ροή ειδήσεων

Έπεσαν κάστρα του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδεκάνησα

50% ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ
Κατέρρευσαν Αρχάγγελος, Απόλλωνα, Δήμος Λινδίων, Σορωνή, Σύμη, Κάρπαθος. Επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις για μια βουλευτική έδρα...


Στο 50% όσων ψήφισαν το 2007 τον Γ. Παπανδρέου, μειώθηκε ο αριθμός εκείνων που ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως νέο πρόεδρο του κόμματος. Αλλά πέραν αυτού τα αναλυτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι ολόκληρες περιοχές κάστρα του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδ/σα κατέρρευσαν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Αρχάγγελος, η Σύμη, η Σορωνή, τ’ Απόλλωνα, ο πρώην Δήμος Λινδίων και η Κάρπαθος.

Συνολικά στα Νότια Δωδ/σα ψήφισαν 4.889, βρέθηκαν 23 άκυρα και 210 λευκά, ενώ το 2007 ψήφισαν τον Γ. Παπανδρέου περίπου 8.500. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον Βενιζέλο σηματοδοτεί σημαντική συρρίκνωση της δύναμης του ΠΑΣΟΚ. Οι υπολογισμοί που γίνονταν με βάση τον αριθμό που ψήφισαν το 2007 τον Γ. Παπανδρέου και τα εκλογικά αποτελέσματα του 2009 σε σύγκριση με τα αποτελέσματα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ στη Δωδ/σο θα περιορισθεί στην εκλογή ενός βουλευτή. Και με βάση αυτό το δεδομένο οι συζητήσεις που γίνονταν μιλούσαν για την διεκδίκηση της έδρας μεταξύ των Γ. Νικητιάδη και Δημ. Κρεμαστινού.



Στον Δημ. Κρεμαστινό καταλόγιζαν ευθύνες για τα πολύ κακά αποτελέσματα στον Αρχάγγελο και τον πρώην Δήμο Λινδίων, όπου σημειώθηκε πραγματικό πατατράκ. Ειδικά για τον Αρχάγγελο όπου ψήφισαν μόνο 129 πολίτες, ενώ το 2007 ψήφισαν Γ. Παπανδρέου περίπου 600! Το ίδιο ισχύει και για τον Δήμο Λινδίων (Λίνδος, Μαλώνα, Μάσαρη, Λάρδος, Πυλώνα), όπου ψήφισαν 140!

Τα άλλα κάστρα που έπεσαν είναι η Σορωνή (Φάνες, Καλαβάρδα) που ψήφισαν 81, τ’ Απόλλωνα (Σάλακος, Έμπωνα) 44, η Κάρπαθος (ολόκληρο το νησί) 202 και η Σύμη με 22 ψήφους.

ΩΣΤΟΣΟ, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ δήλωναν ικανοποιημένα επειδή, όπως τόνιζαν, «περιμέναμε ποσοστά ακόμη πιο χαμηλά»!..

Αλλά και στην πόλη που με 2.916 ψήφους βοήθησε στην αποφυγή ολοκληρωτικής κατάρρευσης, το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό, αφού το 2007 ψήφισαν Γ. Παπανδρέου περισσότεροι από 5.000!



Περισσότερο συγκρατημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αναλύοντας τα αποτελέσματα, εξέφραζαν την άποψη ότι «όσοι ψήφισαν σήμερα Βενιζέλο, άλλοι τόσοι θα μας ψηφίσουν στις εκλογές. Πέσαμε και δύσκολα θα ξανασηκωθούμε, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια».

Τα ίδια στελέχη εκτιμούσαν ότι η ψηφοφορία αποτελεί μια μεγάλη δημοσκόπηση που μας δίνει ένα πολύ δυσάρεστο εκλογική αποτέλεσμα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα αποτελέσματα στα Νότια Δωδ/σα έχουν ως εξής:



rodosalarm.gr

ΣΣ: Στα Απόλλωνα μετά την δημοσίευση της άδειας κάλπης βρέθηκαν... 43 εθελοντές !
      Σαδο-μαζοχισμός για 210 λευκά και 23 άκυρα που έδωσαν το παρόν...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/3/12 23:59

    η 2η εικονα είναι απο μνημόσυνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/12 00:35

    200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΜΑΣΑΔΟΡΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΑΝ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!! ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/12 00:36

    αλητες ειχατε και τα μουτρα και πηγατε να ψηφισετε! σας αξιζουν τα χειροτερα!!!κολλημενα μυαλα, βρωμοπασοκοι...αλλα ολα εδω πληρώνονται... θα ερθει ο καιρος κ για εσας,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/12 00:38

    στην τελευταια εχουν και αγωνια !!!!!
    βγαλτε τον Καμμενο 2ο κομμα να γλιτωσουμε απο την κλικα ΝΔ-ΠΑΣ-ΩΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/3/12 00:40

    τα βαζετε με Αλβανους και Τουρκους
    οι ΠΑΣΟΚΟΙ ειναι οι εχθροι του εθνους
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/12 00:46

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... ΤΡΩΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/3/12 02:09

    Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από της ανατολής μέχρι της δύσεως του ηλίου του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/3/12 03:21

    Ρε ποιος βγήκε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/3/12 07:19

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 5000 ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/3/12 07:30

    Μας λενε να σεβομασται τους μεγαλυτερους. Βλεποντας τις φωτο, και την ηλικια των περισσοτερων που ειχαν μουτρα να πανε να ψηφισουν εχω ελπιδες, οτι ειναι θεμα χρονου, να πανε στο διαολο αυτοι που εφαγαν το μελλον των παιδιων μας. Θα το πληρωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/3/12 08:52

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/3/12 18:03

    ίχα πει σε χρόνο ανύποπτο ότι οι 250.000 λαμογιώτατοι αντιστασιακούληδες που παρανόμως συνταξιοδοτήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, θα αποτελούν μέχρι την ημέρα που θα αποδημήσουν εις Κύριον τον «άχρι θανάτου πιστό» γενιτσαροψηφοφορικό στρατό του κινήματος.
    Μιλάμε για όλα αυτά τα σερνόμενα θλιβερά ραμολιμέντα που έσπευσαν με μπαστούνια και αναπηρικά καρότσια, πότε παραπαίοντες και πότε υποβασταζόμενοι, να ψηφίσουν τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βέβαια θα κάνανε οποιοσδήποτε και αν ήταν στη θέση του Βενιζέλου. Την θλιβερή σύνταξή τους ψηφίζανε τη στιγμή εκείνη, τον φιλοτομαρισμό και την έλλειψη αυτοσεβασμού που τους διακρίνει… Εκτός τόπου και χρόνου το θρασογεροντοσυνονθύλευμα, εμετικοί υπερήλικες που εκδικούνται με την ψήφο τους τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τους 1.500.000 άνεργους, τους 50.000 άστεγους, τους χιλιάδες κατεστραμμένους επιχειρηματίες και τα 2.500.000 συμπατριωτών τους που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας!
    Δεν ανησυχώ μου είπε κάποιος φίλος, μέχρι την ημέρα των εκλογών οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν πεθάνει… Τα λεγόμενά του ακούστηκαν στ’ αυτιά μου αποτυχημένα ως χιούμορ και εξαιρετικά σκληρά ως διαπίστωση. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι οι δυο γιοί του , αρχιτέκτονας ο ένας και πολιτικός μηχανικός ο άλλος φύγανε για να δουλέψουν ταξιτζήδες στην Αυστραλία και η κόρη του που σπούδασε Γερμανική φιλολογία εργάζεται ωρομίσθια ταμίας σε σούπερ μάρκετ, άλλαξε γνώμη… Όπως και να το κάνουμε δε μπαίνουν στον ίδιο ντορβά τα «ξευτελισμένα γηρατειά» με τα «απελπισμένα νιάτα» που πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για να μπορέσουν να επιβιώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/3/12 18:16

    4.657 ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Η ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/3/12 18:52

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 250000 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ 2 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 500000 ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/3/12 19:17

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/3/12 19:34

    Μπράβο στον Αρχάγγελο0 που ψήφισαν μονο 129 !

    ...πραγματικά όσοι ψήφισαν πάλι στο κόμμα των ΛΑΜΟΓΙΩΝ έχουν τη συνείδηση τους καθαρή ?

    Ρε ξεφτίλες πως κοιμάστε τα βράδια ?

    Δίπλα σας δε βλέπετε τον κόσμο που υποφέρει ? που πεινά ? που ειναι άνεργος ? που είναι άρρωστος και δεν έχει ασφάλεια ιατρική ?

    ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ που ακόμα υποστηρίζετε τους δοσίλογους του πασόκ !?

    ΜΑΛΑΚΕΣ ε ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *