ροή ειδήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Τεράστια σημαία που βρισκόταν στον χώρο της παρέλασης...Είπατε τίποτα για κομμουνιστές, "εθνικοφιλελεύθεροι"; Εκπληκτικά στιγμιότυπα που δεν τολμάνε να δείξουν τα Μμε του καθεστώτος...
διότι διαφέρουν πολύ από τις γελοίες αριστερίστικες διαμαρτυρίες και λοιπά "αγανακτισμένα" πανηγυράκια...Σήμερα στην Ρόδο είχαμε ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ, με καρεκλιές και ξύλο κατά πάντων (η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αφού...έλειπαν τα ΜΑΤ)!








ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!



ΞΑΝΑ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!

Κι έρχεται και 25η Μαρτίου...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/3/12 21:05

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΦΗΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΑΛΕΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 22:36

      MAS STRAVWSES MEGALE. EAN THELEIS NA GRAFEIS SE DHMOSIA MPLOKS MA8E PRWTA NA GRAFEIS ELLHNIKA.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/12 23:22

      ναι με λατινικους χαρακτήρες!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/3/12 00:43

      ι ορθογραφια σε μαρανε κατσε να σε εντοπισο να δοουμε τη πεζη με εσενα (Mar 7, 2012 12:36 PM)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/3/12 09:24

      AKOU EKEI "I ORTHOGRAFIA" KAI "TH PEZH". TI SKATA EISAI, DYSLEKTIKOS?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/12 21:08

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
    ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/12 21:25

    Δεξιοί Αριστεροί Μώβ Λιλά Μπορντό Πορτοκαλί... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ για τα ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !

    Γιατί εμείς ΟΛΟΙ είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ ..και κάποιος μας ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 22:00

      Οτι πιο σωστο εχω ακουσει στην ζωη μου ειναι αυτο και το εθεσες σωστα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πατριδα μας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/12 21:37

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ''ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ΄΄ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
    Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ !!!!
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ....


    ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/12 08:07

      υπήρχαν και μάλιστα δύο, Κασσάρας και Κουσουρνάς!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/12 21:37

    ΕΤΣΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/12 21:55

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ 12ΝΗΣΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΩΜΑ??? Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.....
    Η ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.....
    ΟΥΤΕ ΝΔ,ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥ
    ΤΕ ΛΑΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!


    ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 22:38

      PARTE TO HAMPARI, TO PASOK DEN PROKAITE NA KSEKOLHSEI APO EDW. PERIMENE KAI THA DEIS STIS EKLOGES PALI 50% KAI VALE THA PAREI DIOTI OILOI OI SKATOTSAMBIKOI EINAI MALAKES PASOKOI. KALA NA PATHOUN. KAI MAKARI NA EINAI PALI O PAPANDREOU ARXHGOS. ETSI GIA NA PONESEI PERISSOTERO.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/12 23:23

      Όσο και αν θέλω να σε ξεχέσω δεν μπορώ γιατί φοβάμαι ότι έχεις δίκιο! μακάρι να είσαι άδικος!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/3/12 09:27

      TO EUXOMAI PERISSOTERO APO ESENA NA EIMAI ADIKOS. ALLA STIS EKLOGES DYSTYXWS THA APODEIXTEI OTI OI NTOPIOI EINAI PRWTA APO OLA PASOK KAI META OLA TA ALLA.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/3/12 00:47

    είναι η ώρα να τρέξει αίμα επανάσταση τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/3/12 09:29

    ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΡΑΣ. ΒΡΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/3/12 09:58

    ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....

    ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"....

    ΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/3/12 10:36

    Ακουω συνεχεια να λενε φταει και η αριστερα μην ψηφισετε ΚΚΕ κλπ κλπ.( Η αριστερα τα ειχε προβλεψει ολα αυτα και τα ελεγε εδω και πολλα χρονια αλλα δυστυχως κανενας δεν ακουγε) Επισης ακουω συνεχεια οτι μακαρι ολοι αυτοι που ηταν εκει και κραξανε τους πολιτικους να μην ειχαν σχεση με πολιτικα κομματα,Επισης ακουω να λενε να τους καψουμε και τους 300 κλπ κλπ...Και για πειτε ρε μαγκες!Ωραια αντε και τους καιμε!μετα τι? λενε μερικοι να δημιουργηθουνε καινουρια κομματα.Αν ηταν θα ειχαν δημιουργηθει ηδη!Αλλα και να γινει αυτο παλι το καθε κομμα θα εξυπηρετει μια κοινωνικη ταξη!Δηλαδη αν το πασοκ και η νδ αλλαξουν ονοματα αλλαξε στην ουσια κατι? Δεν νομιζω..
    Καθε κομμα εξυπηρετει μια κοινωνικη ταξη και καποια συμφεροντα!Ειτε το θελετε ειτε οχι αλλο ειναι ο ξενοδοχος και αλλο ο ξενοδοχουπαληλος,υπαληλος στον ιδιωτικο τομεα και ο εργατης!Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει σε ποια ταξη ανηκετε?Ναι σιγουρα ολοι ειμαστε Ελληνες και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι!αλλα περα απο αυτο διαφερουμε στο πορτοφολι!Είναι δυνατον να ψηφιζει ο ανθρωπος που βγαζει 400 ευρω τον μηνα το ιδιο κομμα με τον αλλο που βγαζει 3.000 τον μηνα? Βαλτε τα κατω και αποφασιστε επιτελους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ! τι ειστε?? Τα κομματα δεν ειναι ομαδες ποδοσφαιρου!..Αξιοποιηστε σωστα για μια φορα την ψηφο σας μπας και δουμε ασπρη μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/3/12 16:18

    DEIKSE PERISSOTERO SEVASMO STON PATERA SOU KWLOPAIDO. MHN MOU KSANAMILHSEIS ETSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/3/12 21:38

    ΦΙΛΕ 12΄36 ΜΑΚΡΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ !!! ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!!! ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΑΝ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΛΕΩ.....
    ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΑΛΛΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!
    ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ (ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΚΟΥΒΑ ΚΤΛ) ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/3/12 23:36

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΗς ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 7 % ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΜΑΣΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/3/12 14:43

    ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ "ΠΑΙΞΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ"
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/3/12 12:10

    Φιλε Mar 8, 2012 11:38 AM Αν διαβασεις ολοκληρη την ανακοινωση του ΚΚΕ θα καταλαβεις οτι δεν ηταν κατα του κινηματος αλλα του τροπου που τα ΜΜΕ το παρουσιασαν σαν την σωτηρια του λαου απο την φτωχεια το ΚΚΕ λεει εδω και χρονια οτι το να αγορασει ο καταναλωτης φτηνο προιον δεν πρεπει να ειναι περιστασιακο γεγονος που δυστυχως δε θα κρατησει για πολυ αλλα πρεπει να ειναι οργανωμενο και σε μονιμη βαση.Το ΚΚΕ εχει προτασεις,δυστυχως ομως ποτε τα καναλια δεν τις δειχνουν...Οσο σε μερικα πραγματα που δειχνει να μην εχει ειναι γιατι ειναι κομμουνιστικο κομμα και δεν μπορει να σου δωσει λυση σε ενα καπιταλιστικο συστημα.Σου προτινει ομως τον κομουνισμο.Οταν ελεγε το ΚΚΕ βασικος μισθος 1400 ολοι ελεγαν οτι δεν γινεται..φυσικα και γινεται..Με κρατικο ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΔΕΥΑΡ κλπ κλπ.Ξερεις ποσα χρηματα θα εμεναν στο κρατος?Απο τον τουρισμο επισης.Ξερεις ποσα χρηματα βγαζει η Ροδος απο το καστρο?Που πανε αυτα τα λεφτα ομως?Οσο για το αν απετυχε ο κομουνισμος να σου πω απλα ψαξε λιγο πως ηταν η Ρωσια πριν τον κομουνισμο και θα δεις πως ζουσαν οι ανθρωποι και ποσο μεγαλη προοδο σημιωσε η χωρα αργοτερα.Επισης για την Κουβα μην ξεχνας οτι εχει εμπαρκο που το στηριζουν μονο ΗΠΑ και Ισραηλ.Φαντασου πως θα ηταν η Κουβα αν δεν ειχε εμπαρκο!,...Η αιτια που ο κομουνισμος δεν εχει δειξει ακομα τι πραγματικα ειναι ειναι γιατι δυστυχως πολεμαται ακαταπαυστα απολες τις καπιταλιστικες χωρες με προπαγανδα και με οποιο αλλο τροπο.Ενα πολυ προσφατο παραδειγμα η διαστρεβλωση της ανακοινωσης του ΚΚΕ για την πατατα...Για να βρουμε την αληθεια πρεπει να ψαξουμε,φροντιζουν οι λυκοι να την καλυπτουν με λασπη!...οσο για τους μεταναστες δεν ειναι αυτοι το προβλημα της χωρας μας.Αυτο θελουν καποιοι να μας κανουν να πιστεψουμε οπως επισης θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οτι ολα τα κομματα ειναι το ιδιο...Δεν ειναι ομως!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *