ροή ειδήσεων

Επεισόδιο Καμπουράκη - Γερουλάνου...

Πολύς λόγος έγινε και πολύς κόσμος με ρώτησε για ένα επεισόδιο Γερουλάνου - Νικητιάδη που έγινε στην ITB την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσία του Αντώνη Καμπουράκη... προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Σήμερα λοιπόν λέω να σας ενημερώσω, καθότι άρτι αφιχθείς από "περιοδεία" ανά την Ελλάδα. Το επεισόδιο που πράγματι έγινε, ήταν μεταξύ Καμπουράκη και Γερουλάνου, παρουσία Νικητιάδη και Παλογιαννίδη, γενικού διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ. Στη συνάντηση που είχαν ο Αντώνης Καμπουράκης έβαλε δύο θέματα: την ανάγκη εξεύρεσης άμεσα κάποιων ποσών για να στηριχθεί ο ελληνικός τουρισμός "τώρα", με επιχειρήματα για τους φόρους που θα χάσει το κράτος, κ.λπ., κ.λπ., και δεύτερον την ανάγκη προσεκτικής διαχείρισης στη δημοσιότητα που δίνεται από την κρατική ραδιοτηλεόραση διαφόρων επεισοδίων που συμβαίνουν στην χώρα και μας δυσφημούν στο εξωτερικό. Μάλιστα συνεπικούρησε στη συζήτηση και ο κ. Παλογιαννίδης, ιδρυτικός διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ από το 1996, ο οποίος έχει διοργανώσει τόσες εκδηλώσεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, όσες και οι 25 τελευταίοι υπουργοί Τουρισμού!!! Ο τρόπος δεν που βάζει τα θέματα ο Αντώνης Καμπουράκης είναι γνωστός σε όλους και για να μην έχουμε παρανοήσεις τα βάζει πάντα με ευγένεια, χαμηλούς τόνους και επιχειρήματα. Ακούγοντας τα αιτήματα αυτά αντί να μπει σε διαδικασία συζήτησης ο κ. Γερουλάνος, άρχισε να φωνάζει λέγοντας "τι είναι αυτά, δεν είναι η ώρα, εδώ κάνουμε δουλειά, εσείς θα είστε εδώ του χρόνου ενώ εγώ δεν ξέρω που θα είμαι, θέλετε να φιμώσω τους δημοσιογράφους και να μην σέβομαι την ελευθεροτυπία", και άλλα τέτοια ηχηρά, συνοδεύοντάς τα μάλιστα από χτυπήματα στις καρέκλες και το τραπέζι, μπροστά στους εμβρόνητους Ροδίτες, αλλά και στον αμίλητο Γιώργο Νικητιάδη. Μπροστά σε αυτή την "εικόνα" ο Αντώνης Καμπουράκης δεν "μάσησε" με αποτέλεσμα η συζήτηση να "χοντρύνει", αφού μετά την επίθεση αυτή ο πρόεδρος της ΕΞΡ πέρασε στην αντεπίθεση.

Αποτέλεσμα δεν υπήρχε, παρά μόνο την πλήρωσαν κάποια γερμανικά λουκάνικα, που έφαγε ο υπουργός για να ξεχασει τη στεναχώρια του...

Μήπως αυτό το "εσείς θα είστε εδώ του χρόνου,ενώ εγώ δεν ξέρω που θα είμαι" σημαίνει πλάγια εκδήλωση ενδιαφέροντος για μόνιμη θέση υφυπουργού Τουρισμού, από την πλευρά του κ. Γερουλάνου;
http://money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/12 18:22

    ολοι εκει περα ηταν πιασε την πατσα και βαρα τα αντερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/12 18:45

    να μας πει τωρα ο κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ την επιχορηγηση την πηρε η ακομη??
    καταλαβαιτε ολοι εσεις που τοσα χρονια μας παραμυθιαζετε οτι ολα αυτα εχουν τελειωσει.τα προβατα βγαινουν σιγα σιγα απο το μαντρι.
    ε οχι και σωτηρας ο κ.καμπουρακης.και ποιος τον εξουσιοδοτησε??
    εφω ειμαστε και θα τα ζησουμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 01:44

      Τον εξουσιοδότησαν οι εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων.Είσαι εσύ εξουσιοδοτημένος να πετάξεις την μαλακία σου?
      Σαν Ροδίτες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που υπάρχει ο ΠΡΟΤΟΥΡ.Που γράψαμε στα τέτια μας κάτι Γερουλάνος και όλα τα σκ@τά εξ Αθηνών.Έτσι μπορούμε να κάνουμε σε πολλά πράγματα.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
      Αν από όλο το παραπάνω δεν βγαίνεις να πάρεις το μέρος των Ροδιτών και Δωδεκανήσιων (είτε έχεις είτε δεν έχεις απωθημένα με τον κάθε Καμπουράκη) είτε απλά δεν είσαι Ροδίτης (οπότε χαλιέσε που σας την λέμε έτσι) είτε είσαι πολύ μα πολύ βλάκας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/5/12 21:41

      Auti h karamela me opoion exei anti8eti apopsi.... ougk den eisai rodiths giauto milas etsi. Ougk pisw sto xwrio sou blaxo....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/12 19:14

    υπουργος τουρισμου = τουριστας
    παλι καλα που ηταν εκει και οχι στο γυμναστηριο...αχαριστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/12 21:23

    Ο καμπουρακης τι μισθο θα δωσει στους υπαλληλους του να δουμε.....
    Τα αλλα ειναι του κολου.Δωσανε 570 ευρω τον μηνα κατωτατο (σκατα δηλ.)αλλα στα περισσοτερα μερη δουλευουν 12μηνο.
    Φανταστειτε ξενοδοχουπαλληλο που δουλευει 6 μηνες να περνει 570 ευρω τον μηνα...
    Να σας δουμε λεφταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 01:47

      Κάτσε ρε μεγάλε όπως το κράτος έχει πηδήξει εμάς,έχει πηδήξει και αυτούς.Μην είσαι ζηλιάρης που αυτός έχει λεφτά και εσύ όχι.Ούτε εγώ έχω,αλλά το μόνο που κοιτάω είναι να προσπαθήσω να κάνω.Άντε να δούμε με τον κάθε ανώμαλο.Κοίτα την πάρτι σου ρε μεγάλε και άσε τους άλλους

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/12 22:31

    Πες και το αλλο που χρωσταει τα μαλλιοκεφαλα του ο Καμπουρακης σε προμηθευτες, εχουν αγανακτησει απαντες μαζι του. Κατ' τα αλλα προεδριλικια και εφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/3/12 23:11

    Και το Ξενοδοχείο πώς το έχτισε τόσο ψηλό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/3/12 23:29

    Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!!
    Και μάλιστα για ξένα χρήματα. Κάποιοι όχι μόνο δεν πληρώνουν αυτά που χρωστάνε στο κράτος, της ΔΕΚΟ αλλά ούτε καν το προσωπικό τους!!! Και μετά ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. Μήπως θα ήταν καλύτερο να φέρουν κάνα φράγκο από τα Καϊμάν - εκεί που γίνονται τα δεύτερα συμβόλαια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/12 23:31

    Βρε άνθρωποι, είστε τόσο κοντόφθαλμοι πιά; Ο άνθρωπος αυτός πέρα απο τα προεδριλίκια που λέτε είναι και επιχειρηματίας και παλέυει με την κρατική αλητεία ΚΑΙ με την αλητεία των ξένων πρακτόρων που κάθε χρόνο ζητούν περισσότερα και δίνουν λιγότερα.
    Κανένας πια επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επιχειρησής του. Ούτε οι μεγάλοι ούτε και οι μικροί , όπως είμαι κι εγω. Βασικός λόγος είναι η αύξηση στους φόρους και στην ασφάλιση μα και η ακρίβεια της αγοράς αγαθών.

    Δεν συμφωνώ να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς, να μην τους ασφαλίζουν και να μένουμε οι ντόπιοι άνεργοι. Αλλά δεν τολμώ να μην καταλάβω και το γιατί γίνεται, όσο και αν με τρομάζει. Αν ασφαλίσουν όλους και πληρώσουν κανονικούς μισθούς ούτε την σεζόν δεν θα βγάλουν. Δεν το πιστεύετε; Σας χαλάει το "θύμα" που λιθοβολείτε;
    Κι όμως έτσι είναι. Θα τα έκλειναν τα ξενοδοχεία τους όλοι πριν φτάσει η σεζόν στην "μεσαία" περιοδο.
    Πονάει η αλήθεια το ξέρω.
    Αλλά δεν φταίει ο επιχειρηματίας βρε άνθρωποι, αλλά το κράτος που βάλθηκε να μας τελειώσει.

    Εκεί να βαράτε. Βαρέστε τους που άνοιξαν τα σύνορα και βρώμισε ο τόπος με κάθε λογής αποβράσματα, που μας ληστεύουν και μας σαπίζουν - στην καλύτερη - στο ξύλο για μερικά ευρώ. Αυτοί που δουλεύουν μαύρα και μένουν οι ντόπιοι άνεργοι, ήρθαν στον τόπο μας με τις ευλογίες των πολιτικών μας. Ο ξενοδόχος δεν είναι αυτός που τους έφερε.

    Βαρέστε τους ενόχους, μιλήστε επιτέλους, αντιδράστε. Εκεί που φταίνε. Εκεί που πρέπει να μιλήσετε. Και να το εννοείτε, αλλιώς θα σας δουν ως γραφικούς "αγανακτισμένους" με ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα στο τάδε μέρος....χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι δηλαδή. Δεν τους τρομάζουμε έτσι. Έτσι απλώς τους καθησυχάζουμε πως δεν κινδυνέυουν απο τα ....πρόβατα που ξέρουν μόνο να εύχονται να πεθάνει "ο γαιδαρος του γείτονα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 01:51

      like

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/5/12 21:39

      Ante re noumera, oi upaliloi exoun na pliro8oun apo ton Oktmobri. Oute kan adeia kai epidoma. Exeis doulepsi pote sta ksenodoxeia tou? Na deis ti esti kampourakis?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/13 15:01

      Ο Καμπουράκης λίγο πριν τις ελληνικές εκλογές ήταν όλο "γλύκες" με τον Βρούτση που ακόμα δεν τον ήξερε κανένας. Τσάμπα δωμάτιο, τσάμπα δείπνα, τσάμπα όλα! Από τότε ήξερε ότι θα γίνει υπουργός εργασίας. Πριν και από το Σαμαρά! 'Ολα τα νομοσχέδια για την εργασία αυτός του τα πρότεινε (ή μήπως πρέπει να πω επέβαλε;). Άγιος άνθρωπος ο Καμπουράκης! ό,τι κάνει για το συμφέρον του ροδίτικου λαού και των εργαζομένων του!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/3/12 08:02

    δεν εχω δει καπιο ξενοδοχειο να κλεινει ....... αλλοι χρεωκοπουνε ......... 16.3 02.31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 12:05

      δεν παρακολουθείς ειδήσεις μάλλον. Πρόσφατη ιστορία το Kapsis που το γλιτώσανε για την ώρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/12 13:23

      Αστοχο παραδειγμα ...... Η ανακαινηση του ξενοδοχειου του στην κρητη τον εφαγε και Η κακοδιαχειρηση......

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/3/12 09:09

    μεγαλοξενοδόχοι και πολιτικοι ανήκουν στην ιδια συμμορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/3/12 09:48

    Ρε φίλε αν δεν βγαίνουν οι ξενοδόχοι τότε πως γίνεται κάθε μέλος των οικογενειών τους να έχει και απο ένα αυτοκίνητο που κάνει τουλάχιστον 50.000 ευρω; Πλάκα μας κανεις έτσι;; Να τους στηρίξουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 12:03

      το leasing ξέρεις τι είναι; Έτσι τα έχουν.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/4/13 15:13

    Καλά, μιλάμε για τιτανομαχία! Από τη μία ο γίγαντας Καμπουράκης με το μαλλί αλά μοϊκανός και από την άλλη ο Γερουλάνος με την τραχιά, αντρίκεια του φωνή να κονταροχτυπιούνται με φόντο μερικά χοντρά γερμανικά λουκάνικα! Που 'σουνα Tarantino να εμπνευστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *