ροή ειδήσεων

Ξηλώνονται υδρομετρητές από τα ξενοδοχεία !

ΛΟΓΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ
Το τελεσίγραφο που είχε θέσει ο Γενικός Διευθυντής της Επιχείρησης... Μανώλης Διακομανώλης έχει εκπνεύσει και έτσι τα συνεργεία της επιχείρησης έπιασαν δουλειά ξηλώνοντας υδρομετρητές.

Ηδη μέσα σε λίγες ημέρες μόνο στη δυτική πλευρά του νησιού ξηλώθηκαν υδρομετρητές από 15 ξενοδοχεία και έπεται συνέχεια, όπως διαβεβαιώνει ο κ. Διακομανώλης, ενώ αμέσως μετά σειρά έχουν τα ξενοδοχεία της ανατολικής πλευράς. Πρόκειται για μονάδες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν φρόντισαν να εξοφληθούν τα χρέη με αποτέλεσμα αν δεν προχωρήσουν σε ρύθμιση να μην μπορούν να λειτουργήσουν.
«Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σεβαστήκαμε την πρόταση των ξενοδόχων να τους δώσουμε περιθώρια ώστε να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στη διάρκεια του χειμώνα, όμως κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επιχείρηση. Οι οφειλές των ιδιοκτήτων που δεν έκαναν καμία ρύθμιση και αδιαφόρησαν για τις εκκλήσεις μας ανέρχονται σε περίπου 2.000.000 ευρώ. Το ξήλωμα των μετρητών άρχισε από τη δυτική πλευρά, όπου και θα συνεχιστεί και αμέσως μετά τα συνεργεία θα πιάσουν δουλειά στην ανατολική πλευρά της Ρόδου», αναφέρει ο κ. Διακομανώλης.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μεγάλου ξενοδοχείου στην περιοχή ευθύνης της ΔΕΥΑΡ που οφείλει 715.000 ευρώ και αν δεν εξοφλήσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι τις οφειλές του, τότε τα συνεργεία θα προχωρήσουν στο ξήλωμα του υδρομετρητή. Μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν χωρίς νερό κάποιοι ξενοδόχοι σπεύδουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό έστω και καθυστερημένα, ενώ όσοι θέλουν να επανασυνδέσουν την παροχή νερού θα πρέπει να δώσουν προκαταβολή στη ΔΕΥΑΡ και να διευθετήσουν το διακανονισμό τους. «Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την επιχείρηση και να την κρατήσουμε όρθια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προστατεύοντας παράλληλα και τα συμφέροντα των δημοτών. Η αγωνία όλων μας είναι να μην βρεθεί σε αδύναμο σημείο η ΔΕΥΑΡ και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε ο δήμαρχος» ξεκαθάρισε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ.
ΠΡΟΟΔΟΣ
http://kosmosview.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/12 06:52

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΟ ΛΟΥΝΤΑΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/12 07:58

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 08:22

      ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕΝ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΧΙ.. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/12 13:13

    Τεράστιες πισινες, συντριβάνια, τεράστιοι κήποι με γρασσίδι, απλήρωτοι ξενοδοχουπαλληλοι , φουλ αλοδαποί φθηνοι εργαζόμενοι ( με τα λεφτά να πηγαίνουν στις χώρες τους) , και όλα αυτά τζάμπα και να θεωρήσε ήρωας του τόπυ σου επείδη " βοηθάς " στην ευημερία και στην ανάπτυξη του νησιού , λέτε να φτιάξω και εγώ ένα ξενοδοχείο, δεν είναι δυσκολο , λάδομα θέλει , καταπάτηση παραλίας και έγινε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/12 16:32

    Αν ΕΙΝΑΙ σωστά αυτα που λέει ο φίλος και ΕΙΝΑΙ σίγουρος καλα κανει. Να πληρώσουν και αυτοί. Ποιος τον ακούει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/7/12 19:36

    Με τον τοτε Ιατριδη και Σταγκα τι περιμενατε; Τους το ...χαριζε λενε το νερο λες και ητανε δικο τους. Περιουσια τους. Κωλοχωριατες απολιτιστοι κοπροι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *