ροή ειδήσεων

ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι πραγματικά απογοητευτικό και απίστευτο αυτο που διαπιστώνουμε οσοι τελευταία συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις κατα του μνημονίου και των ξενοκίνητων δοσίλογων πολιτικών που μας κυβερνούν.
Σε ένα νησι εκατό και πλέον χιλιάδων κατοίκων...
ο αριθμός των πολιτών που διαμαρτύρονται για οσα συμβαίνουν ανέρχεται αρθροιστικά απο όλες τις παρατάξεις σε 200-300 άτομα.
Οι δε αριστερίζοντες ενοχλούνται ακόμη και απο τα εθνικά σύμβολα και την Ελληνική Σημαία.
Κατόπιν τούτου δέον είναι πλέον να αναρτήσουμε αγγελία στο σεβαστό σας ιστότοπο με περιεχόμενο.... ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ Ε-MAIL στο saildoctor.rhodes@yahoo.com
Mπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη πάρε μαύρο γιαταγάνι κι έλα στη ζωή μας πίσω το στραβό να κάνεις ίσο.
Ε ..Ρε τα χάλια μας ..Ροδίτες..

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/2/12 00:32

    ξipnate epitelous!!!ti perimenete!!mia gineka kai mas ebale pandelonia!!!bravo mika!!!apo to proi aurio eξo apo ta politika tous grafia ton upolipon vouleuton mas !!sas!!ekei na mas vlepoun !!kai nadoume ti θa kanoun oi PROSKINIMENOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/12 10:54

      ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΜΙΚΑ??????

      Διαγραφή
  2. Ζαχαρίας12/2/12 02:16

    Αφού έγινε και η ΜΙΚΑ επαναστάτρια, τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος!!! Οσο αφορά την απορία του άρθρου, πρέπει να αναρωτηθούν όλοι αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες αριστερίζοντες, ότι ο κόσμος δεν συμμετέχει γιατί διαπιστώνει ότι παρά τις αδικίες που υφίσταται, δεν βλέπουν άλλη ρεαλιστική και αξιόπιστη λύση. Οι Τσίπρες του Νεο-ΠΑΣΟΚ πείθουν μόνο το κομματικό ακροατήριο και δυστυχώς κάποιους ευκολόπιστους δίκαια αγανακτισμένους συμπατριώτες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/12 02:52

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΡΟΔΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!ΔΕΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΔΟΕ 100% ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!!!!ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/2/12 02:58

    τι μπράβο Μίκα ρε μεγάλε; Μας δουλεύεις ή είσαι εντελώς αλλού;
    Μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού και τώρα που πάνε να σώσουν μερικοί το τομάρι τους, τους επαινείς; Πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω πως τελικά το μόνο που φταίει είναι το IQ των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/12 11:41

    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
    Σίγουρα απο τον ουρανό εχουν περάσει και εχουν ραντίσει τον κόσμο στο νησί.
    Οχι οτι δεν εγινε το ιδιο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά εδω παραέπεσε ράντισμα η μηπως το πέρασαν το νησί δύο φορές η και σταυρωτά ακόμη.
    Δεν εξηγούνται πολλά πράγματα απο τις εν γένει συμπεριφορές μας.

    Αντι την δυναμικότητά τους ο κόσμος να την βγάλουν εκει που πρέπει, μένουν απαθείς και αποχαυνωμένοι.
    Αντίθετα η δυναμικότητα εχει γίνει επιθετικότητα του ενός προς τον άλλον - βλέπε οδηγικές συμπεριφορές μεχρι τρελλής αννοησίας, αντικοινωνικές συμπεριφορές, κακοήθεια και μίσος του ενός πρός τους άλλους.

    Σίγουρα με κάτι μας έχουν ραντίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/2/12 12:20

    Η χυτρα βραζει.
    Στην ωρα της θα σκάσει.
    Το θεμα ειναι να σκάσει καλά.
    Οι ανθρωποι πονηρεψαν την αφηνουν να φορτωσει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/2/12 12:27

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ.,,,ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ!!!!!!ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΝ ΕΜΕΙΣ ΒΓΕΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΕΙΣΤΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/2/12 14:34

    Η Ρόδος δεν είναι μονάχα η πόλη είναι και τα χωριά της. Όμως τα χωριά δεν είναι τρενάκια να πατάς ένα κουμπί και να σουρχονται όλα μαζί όποτε η πόλη θέλει διαδήλωση!

    Πρέπει να πάνε ορισμένοι να μιλήσουν στα χωριά και αφού πείσουν να πάνε λεοφωρεία να τους κατεβάσουν στη Ρόδο όσους θέλουν να ρθούν !

    Μην ξεχνάτε ότι και οι βετζίνες είναι ακριβές και ότι δεν έχουν όλοι μέσα μεταφοράς δικά τους !

    ΜΙΛΩ - ΠΕΙΘΩ - ΕΝΩΝΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/2/12 16:03

    o ma....kas!!!o kremastenos!!!eipe θa ψιfisi nai !!!ti vila ti tsipises giatre kato apo to beropoulo !!! me ta kialia θa ti blepeis sto melon !!!proskinimene !!!!ela kato !!an exeis arx....a!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/2/12 21:40

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΠΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ε ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΝΩΧΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΔΙΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ15/2/12 12:56

    ΕΞΥΠΝΟΙ? ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ..ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ..ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ...ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΡΟΔΙΑΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ...ΕΙΣΑΓΑΓΑΤΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΑΡΜΕΞΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ...ΔΡΟΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΖΕΙΤΕ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *