αμυνης του μνημονιου.Οπως ωραια μας τα ειπε δεν αφησε την κριση να αγγιξει την αμυνα της πατριδας.Μονο μερικες χιλιαδες απολυσεις στελεχων οπλιτων πενταετους υπηρεσιας περικοπες σε ολες τις δαπανες για το στρατευμα που στερειται τα στοιχειωδη (καυσιμα,ιματισμο κ.τ.λ.)Οι δηλωσεις του υπουργου και οι διαβεβαιωσεις του για την ασφαλεια των νησιων αποτελουν καταφορη κοροιδια γιατι ασφαλεια με αδεια στρατοπεδα και αδεια οπλα δεν γινεται.Η μοναδικη αληθεια ειναι οτι η 95 ΑΔΤΕΑ που παλια ονομαζαμε και μεραρχια ειναι μολις ενα συνταγμα στελεχη και οπλιτες.Οι δε ανωτατοι αξιωματικοι και διοικουντες στρατηγοι το μονο που κανουν ειναι να χαιδευονται με τους πολιτικους για να μην χασουν την καριερα και την καρεκλα ενω θα επρεπε να διαμαρτυρονται και να ξεσηκωνουν τα νησια για την απαραδεκτη αυτη κατασταση στο στρατευμα.Την εγκεφαλικη πορδη των δηλωσεων του Αβρααμ-οπουλου συμμεριζεται απολυτα και ο δημαρχος του καστελοριζου που αποδυκνυεται αλλη μια φορα τζαμπα μαγκας αφου πριν λιγο καιρο φωναζε οτι οι πολιτικοι ειναι ανεπιθυμητοι και οτι το νησι του θα παει μονο του στην Δραχμη αλλα με μια απλη ανευ ουσιας επισκεψη τα ξεχασε ολα και σαν καλο σκυλλακι εγλειψε κι αυτος τον κυριο υπουργο.
    Ειστε αξιοι της μοιρας σας και οπως πατε συντομα θα τουρκεψετε ρωμιοι.Ραγιαδες!
    Κι οσο για αυτους που ανεβασαν αυτο το βιντεο για ανυψωση του ηθικου ειστε αξιοθρηνητοι παλαμακιστες.Υστερα απο ολα οσα εχουν συμβει τελευταια εχετε το θρασος να μας παρουσιαζετε τους προδοτες του μνημονιου σαν τον Αβρααμ-οπουλο για πατριωτες.
    ΑΝΕΣΧΥΝΤΟΙ!!!
    Εθνοφυλακας Ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/12 21:10

    Δεν ξεχασε επισης ο πολυς ΥΕΘΑ να τονισει καμια δεκαρια φορες οτι η επισκεψη του δεν εχει καποιο μυνημα για τους Τουρκαλλαδες μηπως και κακοκαρδισει κανενα πασσα απεναντι και του στειλει μερικα F16 και καμια φρεγατα για σουλατσο την καθαροδευτερα.
    Καστελλοριζιοι και δωδεκανησσιοι απο σημερα πλεον θα κοιμαστε πιο ησυχα γιατι ηρθε ο υπουργος σας του μνημονιου και οι γαλοναδες υπαληλοι της Τροικας και σας φερνουν περικοπες,μειωσεις στρατιωτικων δαπανων,προσωπικου,απολυσεις στελεχων,μειωσεις σε εξοπλισμο,παροπλισμο φρεγατων,και τοσα αλλα καλα για την αμυνα των νησιων μας.
    Δεν επεφτε καλυτερα το CHINOOK να ξεφορτωθουμε μερικους σαν κι αυτους???
    Εθνοφυλακας Ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/12 21:16

    Ελληνικά μαχητικά πάνω από το Καστελόριζο: απόντα;
    Πρέπει να πάει ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ακριτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης-Ρω-Στρογγύλης για να μάθουμε εδώ στην Αθήνα μερικές αλήθειες, αν βέβαια τα πράγματα είναι έτσι.

    Επισκέφτηκε λοιπόν χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τα φυλάκια στις νήσους Ρω και Στρογγύλη, καθώς και το στρατόπεδο «Λοχία Σάββα Νικολάου» στη νήσο Μεγίστη, αλλά και το Δημαρχείο Μεγίστης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Σοφιανίδη.

    Καλωσορίζοντας λοιπόν τον υπουργό στο Δημαρχείο Μεγίστης, ο δήμαρχος κ. Παύλος Πανηγύρης ανέφερε ανάμεσα σε άλλα (την ομιλία του κου Αβραμόπουλου και το καλωσόρισμα του δημάρχου του μπορείτε να τα διαβάστε εδώ) και κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα λέγοντας:

    «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία και την εντολή που δώσατε στα παιδιά, αυτούς τους ιπτάμενους που παλιά ερχόντουσαν και ξαφνικά κόπηκαν τα αεροπλάνα, τα ελληνικά αεροπλάνα που περνούσαν πάνω από το νησί μας και μας έδιναν κουράγιο.

    Ξανάρχισαν οι πτήσεις, κύριε Υπουργέ, χάρη σε εσάς, χάρη στην εντολή σας. Ξέρετε αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Όταν μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Σούδα ή από όπου αλλού φεύγουν τα αεροπλάνα αυτά και μας λένε ότι θα πετάξουν σε 20 λεπτά, σε μισή ώρα, ο κόσμος αυτό περιμένει. Βγαίνει έξω από τα σπίτια, τα μαγαζιά και περιμένει να περάσουν αυτά τα αεροπλάνα.»

    Τι εννοούσε ο δήμαρχος στην ομιλία του;

    Πότε και γιατί σταμάτησαν οι πτήσεις των μαχητικών της ΠΑ πάνω από την εσχατιά αυτή της Ελλάδας, τη ίδια στιγμή που το σύμπλεγμα βρίσκεται για τους γνωστούς λόγους (ΑΟΖ) στο στόχαστρο της Τουρκίας και η τουρκική αεροπορία την επισκέπτεται καθημερινά;

    Να σημειώσουμε πάντως ότι ο κος Αβραμόπουλος έχει μια μακρά σχέση με τα ακριτικά αυτά νησιά από την εποχή της δημαρχίας του στην Αθήνα.

    Κάποιες απαντήσεις δεν θα έβλαπταν για να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους.
    http://ptisidiastima.wordpress.com/2012/02/25/maxitika-kastelorizo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *