ροή ειδήσεων

Αν υπήρχε ο εξοστρακισμός στην Ελλάδα ...

Αφού το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, αφού τα τρωκτικά του παραμένουν ελεύθερα και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, αφού «έκρυψαν» στο ... πατάρι τον Γιώργο να μην τον βλέπουν...
τώρα ετοιμάζονται να εκλέξουν νέο Πρόεδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

Κι έτσι, θα επέλθει η κάθαρση και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Θριαμβολογούν γιατί κατάφεραν να ζωντανέψουν τα πεθαμένα ομόλογα των Τραπεζιτών με το PSI κι ετοιμάζονται να κυβερνήσουν ακόμη και με τη ΝΔ του «προδότη» Σαμαρά (όπως τον αποκαλούν), προκειμένου να αποτελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν.

Να πληρώσουμε δηλαδή ΕΜΕΙΣ, το "μάρμαρο" του PSI, της λοβιτούρας και του χρέους που δημιούργησαν οι ίδιοι!

Και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο, να ολοκληρωθεί η πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού και το ολοκαύτωμα της χώρας, με νέα μέτρα που σχεδιάζουν για τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο!

Στις εκλογές που έρχονται, ο επόμενος Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, θα είναι ένας αρχηγός ενός μικρού κόμματος! Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα σταθμίσει τα … «νομικά» δεδομένα και αν κρίνει ότι οι συνθήκες τον ευνοούν θα κάνει κι αυτός ένα κόμμα!

Για όσους δεν το βλέπουν, επέρχεται ο τεμαχισμός του ΠΑΣΟΚ, σε μικρά φέουδα και βιλαέτια, με σκοπό να διασπαστούν οι τεράστιες ευθύνες του! Και φυσικά, όταν περάσουν τα χρόνια και ξεχαστούν όλα αυτά που υπέστησαν οι Ελληνες, τότε θα επανενωθεί κάτω από μια … «μαρκίζα» ενός Σοσιαλιστικού κόμματος!

Αυτό είναι το ... story!!

Κατά τα άλλα, δεν έχουν σκοπό όχι αυτοκάθαρση να κάνουν, αλλά αντίθετα σκοπεύουν να προστατέψουν τα στελέχη τους που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και μετά από καιρό θα τους επιβραβεύσουν με μια θέση σε κομματικό ή κυβερνητικό πόστο. Κι αν όχι αυτούς τους ίδιους, τότε θα «βολέψουν» τα παιδιά τους!

Και η ζωή συνεχίζεται, με τον Ελληνα να έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια, αφού τέτοια χάλια μόνο όσοι έζησαν την κατοχή έχουν να θυμούνται!

Προς το παρόν, «παίζουμε» γιαουρτοπόλεμο, αυγοπόλεμο και μπουγέλα, όταν τους βλέπουμε στο δρόμο! Κι αυτό αρκετοί το θεωρούν ... αγώνα!

Δεν έχει σκεφτεί κανείς, ότι σε όποια χώρα πήγε το ΔΝΤ, η Κυβέρνηση δεν άντεξε πάνω από 12 με 16 μήνες!

Κι εδώ τους έχουμε και τους βλέπουμε για 2.5 χρόνια, να ανταλλάσσουν φανέλες, σε ένα γήπεδο, που τη μια μέρα οι δεξιοί την βλέπουν αριστεροί, την άλλη οι αριστεροί την ακούνε ως ... ακροδεξιοί και μετά όλοι μαζί κυβερνάνε έναν τόπο που η μοναδική του ελπίδα για σωτηρία, είναι να απαλλαγεί από όλους αυτούς που θέλουν να τον ... σώσουν!

Και συγχωρέστε με αν θα πικράνω μερικούς, αλλά με γιαουρτάκια και αυγουλάκια , δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ!

Γιατί αν μας πήρε 2.5 χρόνια να καταλάβουμε ότι οι πολιτικοί μας είναι για γιαούρτια, θα χρειαστούμε καμιά εικοσαριά για να τους διώξουμε!

Η μοναδική λύση ήταν μία και δυστυχώς δεν έγινε πράξη!

Όπως το 1908, έτσι και σήμερα, θα έπρεπε να μπει ο λαός στη Βουλή, και να τους επιβάλει να εξαφανιστούν από προσώπου γης!

Όχι να υποχρεωθούμε σε ένα καθημερινό μαρτύριο, για το ποιος θα μαζέψει περισσότερες υπογραφές, για να πάρει το κόμμα από τον Γιώργο και να του το ξαναδώσει πίσω σε μερικά χρόνια που θα καθαρίσει το όνομα του!

Κι όσο καθυστερεί αυτή η απαλλαγή μας από τα ρεμάλια που κυρίεψαν την πολιτική σκηνή της Ελλάδας, τόσο πιο σκληρή θα είναι η στιγμή που η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση και η τρέλα του κόσμου, θα πάρει φαλάγγι μαζί με τα ξερά, πάρα πολλά ... χλωρά του πολιτικού μας κόσμου!

Ετσι γίνεται πάντα σε αυτή τη χώρα, από τότε που καταργήσαμε τον ... εξοστρακισμό!!

Οσο τον διατηρούσαμε ως έσχατη ποινή στην πολιτική ζωή, απλά... θριαμβεύαμε στον πλανήτη!

aegeantimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/12 12:30

    οντως αδρανησαμε πολυ και οι αντιδρασεις μας ηταν και ειναι μεχρι στιγμης αρκετα κοσμιες,θελετε γιατι ειμαστε πιο ΄΄πολιτισμενοι΄΄ απο παλαιοτερα ,θελετε γιατι πραγματικα εχουμε μεινει εκπληκτοι απο ολα αυτα που συμβαινουν που νομιζουμε οτι ζουμε σε ονειρο,θελετε γιατι μας κοιμησανε ,μην ξεχνατε οτι χρησιμοποιουν σε αυτο το λαο ολη την ''μοντερνα τεχνογνωσια προπαγανδας'' που αποκτησαν τις τελευταιες δεκαετιες απο αλλους λαους που εφαρμοσαν τη λεγομενη ΄΄θεωρια του σοκ΄΄κλπ.Αργησαμε αλλα πιστευω οτι ο Ελληνας θα ΄΄παρει μπροστα΄΄ και μετα θα γινει χαμος .Απλως το μονο οπλο τους εναντιον μας ΄΄το διαιρει κ βασιλευε΄΄οποτε μη μασατε,μπροστα και ολοι μαζι παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *