ροή ειδήσεων

ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ

ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ... ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΗΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ... Η ΡΟΔΟΣ ΑΠΑΙΤΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΑΣ... ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/3/12 12:29

    μπα δεν τον βλεπω να ερχεται γιατι με βαση τις δηλωσεις του μπορει και να μη του καθεται καλα που η Ροδος ειναι Ελληνικη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/12 12:32

    Eντάξει, εντάξει Νταλάρας ειναι δεν ειναι και τόσο ηλίθιος ωστε να μπεί και σε ενα σωρό έξοδα αυτός και η ορχήστρα του και ολοι οι αλλοι ωστε να ελθει εδώ, για να ..... γευτεί τα τοπικά μας προιόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/12 14:29

    Γεια σας παιδιά! Εδώ Αθήνα. Γιατί τα βάζεις με εμάς ρε αναγνώστη; Είπε ο Νταλάρας να πάει στην Ρόδο και του είπαμε όχι; Ας τον καλέσει ο Δήμαρχος σας. Εμείς πάντος δεν τον έχουμε δεμένο.

    Με αγάπη ένας από τους "φταίχτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/12 15:20

    πάντως οι ντόπιοι, στην Ροδο, τους ντόπιους καλλιτέχνες τους δεν τους υποστηριζουν, καλος ειναι ο Νταλαρας και ο καθε Νταλαρας αλλα ολοι εσεις εκει κατω που φωναζετε για τα τοπικα προιοντα σας και την Ροδο καλο θα ειναι να δειτε και καποιους ντοπιους καλλιτεχνες που ειναι και πολυ καλοι και χρειαζονται την τοπικη υποστηριξη,, και οχι συνεχεια την ξενομανια να φερνετε ονοματα χρονια τωρα, που εχουν παρει χιλιαδες χιλιαδων ευρω απο συλλογους νομαρχιες δημους κα.
    σε αλλα θεματα ξερετε να φωναζετε ? εδω ? μονο οι καλλιτεχενς απο την Αθηνα αξιζουν ? χρονια τωρα παρακολουθουμε αυτη την ξενομανια και δεν λεει να σταματησει..και οχι μονο στην Ροδο αλλα και σε πολλα αλλα μερη της Ελλαδας. Κι ενω υπαρχουν αξιολογοι καλλιτεχνες οι τοπικες κοινωνιες τους αγνοουν. Αντι να προβαλλετε λοιπον μονο τα τοπικα προιοντα σας κυταξτε να προβαλετε και καποιους αξιολογους καλλιτεχνες του τοπου σας.
    Χρονια τωρα τα γραφεια των ατζεντηδων πλουτιζουν με χρηματα απο τις περιφερειες νομαρχιες δημους και των συλλογων,, αν ξερατε τι μιζες επεφταν και πεφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/12 22:01

      Αγαπητέ, τώρα που φαλιρίσαμε, μόνο ελεημοσύνη έμεινε να μοιράσουν στους τοπικούς καλλιτέχνες!!!

      Το χοντρό χρήμα το καταβρόχθισαν τα λαμόγια τη αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα φρου-φρου!!! Γι' αυτό και ο Δήμος παίρνει δάνεια για να πληρώσει μισθούς, φάρμακα, αναλώσιμα κλπ.

      Θα υποστούμε τις συνέπειες της "βαρβαρότητας" τους...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/12 19:43

    ρε μεγαλε οχι οτι μου λειπει ο Νταλαρας αλλα τους δικους μας τους απολαμβανω και τους στιριζω σιχνα πικνα γιατι δεν ειναι παιδια που για να τραγουδισουν δορεαν πρεπει να πτωχευσει η χωρα οπως ο .....Νταλαρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/12 12:40

    δηλαδη αν καταλαβα καλα οι ντοπιοι καλλιτεχνες ας πτωχευσουν και ας πεινασουν και αυτοι ,,,, ε ? ποτε και που τους απολαμβανεις τους ντοπιους καλλιτεχνες του τοπου σου ? θελεις να μας αποδειξεις ο τι πηγαινεις στις ελαχιστες αξιολογες συναυλίες που κανουν 1 η 2 φορες τον χρονο ? και τους υποστηριζεις ? και δεν μιλαω για εκεινους που καλα κανουν και παιζουν ή τραγουδανε σε μπαρακια και κεντρα γιατι αυτο λεγεται διασκεδαση, οπου και εκει πρεπει να τους στηριζεις, αλλα μιλαω για συναυλιες και πολιτιστικα , και μη μου πεις πως δεν ξερεις κατι για αυτα ? μονο ο Νταλαρας δηλ σε ενδιαφερει και ολα τα λαμογια χρονια που χρηματοδοτουνται για να φερνουν ολους αυτους στα νησια, κατι γραφεια , κατι ιδωτες, κατι συλλογοι.. και ποιος σου ειπε πως ο Νταλαρας δεν πληρωνεται για τις συναυλίες που κανει δηθεν για φιλανθρωπικους σκοπους ? δεν τραγουδαει δωρεαν, δωρεαν ειναι η εισοδος , μαθε τι γινεται και μην παραμυθιαζεις τον κοσμο, και δευτερον οι ντοπιοι εχουν δωσει πολλες συναυλίες δωρεαν για πολλους φιλανθρωπικους σκοπους εδω και χρονια χωρις να πληρωνονται ,, πηγες εσυ ποτέ? καλα ελεγε ο Πανουσης...

    και εσυ πιο πανω ,, ωραια πολυ ωραια ελεημοσυνη εμεινε στους ντοποιους καλλιτεχνες Ε ? επειδη ειναι αξιοπρεπεις και δεν βγαινουν να φωναζουν οπως εσεις ? εγω ξερω καποιους , πολυ μα πολυ αξιοπρεπεις , σα δεν ντρεπεστε και εξακολουθειτε να μιλατε για τον Νταλαρα. ανοιγετε το στομα σας και λετε ο τι σας κατεβει , ο τι θελει ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *