ροή ειδήσεων

Vodafone: Βγάζει τα λεφτά της έξω από την Ελλάδα "κάθε απόγευμα"

"Ξεφωνίζαμε" εδώ και καιρό σε πλήθος άρθρα για το πως ξέμεινε η χώρα μας από μετρητά...
Που πάνε τα ευρώ ανεξέλεγκτα...
Πως οι πολυεθνικές αλλά και οι ντόπιες μεγάλες επιχειρήσεις το στέλνουν στο εξωτερικό...


Τώρα έρχονται και οι.....
αποδείξεις από επίσημα χείλη και έγκυρότατες ιστοσελίδες όπως το capital.gr.

Σε μεταφορά των χρημάτων της από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες προχωρά η Vodafone σε καθημερινή βάση, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Bloomberg.

Όπως αναφέρεται, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Andy Halford, σημείωσε πως «κάθε απόγευμα» τα λεφτά από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και άλλες αγορές μεταφέρονται στη Βρετανία, καθώς η εταιρεία φοβάται τις επιπτώσεις της κρίσης χρέους.

Παράλληλα, ο Halford φέρεται να συμπλήρωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο τιμολόγησης σε διαφορετικό νόμισμα, εάν χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι προ λίγων εβδομάδων η Vodafone επένδυσε ποσό 168,5 εκατ. ευρώ για επέκταση της άδειάς της στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως αυτή την εβδομάδα η Vodafone Group εγκατέλειψε τις προσπάθειες συγχώνευσης με τη Wind Hellas, καθώς οι μέτοχοι των δύο εταιρειών εκτίμησαν ότι πολύ δύσκολα θα έδιναν οι Βρυξέλλες το πράσινο φως για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Τί απαντά η Vodafone

Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων, η Vodafone Ελλάδας διευκρινίζει ότι: "Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο Όμιλος Vodafone εφαρμόζει στο πλαίσιο της λειτουργίας του, ως συνήθη πρακτική παγκοσμίως, σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, στην Ασία, και στην Αφρική, τη διαχείριση των διαθεσίμων μετρητών σε κεντρικό επίπεδο. Η σχετική πρακτική ουδεμία σχέση έχει με τις οικονομικές συνθήκες της Ευρώπης ή της Ελλάδας"

http://koukfamily.blogspot.com/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *