ροή ειδήσεων

Προκύρηξη του... ΑΣΕΠ στο Facebook: Θέσεις επισήμων για τις παρελάσεις!

Μια απίστευτη φωτογραφία κάνει το γύρο του Facebοοk, με εκατοντάδες κοινοποιήσεις, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα σε παρελάσεις... 


Πολλά μέλη της κυβέρνησης και άλλα πολιτικά πρόσωπα, έχουν εκδηλώσει την ανησυχία τους ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου. Οι περισσότεροι πολιτικοί είναι όμως ιδιαίτερα σκεπτικοί σχετικά με το αν θα παραβρεθούν στις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις σε όλη την χώρα, καθώς υπάρχει έντονος φόβος για τυχόν επεισόδια που μπορεί να προκληθούν.
Πρόσφατο άλλωστε το παράδειγμα με την παρέλαση στη Ρόδο την 7η Μαρτίου, όπου αποδοκιμάστηκαν έντονα οι πολιτικοί από πλήθος κόσμου.
Ωστόσο στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοίλ, αποφαίστηκε εχθές να πραγματοποιηθούν κανονικά οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου και να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη της κυβέρνησης.
Το Mediagate.gr βρήκε στο Facebook μια ακόμα χιουμοριστική εικόνα, με μια προκύρηξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση των θέσεων των επισήμων στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου... 
''Γιατί δουλειές υπάρχουν'', τονίζει με καυστικότατο χιούμορ η εικόνα.
mediagate.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *