ροή ειδήσεων

Μ.Ιατρίδη προσχωρεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες μέσω facebook

Σήμερα το πρωί η κ. Ιατρίδη σε ανάρτηση της στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά : « Ξέρετε ότι δεν κάνω κανένα βήμα αν δεν πάρω πρώτα... την τόσο σημαντική για μένα, γνώμη σας. Πείτε μου, τι γνώμη έχετε για τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Σας εκφράζει; Τον εμπιστεύεστε; Θέλετε να είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς και τα παιδιά μας σε μία Ελεύθερη Ελλάδα»

Η κίνηση της κ. Ιατρίδη ήταν αναμενόμενη αφού η Βουλευτής έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό τις αποφάσεις της ενώ θεωρείται ότι επηρεάζεται από τον κ. Μαρκόπουλο που πρωτοστάτησε στην καταψήφιση της δανειακής σύμβασης και οδεύει και αυτός προς το κόμμα Καμμένου.

Με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία είχε μία μόνο έδρα στα Δωδεκάνησα η οριστική αποχώρηση της κ. Ιατρίδη αφήνει το κόμμα χωρίς έδρα στο νομό.

Στις εκλογές του 2009 η κ. Ιατρίδη είχε κάνει την έκπληξη αφήνοντας στη δεύτερη θέση και εκτός Βουλής, τον τέως Υπουργό κ. Γιάννη Βαληνάκη. Η πρωτιά της κ. Ιατρίδη αποδόθηκε στη στήριξη του Αριστοτέλη Παυλίδη που είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίου , (για τη γνωστή υπόθεση Μανούση) και θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στην τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα υπήρξαν δημόσιες δηλώσεις πρώην βουλευτή και πολιτευτή με τις οποίες απέδιδε την εκλογή της στην πριμοδότηση της από τον Αριστοτέλη Παυλίδη.

Η Μίκα Ιατρίδη κατάγεται από πολιτική οικογένεια (ο πατέρας της ήταν επί σειρά ετών Δήμαρχος στο Δήμο Καλλιθέας Ρόδου) και στην εσωκομματική αναμέτρηση είχε ταχθεί με το μέρος της κ. Μπακογιάννη

Η σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία άρχισε να «χαλάει» μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος της για το διορισμό και τη μισθοδοσία της στο Δήμο Καλλιθέας (ενώ Δήμαρχος ήταν ο πατέρας της).

Η κ. Ιατρίδη, που θεωρεί ότι δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αισθάνθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν την προσέφερε την πολιτική κάλυψη και στήριξη που θα έπρεπε.

newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/12 17:16

    Nai theloume kai kalo tha htan na iposthrixthei o kammenos pou ton exoun thapsei ta kanalia, alla to internet edw einai sthn diathesh mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/12 17:21

    Kammenos for President.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/12 17:47

    Ναι, αλλος σωτηρας και αυτος, αν θυμαμαι καλα καποτε ηταν μερος του συστηματος, μεχρι και υπουργος ηταν, πολυ ευκολοπιστοι ειναι μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστας16/3/12 17:49

    πρότεινε μία άλλη λύση φίλε 08:47 άντε γιατί όλοι οι τόσα χρόνια "απολιτικ" μου βρήκατε τη λύση της αποχής ή λευκού ή άκυρου που ανάθεμα κ αν ξέρετε πόσο κακό κάνετε με αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 22:25

      Δεν σε εχει ενημερωσει κανεις οτι πριν μιλησεις πρεπει να σκεφτεσαι πρωτα?

      Διαγραφή
  5. Κώστας16/3/12 17:52

    Τουλάχιστον αυτός κάνει ότι του υπαγορεύει ο κόσμος, αλλά που ! Είσαι κ στη σελίδα του στο διαδίκτυο να δεις τα ερωτήματα που θέτει κ τις απαντήσεις που παίρνει ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ ? Δε νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 22:27

      Και θεωρεις οτι αυτο δηλαδη ειναι αυθορμητο και ειλικρινες ε?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/3/12 18:03

    ΠΑΣΟΚάρα ρε!!! Και σε αυτές τις εκλογές θα τον μεθύσουμε τον ήλιο!!!
    Καλά ρε μην βαράτε! Πλάκα κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/3/12 18:50

    kati asxeto paidia...molis ematha oti o pokias o vromopasokos pou pio polla ensima exei enas 25aris apo ayton pou einai 50aris dioristike apo ton karpouza e sygnomi kousourna ithela na po proedros stin proin t.e.d.k.tora legete kapos allios alla den thymamai akrivos.diladi meta tin ANDO pou einai proedros tora ton evale o kousournas kai ekei..etsi apla katharizei 5000 peripou mporei kai pio polla.a re pasokoi koufales metaksysas ta trote evraioi,se ligo tha sas vlepoun sto dromo kai tha sas viazoun antres gynaikes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/12 18:52

    ΩΡΑΙΑ Η ΜΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/12 12:03

      Ναι παντελόνια πανάκριβα που φοράει από τα λεφτά που παίρνει από την τσέπη ΣΟΥ/ΜΑΣ για να κάθετε από τα 17 της σε ένα γραφείο στον Δήμο!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/12 18:57

    ΠΟΙΟΣ Ο ΠΟΚΙΑΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΝΙΖΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ..ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/3/12 19:17

    μαζι με τον Καμμενο ολοι παιδια τουλαχιστον μεχρι τωρα ειναι σταθεροτατος και οχι κολοτουμπας σαν καποιους αλλους ..σωτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/3/12 19:29

    Άλλο ένα κόμμα με άχρηστους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και νομίζουν ότι θα βγουν νικητές στην διεθνή σκακιέρα, με τόσα όρνια και αρπακτικά από πάνω τους..

    Μεγάλο ξενέρωμα με την Μίκα. Πίστευα ότι θα έβλεπα κάτι διαφορετικό στην πολιτική σκηνή αλλά μάλλον τα ίδια θα έχουμε με διαφορετικές σημαίες.

    Κρίμα και πάλι ΚΡΙΜΑ! Κύριε Καμμένε είχατε μιλήσει για λόγιους ανθρώπους, των γραμμάτων και των επιστημών, με μυαλό, πατριωτισμό και νέες μεγάλες ιδέες.. Μάλλον @@ για άλλη μια φορά.. ΚΡΙΙΙΙΙΙΜΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 20:24

      Συμφωνώ φίλε, άλλαξε ο Μανωλιός... Όλοι όσοι πήγαν να σώσουν το τομάρι τους θα μαζευτούν απ' ότι φαίνεται στον Καμμένο. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος16/3/12 20:58

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Χ.ΑΥΓΗ Η Π. ΚΑΜΕΝΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΜΙΚΑ ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/3/12 22:49

    o kammenos pinei agria kai meta brizei tous pantes .
    esu mika pou pas ?oneiro zo meime ksipnate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/3/12 18:53

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΑ? Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ (ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *