ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ CONN-X

Ο Ο.Τ.Ε. πολυδιαφημίζει υπηρεσίες που αδυνατεί να παρέχει στους συνδρομητές του.
ΤΟ conn-x του Ο.Τ.Ε προκύπτει ένα αναξιόπιστο...
πρόγραμμα.
Υπόσχονται ταχύτητα στο ιντερνέτ 24 MG και στην καλύτερη περίπτωση εώς 10 MG. Πληρώνουμε 100 ευρώ το δίμηνο για να μας παρέχουν ταχύτητα 24 MG και αντί αυτού τις τελευταίες ημέρες η πραγματική ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 6 MG ενώ ορισμένες ώρες πέφτει κάτω από 4 MG.
Δηλώθηκε σαν βλάβη δύο φορές, ο τεχνικός έκανε έλεγχο της εξωτερικής γραμμής και μας είπε ΄΄μάλλον φταίει το ρούτερ σας΄΄. Αντικαταστήσαμε το ρούτερ ακολουθώντας τις οδηγίες του .Το πληρώσαμε 160 ευρώ και η ταχύτητα στην γραμμή είναι χειρότερη από πριν.
Στο 13888, που απευθύνεται ο κόσμος για τεχνική υποστήριξη εντοπίσαμε ότι στα τηλέφωνα δεν απαντούν τεχνικοί δικτύου αλλά υπάλληλοι γραφείου που εκπαιδεύτηκαν με σεμινάρια μιας εβδομάδας για να παρέχουν συμβουλές και να επιλύουν τεχνικά προβλήματα!΄΄Το δίκτυο μας φταίει , απο όσο μπορώ να εκτιμήσω απο αυτό που βλέπω΄΄, παραδέχτηκε κάποιος απο τους τηλε-τεχνικούς.
Αποτέλεσμα, να αδυνατούμε να κάνουμε τη δουλειά μας καθώς η αργοπορία στην ταχύτητα καθυστερεί δραματικά τη διαχείρηση του σάιτ.
Τη Δευτέρα το πρωϊ προχωρούμε σε καταγγελία και θα αποστείλουμε εξώδικο τόσο στον Ο.Τ.Ε. όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.
Εκεί στον Ο.Τ.Ε υπάρχει αρμόδιος να αναλάβει την ευθύνη;

αgioritikovima.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/3/12 21:52

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ! ΠΟΥ ΖΕΙΣ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/12 22:12

    το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το conn-x και το αλλαξα και εβαλα wind αλλα τελικα τα ιδια σκατα ειναι περιπου η ταχυτητα οποτε θα τους παρει ο διαολος ολους μαζι μου φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/12 22:13

    8Α ΠΑΣ ΚΑΙ 8Α ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡςΜΕΝΑ ΚΕ ΔΙΠΛΟΧΡΕΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/12 22:21

    eixa conex plirona gia 24 eperna 3 otan ekana parapono mou ipan oti den enooun oti tha pianis 24 alla apo 2 eos 24 analogos perioxi efiga apo aftous kai piga forthnet pou piano 9 den ine 24 alla kalitera apo 3 kai me ena karo dc to router

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/12 22:34

    Νέτα και ξεκάθαρα.
    Ολες μα ολες οι εταιρείες των εναλλακτικών εχουν και αυτές τα χάλια τους και χειρότερα χάλια και τα προβλήματά τους.
    Μόνο λόγια και διαφήμηση ειναι.

    Στον ΟΤΕ τα πλεονεκτήματα που έχεις ειναι οτι σου απαντάνε αμμέσως αν τους καλέσεις sto help desk για κάποιο πρόβλημα, και δεν πέφτει ευκολα η σύνδεση του ιντερνέτ.

    Λιγο καλύτερη εχω ακούσει οτι ειναι αυτή η Κυπριακή η Cyta , αλλά δουλεύει με δορυφορικό σύστημα.
    Οταν ειναι καλός ο καιρός ειναι καλή και δουλεύει πολύ καλύτερα σε ταχύτητες απο ολους και καθαρή η τηλεφωνική επικοινωνία.
    Οταν ομως έχουμε κακοκαιρίες, βαρύ μολυβένιο ουρανό, ηλιακές καταιγίδες η αλα τέτοια φαινόμενα , ολα πάνε κατα διαβόλου τότε.

    Ειλικρινά χωρίς να θέλω να κάνω κάποια διαφήμηση, πήγα σε τρείς εναλλακτικούς.
    Ξαναγύρισα τελικά στον ΟΤΕ.
    Με τα σύν και τα πλύν , αυτή την στιγμή μάλλον ειναι ο ποιό αξιόπιστος φορέας.
    Επαναλαμβάνω οχι και αυτός που θά ηθελα και που πληρώνω.

    Επ΄ευκαιρία. Αν σας πούνε ποτε forthnet μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/12 23:05

    ego pedia protimo forthnet stin iksia dioti o ote edo den pianei pano apo 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/12 00:56

    Δεν παν να κάνεις όσες καταγγελίες θέλεις άκρη δεν θα βρεις. Για να πιάσεις 24 mbps πρέπει να είναι μέχρι 500 μετρά από το κέντρο του ΟΤΕ. Δηλαδή 24 mbps πιάνουν όσοι μένουν στο κέντρο και μόνο, δηλαδή maximum 100 μαγαζιά. Όλοι τριγύρω από το κέντρο του ΟΤΕ στην Ρόδου Λίνδου. Επίσης να να ξέρεις κάθε χιλιόμετρο που απέχεις είναι 8 mbps κάτω. Αν απέχεις δηλαδή πάνω από 3 χιλιόμετρα εάν πιάνεις 3 η 4 να κάνεις και τον σταυρό σου. Όλα αυτά που σου λέω είναι εφόσον τα καλώδια που έρχονται σπίτι σου είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν σκιστή πουθενά και μαζεύουν υγρασία. Αυτό ισχύουν για όλες της εταιρίες μια και όλες χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ. Και μην μπερδεύετε αυτό που διαφημίζουν οι εταιρίες ότι έχουν δικό τους δίκτυο αυτό είναι άλλου πάπα ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 06:27

      Φιλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
      Αλλα μου την σπάει που μερικοί δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα από θέματα τεχνολογίας και μου παραπονιούνται από πάνω. Δεν λένε να καταλάβουν ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι τα Ελληνικά δίκτυα είναι τα ποιο αθλια τις ευρώπης.
      Εγώ μια φορα είμαι στην forthnet εδώ και 4 χρονάκια και εκτος από τις άθλιες ταχύτητες έως 4mbps δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα και περισσότερο με τους λογαριασμούς, όσα συμφωνήσαμε τόσα πληρώνω.
      Εδώ και μια εβδομάδα αναβάθμισαν το DSLAM και από εκεί που είχα 4 τώρα έχω 16mbps.
      Να σημειώσω επίσης ότι το δίκτυο (ο χαλκός που έρχεται στα σπίτια μας) ανήκει στον ΟΤΕ και οι υπόλοιπες εταιρίες απλά νοικιάζουν το δίκτυο και όχι ότι τους ανήκει, άρα όταν ο οτε σου δίνει 10mbps το ίδιο θα σου δώσουν και οι άλλες εταιρίες.

      Και μην αυταπατάστε ότι έχετε οπτικές ίνες γιατί κανένας δεν έχει εκτος από τα DSLAM, από εκεί μέχρι και τα σπίτια μας είναι χαλκός.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/12 07:42

    KALA POU MOU TO IPATE IMOUN HRONIA PELATHS OTU OTE ALLA ME AFTA POU DIAVAZW 8A FYGW KAI 8A ALLAKSW INTERNET POIO EINAI TO KALYTERO KATA TH GNWMH SAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/12 10:09

    Κανενας δεν εγγυαται 24 αλλά πάντα μεχρι 24. Από εκί και πέρα το πόσα θα πιάσει ο καθένας εξαρτάται από την απόσταση από το dslam, τον αριθμό των συνδρόμητων και το φόρτο του δικτύου, την ποιότητα των καλωδιών, την παλαιότητα της καλωδίωσης του σπιτιού, τον αριθμό συσκευών που είναι συνδεδεμένες κ.α. Οτι και να κάνετε, ακόμα και εξώδικο δεν θα βρειτε άκρη. Οι ταχύτητές σου μια χαρά είναι αν σκεφτείς οτι εγώ στην ιξιά με forthnet παίζω στα 1.4-2.3, και οταν τους καλω στο τηλεφωνο για βλαβη μου λενε οτι ειναι φυσιολογικη η ταχυτητα μου γιατι ειμαι (άκουσον) 6 χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο τους. Τελικα μου αλλαξαν ρυθμισεις και ανεβηκα στο εκπληκτικο 4-4.5 με απειρες αποσυνδέσεις και αρκετες ώρες χωρίς ιντερνετ τα απογέυματα. Τουλαχιστον όταν είχα connx είχα ταχυτητα 5-5.5 στην ιξιά σταθερά και χωρίς αποσυνδέσεις. Τώρα για να ειμαι σταθερός πρεπει να κλειδωνω 1,4-2,3 και για να έχω λιιιγο μεγαλύτερη ταχύτητα πρεπει να συμβιβαστω με άπειρες αποσυνδεσεις. Αυτό κυρίως λόγω του οτι το dslam της φορθνετ στα 30 πρεπει να είναι πίταρισμένο με αποτελεσμα οι πιο θορυβωδεις γραμμες να πεφτουν και να αδυνατουν να συγχρονισουν.

    Φίλε 09:27 σε ποια περιοχή είσαι που εχουν αναβαθμίσει το dslam?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/12 11:13

    EXW NA PW POLLA EIDIKA AN MILISW GIA TO OTE TV!!ANTIKATASTASH META APO 1 MHNA,XREWSH KANONIKA GIA TO DIASTIMA POU DEN EIXA TV...ANTE NA BREIS TO DIKIO SOU KAI THA PREPEI NA DINEIS KAI EKSIGISEIS GIA NA MHN SE XREWNOUN OPWS THELOUN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/3/12 13:15

    εαν διαβαζετε την ανακοινωση του οτε χθες θα βλεπατε οτι ειχαν προβλημα 2 servers στην Αθηνα...διαβαστε και εφημεριδες (χαρτινες) οχι ψηφιακες...θα βοηθουσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/3/12 20:43

    PAIDIA KALITERA FORTHNET OLES OI ALLES ETAIRIES EINAI ETSI GIA YPARXOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/9/12 18:43

    24 MG;ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/3/13 09:36

    παιδια ελεος πια ειμαι καλαμαρια και conxx 24mbps πανω απο 10 δεν εχι πιασει ποτε......
    Ας τους σταματισει καπιος επιτελους σε αυτο το βρομοκρατος!!! ντρεπομαι τους 14 μηνες που πηγα φανταρος.
    ΠΑΠΑΤΣΙΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/12/13 17:19

    Ρε παιδια, οταν υπογραφετε τα συμβολαιακια, διαβαστε λιγο σε τι βαζετε τη τζιφρα σας.. Τα συμβολαια δε σας λενε πως θα πιανεται 24... ΜΕΧΡΙ 24 λενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *