ροή ειδήσεων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΟΔΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Κυρίες και Κύριοι
πρέπει να σκεφτούμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία που ζούμε, στο τόπο όπου έχουμε το βιός μας και τις οικογένειές μας...


Και σας μιλάω ιδιαίτερα για την προσφορά προς την νεολαία μας, τα ίδια τα παιδιά μας, που εν μέσω της κρίσης εκτός του ότι δεν μπορούν να βρουν κάποια δουλειά στην Ελλάδα και πολλά από αυτά σκέπτονται να φύγουν στο εξωτερικό, έχουν να αντιμετωπίσουν και πληθώρα κινδύνων με σοβαρότερους αυτό του αλκοολισμού και των ναρκωτικών. Και για τα δύο αυτά πρωτίστως ευθύνη έχει η οικογένεια, η κοινωνία (συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, γειτονιά κλπ) αλλά και η πολιτεία η οποία σε κάθε συνδετικό της κρίκο (σχολείο, Δήμος, Περιφέρεια, Αστυνομική Δνση) πρέπει να νουθετεί, να βοηθά και να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για να μην βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Θα σταθώ στην παρέμβαση από πλευράς πολιτείας, γιατί το τελευταίο διάστημα γίνεται μία σημαντική προσπάθεια από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδ/σου και ιδιαίτερα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, με αποτέλεσμα τη σύλληψη και οδήγηση στις Δικαστικές Αρχές των εμπόρων του λευκού θανάτου. Βέβαια η ίδια η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδ/σου, όλοι εμείς αλλά και το σύνολο του ροδιακού λαού παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων ως θεατές στην ίδια χιλιοπαιγμένη ταινία με το γνωστό αποτέλεσμα την αποφυλάκιση των ενόχων, το οικονομικό «πάρτυ» των αδίστακτων δολοφόνων και τον κίνδυνο η νεολαίας μας να γίνει εκτός από πειραματόζωο στη χρήση ουσιών ακόμα και νέων, μία μάζα άβουλων όντων χωρίς να μπορεί να βρει το δρόμο της δημιουργικότητας και της πραγματικής ευτυχίας. Εδώ βέβαια να πω ότι τα στατιστικά στοιχεία για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών πάσης φύσης από νέους ανθρώπους είναι απογοητευτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονος προβληματισμός στους κόλπους της Αστυνομίας διότι βλέπουν τους κόπους της προσπάθειάς τους στην καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών να πηγαίνει χαμένη και τα στελέχη που πλαισιώνουν την υπηρεσία δίωξης, να ζητούν την απόσπασή τους σε άλλη υπηρεσία. Αιτία αυτών η αποφυλάκιση των 17 συλληφθέντων εμπόρων ναρκωτικών πριν λίγες ημέρες με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου παρά την αντίθετη γνώμη - πρόταση της αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου διότι κρίθηκαν χρήστες ναρκωτικών και δεν συνέτρεχαν εξαιρετικοί λόγοι για την κράτησή τους πέραν του έτους, παρόλο που υπήρχαν καταθέσεις για την εγκληματική δράση τους.

Τελειώνοντας οφείλουμε, ως πολιτεs αυτού του τόπου α να δείξουμε κατ' αρχάς τη συμπαράστασή μας σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουμε ορίσει εμείς ως κυρίαρχος λαός, για την προστασία τη δική μας αλλά και των οικογενειών μας, να παραβρεθούμε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 11:00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Είναι καιρός πλέον να πάψουμε να εθελοτυφλούμε και να πάρουμε τη τύχη του τόπου στα χέρια μας.

Σας ευχαριστώ όλους που με ακούσατε
Καλό απόγευμα.

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ.
Ε.Ε

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/12 18:18

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΥΨΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΟΛΛΕΓΙΑ, ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ Η ΛΑΙΛΑΨ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/12 03:47

    https://www.facebook.com/events/360808793941275/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/12 23:30

    Πρέπει να σκεφτούμε και την αντίδραση συγκεκριμένων δικηγόρων στην ανοιχτή επιστολή του διοικητή της Δίωξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *