ροή ειδήσεων

Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!!

Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο... προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει μια τέτοια ακραία, όσο και επικίνδυνη κίνηση, είναιο απόλυτος πανικός που έχει καταλάβει τους κρατούντες για την αυξανόμενη οργή των πολιτών, πανικός που «κατεβαίνοντας» προς τους Στρατηγούς των Μεγάρων της Κατεχάκη και της Αλεξάνδρας, μετατρέπεται σε απύθμενη βλακεία!!!
http://www.briefingnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/12 19:06

    αρχιζουμε.... ειπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/12 19:12

    «Δεν μπορώ να έχω κανένα σεβασμό ή συγκατάβαση για μια κυβέρνηση που πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με σκοπό να διατηρείται στην αρχή.»
    Μαχάτμα (Μοχαντάς Καραμτσάντ) Γκάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/12 19:15

    αυτο όντως τους παει "Γαντι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/12 19:55

    siga min valoun kai ta tanks mprosta apo tin e3edra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/12 20:49

    τελικα ειμαστε η χωρα του οτι να ναι, δημοσιευονται στο ιντερνετ απιστευτες μπαρουφες και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι τα καταπινουν αμασητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/12 22:58

    εχεις... δικιο για τις μπαρουφες φιλε μου και εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι στη παρελαση 7.000 αστυνομικοι ,η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατικη ! ουτε οτι απεναντι απο την εξεδρα θα ειναι ατομα μονο με προσκλησεις και οχι ο κοσμος!,ουτε οτι οι δημοσιογραφοι θα ειναι με διαπιστευση ,ουτε και οτι ο Καμινης εκοψε τα νεραντζια ....για να κανει γλυκα στους χιλιαδες αστεγους της Αθηνας ! και η μεγαλυτερη μπαρουφα ολων που λεει οτι ο κοσμος ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/12 23:33

      δηλαδη πιστευεις οτι θα στηθουν ελευθεροι σκοπευτες στις ταρατσες οι οποιοι μπορει και να ανοιξουν πυρ με πραγματικα πυρα εναντιον απλων πολιτων οι οποιοι κρατουν γιαουρτια? αν το πιστεψες τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/12 23:36

      και φυσικα δεν μιλησα για ολα αυτα που αναφερεις τα οποια μαλλον θα συμβουν, εγω απλα απλα αναφερθηκα οταν ελεγα οτι να ναι και μπαρουφες για το συγκεκριμενο με τους ελευθερους σκοπευτες το οποιο ειναι τραβηγμενο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/12 11:37

    Μην φοβάστε ρε! Θα πηδήξω εγώ από ταράτσα σε ταράτσα και τους ελεύθερους σκοπευτές θα τους κάνω σκλαβομένους.

    Jack Norris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/12 14:37

    Η Ελληνική Αστυνομία δήλωσε «Δεν πρόκειται να τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες των κτηρίων γύρω από τη πλατεία Συντάγματος όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες. Αυτό που έχουμε σαν οδηγία είναι να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία παρατηρητές».......?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *