ροή ειδήσεων

"Ο Δήμος Ρόδου δεν σας ανήκει !"

Ρόδος, 30 Mαρτίου 2012
Προς : κ. Κουσουρνά Ευστάθιο
Επικεφαλή Δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τη Ρόδο»
κ. Κουσουρνά...

Στις 22-3-2012 ενημερωθήκαμε από το γραφείο του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι έχει ετοιμαστεί το γραφείο που μπορούν να χρησιμοποιούν οι Δημοτικές παρατάξεις, όπως προβλέπει το άρθρο 66 παρ. 7 του Ν.3852/2010.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι η θέση του προτεινόμενου χώρου-γραφείου δεν βρίσκετε εντός του Δημαρχιακού μεγάρου, όπως θα ήταν φυσιολογικό ώστε «να διευκολύνεται η αποδοτικότερη λειτουργία των παρατάξεων», αλλά στη Νέα Αγορά (!!!) μακριά από τις δημοτικές υπηρεσίες και τα όργανα διοίκησης του Δήμου, δηλαδή μακριά από τον φυσικό χώρο λειτουργίας των Δημοτικών παρατάξεων.

Η σκέψη σας και μόνο, για εγκατάσταση μας μακριά από το Δημαρχείο, καταδεικνύει ότι όχι μόνο δεν επιθυμείτε την δημιουργική συμβολή μας, αλλά αντίθετα στοχεύετε στην απομόνωση και την αποδυνάμωση μας.

Όμως, ο Δήμος Ρόδου δεν σας ανήκει !

Η επιλογή του γραφείου στη Νέα Αγορά διαπνέεται από τη λογική «φύγε κακό από τα μάτια μου» και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γίνει δεκτή.

Η επίδειξη βαθιάς περιφρόνησης προς την Δημοκρατική λειτουργία, η υποτίμηση και η προσβολή των Δημοτικών Συμβούλων των τριών παρατάξεων αλλά και των Δημοτών που μέσω αυτών εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορεί να είναι απόφαση ενός Δημάρχου, παρά μόνο απόφαση αρχηγού “αντίπαλης” Δημοτικής παράταξης.

Γιώργος Χατζημάρκος

Δημήτρης Γάκης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/3/12 10:24

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΥ ΚΑΛΤΣΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΡΟΔΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/12 11:25

    Πες τα χρυσοστομε .Βέβαια είπαμε έχει καί μαζοχες πολλους η Ρόδος που συνεχίζουν να υποστηρίζουν το πασοκ γιατί κάποτε είχαν κάπιο όφελος .Ελπίζω να ξυπνήσουν κι αυτοί.Αρκεί να δουν πώς ήταν η Ρόδος κάποτε καί πώς την καταντησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/12 11:56

    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/12 15:13

    Τι θέλετε ? Μια Ζωή ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ψηφίζεται και ΜΙΑ ζωή παράπονα έχετε, ΓΙΑΤΊ ?
    Μονο όταν ψηφίσετε λογικά, δηλαδή , ανθρώπους για το καλό του τόπου και όχι να μας βολεψη η εάν είναι συγγενείς μας .Εαν δεν το καταλάβετε μην παραπονιέστε και ΚΑΛΑ να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/12 17:08

    ρε ηλιθιε 05:13 απο το 1982 και μεχρι το 2006 το δημο της ροδου το διοικουσε το πασοκ με μια διακοπη για 4 χρονια απο τον χατζη που θα τον ανοπολητε.λυσσαξε η παραγκα γιατι παραγκα τον διοικει τοσα χρονια και τωρα δεν σας αρεσει.ρε πασοκοι και γαδαρο στη κυριολεξια να σας βαλουν για δημαρχο εσεις ειστε ικανοι να τον ψηφισετε φτανει να ειναι πασοκ.ου να χαθητε ηλιθιοι λαμογια πασοκοι και τωρα στις εκλογες που ερχονται παλι λαμογια πασοκους θα ψηφισετε πρωτους πανελλαδικα σας βλεπω. ουστ κλεφτες πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/12 19:01

    Ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ Mar 31, 2012 07:08 AM μιλάς ακόμα ? Βρε Μ@λ@κα και άχρηστε που ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ κατηγορείς και ΟΧΙ την ΝΔ ? Βρε Μ@λ@κα καλά να πάθεις , Αχρριστε ε Αχριστε.Μ@ΚΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/12 19:38

    κομματόσκυλα όλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ...ουστ βγαίνεται και μιλάτε...αλλά δεν φταίτε εσείς, ο αμόρφωτος λαός μας φταίει που κάνει και πιστεύει ότι του λένε τα ΜΜΕ..καταρακόθηκαν λένε οι δημοσκοπίσεις τα δυο μεγάλα κόμματα.είμαστε άξιοι της μοίρας μας αντί να έχουν ποσοστό με αυτά που έκαναν 0,5%, ύπάρχουν ακόμα 30% μ.... που τους ψηφίζουν..καλά να πάθουμε...αλλά νείναι λογικό.τους ψηφίζουν όλοι οι βολεμένοι και αγράμματοι δ/ντες και οι λοιποί...οπότε μην μιλάτε κανένας...έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κομματόσκυλα που δεν έχουν ούτε ένα μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/4/12 07:20

    ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΑΤΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *