ροή ειδήσεων

Οι Ενεργοί Πολίτες Ρόδου για την 7η Μαρτίου

Προς όλους όσους συναίνεσαν είτε σιωπηρώς , είτε διά της ψήφου τους στο ξεπούλημα και στον εξευτελισμό της πατρίδος μας...

       
Η ανακοίνωση αφορά και τους διαφόρους πατριδοκάπηλους, που με αφορμή όσα συμβαίνουν, θέλουν να κερδίσουν μερίδιο της εξουσίας χωρίς τα κίνητρά τους να είναι αγνά και πατριωτικά. Δεν έχουν βήμα σε αυτόν τον Ιερό Βωμό όσοι αγωνίζονται μόνο για την τσέπη και όχι για την πατρίδα.

Η παρουσία σας στις 07 Μαρτίου του 2012 και πόσο μάλλον η υποκριτική απόδοση τιμών μέσω καταθέσης στεφάνων στο μνημείο των ηρωϊκώς πεσόντων για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου, θα θεωρηθεί ύβρις και απόδειξη για άλλη μία φορά της αναισχυντίας σας.

Μην προκαλείτε την οργή των Ελλήνων. Παραμείνετε κλεισμένοι στα σπίτια σας για λόγους καθαρά πρακτικούς.

Δεν είναι δυνατόν να απασχολείται η ΕΛ. ΑΣ. με την περιφρούρησή σας , την ώρα που υπάρχουν άλλα σημαντικότερα θέματα για να ασχοληθεί.

Παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως και τους ανωτέρους σας που κατοικοεδρεύουν εις τας Αθήνας, να μην επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με άχρηστα έξοδα μεταφοράς τους .

Τέλος θα κλείσουμε με ένα απόσπασμα από την εφημερίδα «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ» στην οποία έγραφε στις 7/3/1948, ο εκ Κάσου αγωνιστής και πρώτος Διοικητής της Ελεύθερης Δωδεκανήσου, Νικόλαος Γ. Μαυρής τα παρακάτω, αναφερόμενος στην Απελευθέρωση.

<Εξήμισυ σχεδόν αιώνες δυσβάσταχτης δουλείας , μαρτυρικής ζωής, αγώνων και θυσιών στην κατακτητική βουλιμία Ιπποτών, Τούρκων, Ιταλών , Γερμανών και Άγγλων . Αυτό δεν είναι βάρος που θα μπορούσαν να σηκώσουν εύκολα πολλοί λαοί. Μόνο μερικές φυλές ξεχωριστές σαν την Ελληνική , έχουν την δύναμη όχι μόνο να αντέχουν τις εθνικές τους περιπέτειες, αλλά και να βγαίνουν μέσα από τις δοκιμασίες των , δυναμικότερες και ζωντανότερες. Καμμία δύναμις δεν μπόρεσε να αφαιρέσει από τον Δωδεκανησιακό λαό την Εθνικότητα και το Ελληνικό φρόνημα. Και τα δύο διατηρήθηκαν αλώβητα και ανόθευτα στον ψυχικό κόσμο των Δωδεκανησίων.>

<ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ > Θ.Κολοκοτρώνης

Ομάδα Ενεργοί Πολίτες Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/3/12 13:30

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/12 13:45

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/12 15:29

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΜΑΤΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΗΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/12 18:38

    ΓΙΑΟΥΡΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 23:50

      na to fas esi file to giaourti to katalaves irinika ama thes...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/12 19:40

    ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/12 23:51

      katse sto spiti sou file ama thes irinika mono etsi..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/12 19:53

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/12 20:24

    ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/3/12 00:28

    Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ έχουμε ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη γιά την Πατρίδα και το κοινό όφελος . Δεν έχουμε σχέση με καμμία πτέρυγα πολιτικών σχηματισμών από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά. Τυχόν απόπειρα ταύτισης μας με οποιαδήποτε από αυτές τις παρατάξεις είναι ατυχής προσπάθεια σπίλωσης των κοινωνικών αγώνων">.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/12 01:17

    Να συμπληρώσω στην απάντηση του φίλου πως οι ενεργοί πολίτες δεν έχουν συντονιστή κομματικοποιημένο (βλ ΣΥΡΙΖΑ) και δεν δρουν φασιστικά.
    Η κατάληψη του δημαρχείου με το έτσι θέλω και η τοποθέτηση face control στην είσοδο, έγινε δημοκρατικά και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/3/12 01:19

    ΠΡΩΤΙΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/3/12 11:24

    η κατάληψη δεν έγινε από τους ενεργούς πολίτες!
    υπάρχει ξεχωριστή ομάδα με το όνομα "κατάληψη Ρόδου".
    αρκετά με την παραπληροφόρηση του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 12:59

      Αρκετά και με τη δική σου παραπληροφόρηση. Πίσω από τις καταλήψεις ήταν το ΠΑΜΕ και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/3/12 19:15

      ο εγκέφαλος σου έχει γίνει ζελέ! αυτοαναιρούνται αυτά που γράφεις!
      ρώτα τα παιδιά της κατάληψης, δε φοβούνται να πούνε ότι αυτοί ήταν στη κατάληψη, ούτως η άλλως η ομάδα τους έτσι ονομάζεται!
      Πριν λίγο μιλούσες για ΣΥΡΙΖΑ, τωρα μιλάς για ΠΑΜΕ μαζί με φασίστες, πιστεύεις θα βρισκόντουσαν ποτέ μέσα στο ίδιο κτήριο και δε δε θα αλληλοσφαζόντουσαν;
      μόνο δημοκρατικοί πολίτες μπορούν να συνυπάρχουν!
      Έγινε μια 3ωρη κατάληψη από το ΠΑΜΕ αλλά ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.
      προφανώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/3/12 11:27

    https://www.facebook.com/events/360808793941275/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/3/12 11:46

    κότες είναι η άρχοντες του τόπου που έχουν βάλει την αστυνομία και την ασφάλεια να παρακολουθεί πολίτες στο δρόμο, αλλά και μέσω κινητών, mail κτλ.
    μάλιστα κάποιους τους καλεί και για εκφοβισμό ο εισαγγελέας!
    έτσι δυστυχώς είναι τα πράγματα στο ναζιστοκρατούμενο νησί με τη gestapo να παρακολουθεί!
    φοβούνται ακόμα και για ελεύθερους σκοπευτές και κλείνουν όλες τις διόδους προς τις ταράτσες των γειτονικών προς την εξέδρα κτηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΙΟΧΩΡΙ ΡΟΔΟΥ6/3/12 00:30

    ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ . ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ... ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΨΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/3/12 15:06

    @ΑνώνυμοςMar 5, 2012 02:59 AM


    1) Φίλε η κατάληψη του Δημαρχείου δεν έγινε από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Μπορεί ορισμένοι από αυτούς να κατέβηκαν για συμπαράσταση, αλλά δεν έγινε από αυτούς .
    2) Την Κυριακή που θα ψηφιζόταν το μνημόνιο, το ΠΑΜΕ είχε συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου. Κατέβηκα μόνο με την Ελληνική Σημαία . Όταν μετά από τα χιλιοειπωμένα συνθήματά τους είπα την εξής φράση < ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΧΙ> με πλησίασε ένας από τους "φύλακες" και "δημοκρατικά" μου απαγόρευσε να ξεφεύγω από το "πλαίσιο"!!!! Στην ερώτησή μου , μήπως δεν βρίσκομαι σε Ελληνικό έδαφος αλλά σε περιοχή του ΚΚΕ πήρα την ίδια απάντηση γιά κάποιο "πλαίσιο".... Αποχώρησα και πήγα στην παρακάτω συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί τα πράγματα ήταν πιό "χαλαρά" και επέτρεπαν να μιλήσει όποιος θέλει. Παρ' όλα αυτά αποχώρησα και από εκεί , διότι το μόνο θέμα που τους απασχολούσε ήταν οι μειώσεις των μισθών - που από μία πλευρά το κατανοώ - αλλά γιά μένα το ξεπούλημα της πατρίδας μας είναι σημαντικότερο. Μέσα στην ομάδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικής ιδεολογικής προέλευσης. Γνώμη μου είναι ότι οι συνθήκες που μας έχουν οδηγήσει εδώ , ευνοούν την απαγαλάκτιση πλέον από αυτές τις "ιδεολογίες". ΄Μοναδική μας επιδίωξη πρέπει να είναι η Ελευθερία της πατρίδας μας από την κατοχή - αλλοδαπών και ημεδαπών - και το κοινό όφελος . Σε αυτά δε που λές για ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα σου πώ το εξής. Είναι τραγικό να έχουν οικειοποιηθεί τις Ιερές λέξεις Πατρίδα , Έθνος , συγκεκριμένες ομάδες όπως η ΧΑ ή το ΛΑΟΣ και να έχουν ταυτιστεί με αυτές, με αποτέλεσμα όταν ένας ανεξάρτητος Έλλην πολίτης που ουδεμμία σχέση έχει μαζί τους, να μην έχει το δικαίωμα να τις πεί ,μόνο και μόνο για να μην χαρακτηριστεί Χρυσαυγίτης ή Καρατζαφεριστής . Εγώ λοιπόν αρνούμαι να μπώ σε τέτοια διαδικασία και να απολογούμαι συνεχώς . Το ότι αγαπώ την Ελλάδα την Πατρίδα και το ότι δηλώνω Ελληνίς , είναι αναφέρετο δικαίωμά μου και κανείς δεν θα μου το απαγορεύσει λασπολογώντας και ταυτίζοντάς με με φασίστες κλπ "πατριώτες"
    ΠΡΟΣ @ΝΙΟΧΩΡΙ ΡΟΔΟΥMar 5, 2012 02:30 PM Δεν εκπροσωπούμε το σύνολο των Ροδίων , εκροσωπούμε τους εαυτούς μας. Η υπόδειξις του να κλειστούν στα σπίτιά τους όλοι όσοι άμεσα ή έμμεσα υποστήριξαν την εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας εις το όνομα μίας ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, έχει την εξής λογική.
    Πώς είναι δυνατόν να θέλουν να συμμετάσχουν σε μία Εθνική εορτή που έχει σχέση με την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Δωδεκανήσου από κατοχικές δυνάμεις την δεκαετία του '40, όταν οι ίδιοι έχουν συναινέσει στην ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της Ελλάδος με βούλες και υπογραφές το 2010,2011,2012. Γιατί πρέπει μονίμως να αποδέχομαι το ΠΑΡΑΛΟΓΟ ως ΛΟΓΙΚΟ ;
    Με εκτίμηση και σεβασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 23:35

      Να προσθέσω ακόμα κάτι στο σχόλιό μου. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που είδα αυτόν τον υπέροχο Έλληνα στο Y.T.
      Ακόμα και σήμερα θα υπάρξουν αρκετοί που θα τον χαρακτηρίσουν γραφικό , τρελλό , φασίστα , ακροδεξιό, ακροαριστερό , φανατισμένο.......
      Είναι μόνο Έλλην και τον έχω μέσα στην καρδιά μου.

      http://www.youtube.com/watch?v=SfRncJhPRts&feature=related

      Παρατηρήστε αυτούς που περνάνε από δίπλα του. Ένας μάλιστα μοτοσυκλετιστής φωνάζει ....."πάρτε τον και δέστε τον!!"

      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *