ροή ειδήσεων

Ψαλίδι 15% στους προϋπολογισμούς υπουργείων και περιφερειακών διοικήσεων

Ψαλίδι της τάξης του 15% μπαίνει στους προϋπολογισμούς όλων των υπουργείων (πλην του υπουργείου Εθνικής Άμυνας), των...
Περιφερειακών Υπηρεσιών και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για τον συμπληρωματικό Προϋπολογισμό 2012.
Η εγκύκλιος υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και προβλέπει ότι οι πιστώσεις των προϋπολογισμών για μετακινήσεις, λειτουργικές δαπάνες, προμήθειες αγαθών και διάφορες άλλες δαπάνες μειώνονται κατά 15%. Στην εγκύκλιο υπάρχει αναφορά και για τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων και προβλέπει ότι θα καθορίζονται ανά υπουργείο οι μειώσεις των πιστώσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων αποκλειστικά από εθνικούς πόρους και συγχρηματοδοτούμενων από πόρους της ΕΕ, αντίστοιχα.

Η εγκύκλιος του υπουργείου, εντάσσεται στο πλαίσιο των περικοπών που πρέπει να γίνουν στα έξοδα του κράτους στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης. Η κυβέρνηση θα πρέπει στο επόμενο διάστημα να προχωρήσει και σε άλλες περικοπές ούτως ώστε να γίνει η πρώτη εκταμίευση χρημάτων από το νέο πρόγραμμα, η οποία υπολογίζεται για τις 20 Μαρτίου.
eklogika.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *