ροή ειδήσεων

Απάντηση Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στις καταγγελίες του ΠΑΜΕ

Απάντηση Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στα στρατιωτιακια του περισσού
Αν αυτοί οι κακόβουλοι κύριοι του παμε τρέχουν για να αναδείξουν 5° κόμμα την Παπαρηγα δεν τους φταίει σε τίποτα οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία...
που πλήττονται από την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων της μειώσεις της ανεργίας την αύξηση των ορίων ηλικίας κτλ. Καλέσαμε έκτακτο Δ.Σ για να καθίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή ενωμένοι να κατεβάσουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ισχυρό για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα των εργαζομένων. Φαίνεται όμως ότι οι κύριοι του παμε είναι οι κύριοι ένοχη τής διάλυσης του συνδικαλιστικού κινήματος. Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι τούς έχουν κατάταξη μια ζωή στο περιθώριο. Καταγγέλλουμε τον Κώστα Γιαννόπουλο ότι ενώ ο ίδιος φωνάζει εδώ και 3 χρόνια για 1400 βασικό μισθό ο ίδιος αμείβεται με 600 ευρώ καθαρά . Καταγγέλλουμε τον Κώστα Γιαννόπουλο ο οποίος φωνάζει για απλήρωτους εργαζόμενους στον ίδιο η εργοδότρια εταιρία του οφείλει 3 μισθούς. Καταγγέλλουμε τον Κώστα Γιαννόπουλο ο οποίος έχει να φανεί στο Δ.Σ του Σωματείου 6 μήνες ( και κακώς δεν τον έχουμε διαγράψει) ξαφνικά θυμήθηκε ότι υπάρχει Σωματείο. Καταγγέλλουμε τον Μιχάλη Τσουρ! ουτη ο οποίος φωνάζει για απλήρωτους εργαζόμενους ο ίδιος έχει να πληρωθεί 2 μισθούς. Καταγγέλλουμε τον Γιώργο Κλημαντη ότι έχει να φανεί στο Σωματείο από τον Αύγουστο και έρχεται τώρα να το παίξει μεγάλος εργατοπατέρας.Καταγγέλλουμε τον Γιώργο Κλημαντη ότι ενώ οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι πλειοψηφία του Σωματείου έτρεχε να λύση τα πολλά προβλήματα ο κύριος αυτός έκανε 4 μήνες διακοπές στην Ταΐλάνδη. Καταγγέλλουμε την Παττελακη Τσαμπικα ότι ενώ το Σωματείο έκανε στάση εργασίας στα ξενοδοχεία εκείνη με την άλλη συνάδελφο της στο παμε δούλευε κανονικά. Μάθετε στην ζωή σάς να είστε ευθύς και να μην βγάζετε αριστερό φλας και να στρίβετε δεξιά. Μου φαίνεται όμως ότι οι ιστορία δεν σάς έχει διδάξει τίποτα, και για τούς εργαζόμενους είστε το ΑΠΟΛΥΤΌ ΤΊΠΟΤΑ. Μια λαϊκή παροιμία λέει κοντός ψαλμός αλληλούια, και στης εκλογές τόσο του Σωματείου όσο και στης βουλευτικές στρατιωτακια του παμε θα έρθετε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

ΥΓ : Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε η κοκκινοφασιστική εφημερίδα σας ο ριζοσπάστης για τα επεισόδια τής παρέλασης ανέφερε ότι 20 με 30 άτομα και δήθεν αγανακτισμένοι δημιούργησαν τα επεισόδια(Πέμπτη 8 Μαρτίου σελίδα 20). Το μόνο που δεν ανέφερε η κοκκινοφυλαδα σας ήταν όταν γιουχαρίστηκε ο Κώστας Γιαννόπουλος από 3000 κόσμο όταν κατέθετε το στεφάνη για το κκε(τυχαίο δεν νομίζω). Φαίνεται ώμος ότι όποιος δεν σηκώνει την σημαία με το σφυροδρέπανο είναι εθνικιστής και επικίνδυνος.

Οι πλειοψηφία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΑΡΟΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΡΟΥΦΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΖΑΙΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/12 17:46

    τα ορθογραφικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/12 18:04

    MPRAVO ston Proedro.Poli oraia tous ta leei.Mia zoi ta idia kai ta idia me tous koukouedes.Opios DEN tous yposteirizei einai Fasistas kai Ethnikistis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/12 18:43

    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.ΧΥΝΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!!ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ!!ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ!!ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!!Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!!ΡΕ ΟΥΣΤ!!ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΗΛΟΥΣ!!ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ!!ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!!ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/12 19:02

      Εσυ ρε κομματοσκυλο βγηκες να υποστηριξεις το παμε???
      Ακομη ρε βοδια ασχολειστε με κομματα?
      Θα παρει περισσοτερες εδρες στην βουλη και κατι θα γινει...πραγματι μερικοι κουμμουνιστες παραπανω των 7000 ευρω+
      Σκατα στα μουτρα τους και κουμουνιστες και πρασινοι και γαλαζιοι και ολοι.
      Και δεν καταλαβαινω την επιστολη ιδιαιτερα στο σημειο που κατηγορει τον αλλο επειδη ζηταει 1400 ευρω και πληρωνετε 600.Τι θες να κανει ο ανθρωπος που δεν τον ξερω κι ολας.Του δινει ο αλλος 1400 και λεει οχι θελω 600?Δηλ.τι καλυτερο απο το να φωναζει για τα λιγα που περνει?Η μηπως θες να κατσει να πεινασει?
      Δουλευει να ζησει αλλα καλα κανει και προσπαθει να ζητησει περισσοτερα....
      Τι αλλο θα ακουσουμε...
      Ελπιζω αυτοι που υπογραφουν να μην ειανι δηλωμενα κομματοσκυλα πουθενα,
      Γιατι αν ειναι... 300 ευρω θα πανε οι μισθοι με τετοιους συνδικαλιστες.
      Μακαρι να ειναι απλα ξενοδοχουπάλληλοι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/3/12 19:17

      Δεν δουλεύει για να ζήσει γιατί έχει 14 ακίνητα που νοικιάζει ο κύριος αυτός. Φωνάζει για λαϊκή κυριαρχία ενώ ο ίδιος παίρνει 4500+ ευρω από τα ενοίκια. Αυτός φωνάζει για τα 1400 αλλά δεν κάνει και κάτι που παίρνει 600 γιατί δεν τον ενδιαφέρει, είναι μόνο λόγια και ότι τον υποδείξει ο περισσός.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/3/12 19:24

      όνομα να βάλεις παλιοκουμουνιστή

      Διαγραφή
  5. ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ9/3/12 19:00

    ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ........ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/12 19:04

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΚΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣΘΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ. ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ9/3/12 19:51

      ΦΙΛΕ........ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΙΛΑΣ......... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΣΟΣ ΜΟΝΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.........

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/12 19:54

    Σάκης Ρουβας η Σάκης ο υδραυλικός Τα υβριστικά σχόλια τα λένε κάθε λίγο και λιγάκι τα στρατιωτακια του περισσού. Δεν απειλούμαστε από κανέναν και θα το δεις αυτό σε λίγο καιρό. Ρουφιάνοι είναι αυτοί που είναι απλήρωτοι και δεν βγάζουν κουβέντα και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούν και να λένε ότι τούς λέει ο περισσός. Μήπως έχεις να μας πεις κάτι για τής απολύσεις στον 902? μήπως έχεις κάτι να μας πεις για τούς μισθούς πείνας τον 480 ευρώ στον ριζοσπάστη? οι πρώτη διδάξαντες στους μισθούς πεινάς ήσασταν εσείς οι αριστεροί(βλέπε μισθούς τυποεκδοτικής και όλων τον παραπάνω)

    ΚΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ9/3/12 20:38

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ............6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ 280 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ........ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΩ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.......... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ.......... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ....... Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!!!!!!! ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΦΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ............ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/12 23:33

      ΤΑΣΟΥΛΗ .ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ Κ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΡΙΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ ΦΩΝΑΖΕΣ ΑΛΛΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ Κ ΑΡΓΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ.............ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/12 20:51

    και όμως φίλε Τάσο είναι αλήθεια ότι ο κύριος αυτός έχει 4500+ ευρώ κάθε μήνα από ενοίκια οποτε μηλα εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/12 23:19

      Εχει? Εστω οτι τα έχει,αλλά μου φαίνεται κομματακι δύσκολο για δικά του.

      Μάλλον πρέπει να ειναι διαχειριστής περιουσίας του ΚΚΕ σε ακίνητα εδω στη Ρόδο.

      Και στα σίγουρα τα καταθέτει στο κόμμα τα ενοίκια, κρατώντας ενα μικροποσό μόνο που του εχουν ορίσει για δικό του.

      Ετσι κάνουν στον Περισσό οι βουλευτές και οι λοιποί λεφτάδες παρατρεχάμενοί του.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/12 21:06

    Ρε τα ληγμένα σας μέσα... καταγγελία γιατί και οι ίδιοι είναι απλήρωτοι!!! τι δηλαδή θα πρέπει αυτοί να είχαν πληρωθεί κανονικά ενω οι συνάδελφοι τους θα ήταν απλήρωτοι;;; Και έλεος με την λασπη για μισθούς πείνας στην τυποεκδοτική αντέ με τους τσαμπουκάδες σας που θα δείρετε και τους πολιτικούς κότες πάρτε τα ξενοδοχεία στα χέρια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/3/12 21:14

    Κίμαινω με πολι νοιμα γραμενο απο σινδικαλισταις που διαικδηκουν μεια σοσειαλιστηκι ικονομια..
    Υ.Γ.2 πίγε και με ανιλικα κορητσηα;;;
    Υ.Γ.1 αυτι ι ανακινοσι απλά δεν ιπαρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *