ροή ειδήσεων

Για τα γεγονότα της 7ης Μαρτίου στη Ρόδο

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολύ λόγο και μεγάλη δημοσιότητα έδωσαν, κύρια τα μεγάλα ΜΜΕ στην Αθήνα, για τα επεισόδια... στη διάρκεια της παρέλασης της 7ης Μαρτίου στη Ρόδο. Επανήλθαν με κατασκευασμένες αναλύσεις περί ενίσχυσης των «άκρων», σε μία προσπάθεια να συκοφαντηθεί το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ. Προσπαθούν να συνδέσουν τις προβοκάτσιες με τις συλλογικές ή ατομικές εκδηλώσεις εκτόνωσης εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων ανέργων κλπ για την κυρίαρχη πολιτική. Τέτοιες εκδηλώσεις υπάρχουν.

Πρωτεργάτης στην αντικομμουνιστική παράκρουση και την αντι-ΠΑΜΕ λασπολογία, ήταν και είναι πάλι η πλειοψηφία του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού στο σωματείο των ξενοχοϋπαλλήλων, που ξέρασε χολή για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.

Γιατί όμως τέτοιο μένος; Θέλουν να προλάβουν κάτι;

1. Ενόψει της νέας τουριστικής σαιζόν επιδιώκουν να συκοφαντήσουν το οργανωμένο, ταξικό εργατικό κίνημα στο λαό,να πειστεί ότι το συμφέρον του είναι να υπάρξει κοινωνική ειρήνη κύρια των ξενοδοχοϋπαλλήλων με τους ξενοδόχους.

2. Να τους τρομοκρατήσουν, να μην παλέψουν για τα δεδουλευμένα που τους χρωστούν, να δεχτούν τη μαύρη εργασία, τις ατομικές συμβάσεις και τις μειώσεις στους μισθούς που ετοιμάζονται να επιβάλουν οι μεγαλοξενοδόχοι τη φετινή σαιζόν.

Θέλουν δηλαδή να διατηρηθεί και να επεκταθεί ο μεσαίωνας στη δουλειά των ξενοδοχοϋπαλλήλων μέχρι το θάνατο. Απλήρωτη και αβέβαιη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα χωρίς κανένα δικαίωμα. Για να “σώσουν” τους μεγαλοξενοδόχους από την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν θέλουν να φτάσουν τους μισθούς σε επίδομα 400 - 500 Ευρώ. Για το λόγο αυτό αξιοποίησαν την πλειοψηφία του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων με την κατάπτυστη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα, με τέτοιου είδους προπαγανδιστικά κατασκευάσματα θα οξύνεται. Θέλουν πάση θυσία, να θωρακίσουν την δικτατορία των μονοπωλίων από την μπόχα της σαπίλας του συστήματος που υπηρετούν, να επιτεθούν με απύθμενο μίσος και βαρβαρότητα στο λαό. Θα κάνουν ο,τιδήποτε για να τρομοκρατηθεί ο λαός, να δειλιάσει και να μην συναντηθεί με το ΚΚΕ. Είναι αδίσταχτοι σε αυτό που έχουν επωμισθεί. Πρόβα τζενεράλε κάνουν.

Οι εργαζόμενοι στην περιοχή μας πρέπει άφοβα να αποκρούσουν την προπαγάνδα και τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και του εργοδοτικού συνδικαλισμού. Να δυναμώσουν τη πάλη τους ενάντια στη λαίλαπα των αντεργατικών νόμων και αυτών που έρχονται.Να γυρίσουν τη πλάτη στους συνδικαλιστές που πάλευαν για εργασιακή ειρήνη για να τους φτάσουν στο πάτο. Να συναντηθούν με το ταξικό εργατικό κίνημα το ΠΑΜΕ και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Να βγουν μπροστά, δυνατοί και αποφασισμένοι διεκδικώντας την δική τους λαϊκή οικονομία και εξουσία .

Να ενισχυθεί το ΚΚΕ και στις εκλογές. Η οργανωμένη ταξική πάλη του λαού και η συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενάντια στην πολιτική που χαντακώνει τη ζωή του, είναι ο καλύτερος εγγυητής της πραγματικής δημοκρατίας και μπορεί να ακυρώσει κάθε συκοφαντία και προβοκάτσια.

Ρόδος 12 Μαρτίου 2012

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/12 22:31

    νταρι νταρι νταρι νταρι στο γυαλο πετουν οι γλαροι
    ξεπουλιεται η χωρα στις τραπεζες και αυτοι ακομη ασχολουνται με την παλη της εργατικης ταξης και την αντεπιθεση στον κατεστημενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 23:32

    ελατε τωρα παραδεχθειτε οτι τρεμετε στην ιδεα οτι μπορει να υπαρξει πιθανοτητα να ειστε πρωτο κομμα ,γιατι τοτε θα χρειαστει να κυβερνησετε! η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος περιμενε πιο πολλα απο εσας ειδικα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/12 00:42

    Καλά σε εσάς χειροτερεύει η κατάσταση γρηγορότερα από τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/12 08:13

    Χιλιες φορες να πουλουσατε το αχρηστο σας κορμι

    λιγοτερο θα ενιωθα για σας ντροπη.

    Χιλιες φορες να ησασταν μια πορνη αληθινη

    μα ειστε το χειροτερο.... κκε,μαλακες στην ψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/12 08:43

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/12 08:52

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΠΟΤΕ.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΗΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/12 21:00

    EDO O KOSMOS XANETE KAI OI KOUKOUEDES TO VIOLI TOUS.ME LEKSILOGIO TOU 1920 PROSPATHOUN NA PEISOUN.ALLA O << KATARAMENOS LAOS >> DEN TOUS KATALAVENEI.TI KRIMA BRE PAIDIA.KOURAGIO SAS EYXOMAI.ANTE APO 8% NA PATE STO 9%.THA EINAI MEGALI EPYTIXIA AN TA KATAFERETE.KAI ASTE TO 91% TOU ELLINIKOU LAOU NA PSAXNETE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *