ροή ειδήσεων

Newsbomb: Διορισμός από το «παράθυρο» πράσινου συμβούλου

Διόρισαν σε έμμισθη θέση συμβούλου το γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα Γιώργο Πόκκια.
- Φωτογραφική προκήρυξη και διαδικασίες-εξπρές με καθοδηγητή τον πράσινο δήμαρχο Ρόδου.
- Ύποπτη και περίεργη σιωπή από την τοπική Ν.Δ...

Απίστευτα πράγματα στην Περιφερειακή Ένωση Ν.Αιγαίου με τον διορισμό σε έμμισθη θέση συμβούλου του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσων κ.Γιώργου Πόκκια από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ και Δήμαρχο Ρόδου (με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ) κ. Στάθη Κουσουρνά.Η προκήρυξη για τη συγκεκριμένη θέση ήταν καθαρά φωτογραφική και μόνο το όνομα του κ. Πόκκια δεν ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα προυπόθετε εμπειρία σε ανάλογη θέση και όλως τυχαίως ο κ. Πόκκιας την διέθετε, αφού πριν ήταν πάλι...διορισμένος και έμμισθος στην Τοπική Ένωση Δήμων (ΤΕΔ).

Μετά τον Καλλικράτη την ΤΕΔ διαδέχθηκε η Περιφεραιακή Ένωση Δήμων αλλά στο μεσοδιάστημα ο κ. Πόκκιας ήταν στον ''αέρα''.

Ο Δήμαρχος Ρόδου όμως δεν τον άφησε ακάλυπτο και παρά τις αντιδράσεις, προχώρησε στην πρόσληψή του ως έμμισθου ειδικού συμβούλου. Το θέμα δείχνει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις αφού ο Δήμαρχος Σύρου κ.Δεκαβάλας ( εκλεγμένος και αυτός με το ΠΑΣΟΚ) ήθελε να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση, στενός του συνεργάτης με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί.

Το πρόβλημα όμως λύνεται αφού ετοιμάζεται και...δεύτερη θέση ειδικού συμβούλου στην ΠΕΔ Ν.Αιγαίου και το θέμα μάλιστα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ με πρωτοβουλία της πλειοψηφίας που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Είναι άγνωστο αν ο κ.Βενιζέλος γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες όλων αυτών των κυρίων και κατά πόσο βέβαια συνάδουν με την εικόνα αλλαγής νοοτροπίας που θέλει να περάσει στο ΠΑΣΟΚ.

Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι αυτές οι πρακτικές μεγεθύνουν την οργή των πολιτών και αυξάνουν τη διάθεση της τιμωρητικής ψήφου προς το ΠΑΣΟΚ.

Στα Δωδεκάνησα ο Γραμματέας της Ν.Ε κ. Πόκκιας θεωρούνταν, μέχρι πρότινος, φίλα προσκείμενος προς τον κ.Καρχιμάκη και Παπανδρεικός.

Βλέποντας όμως την αλλαγή του σκηνικού προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο κόμμα. Η προσαρμογή φυσικά δεν περιλαμβάνει την πάγια τακτική να ...διορίζεται ως σύμβουλος σε έμμισθες θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ξεκινά από το παρελθόν και συνεχίζεται ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Για κάποιους δεν ισχύει το ασυμβίβαστο και εξακολουθούν να μην μπορούν να διακρίνουν το ,κατ'επίφασιν, νόμιμο από το ηθικό. Αυτό που σίγουρα προκαλεί εντύπωση είναι η περίεργη σιωπή της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ στα Δωδεκάνησα που συνήθως βγάζει ανακοινώσεις για ''ψύλλου πήδημα''.

Ο μόνος που αντέδρασε και ανέδειξε το θέμα με δημόσια δήλωσή του ήταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ρόδου κ. Χατζημάρκος, χωρίς όμως να στηριχθεί από τη ΝΟΔΕ.

Πως να ερμηνεύσει κανείς αυτή τη σιωπή?

Η απόφαση διορισμού του κ.Πόκκια δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια εδώ και 4 ημέρες αλλά δεν τάραξε το βαθύ ύπνο της Ν.Δ.

Εκτός αν κάποιοι σχεδιάζουν να κάνουν τα ίδια ως κυβέρνηση και έχουμε να κάνουμε με ανταλλαγή σιωπής για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη έκφραση.

newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/12 03:14

    αυτός δεν ήταν που καθόταν δίπλα στον Πάγκαλο όταν είχε έρθει στη Ρόδο και καμάρωνε και χασκογελούσε σαν το χύφτικο σκεπάρνι;

    Με τι μούτρα κυκλοφορείς ρε γελοίε, άεργε, ανεπάγγελτε, γλύφτη στην τοπική κοινωνία;

    Με τόσα που θα 'χεις φάει βέβαια, τώρα καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του ηλίθιου χαμόγελόυ σου.

    Γεια σου και σένα ρε δημαρχάρα Κουσουρνά, αμόλυντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/12 07:05

    Aχυρανθρωποι και κοματοσκυλα αναριχονται με ονειρο να διοικουν και να επιζητουν την δοξα, εκδηλωνοντας ετσι την υπαρξη τους γιατι δεν ειναι τιποτα.Ματαιοδοξια σε ολο της το μεγαλειο. Μεγαλες και σεβαστες οικογενειες της Ροδου απογονοι ευεργετων,επιστημονες με ανοιχτα ματια παιδια και εγγονια επιστημονων,ανθρωποι που πραγματικα εχουν να δωσουν ... .να δωσουν [οχι υλικα αγαθα], να συμμετεχουν να μεταφερουν την καλιεργεια ,το ηθος που εχουν μεσα απο τις γενεες τους και οχι απο τις κοματοσυνδικαλιστικες τους εμπειρειες. Το αποτελεσμα της επιμονης για τιτλους και φαμφαρες και οficia ειναι να αποδεικνυουν την γελοιοτητα τους. Ευχαριστω Μ.Τ. Eυχαριστω Μ.Τ Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/12 07:56

    Εχεις δικιο ότι η σιωπή της Ν.Δ κάπου οφείλεται ..Τα ιδια δεν εκανε και δεν θα κανει και η Ν.Δ που παντού έβαζε συμβουλο τον Κώστα Ταρασλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 21:38

      KATI MALAKES PASOKOKAVLOI SAN KI ESENA POU TRWNE ME XRYSA KOUTALIA MAS KATANTHSAN ETSI. FTANEI PIA ME THN KARAMELA OTI KAI H ND EKANE TA IDIA. KALYTERH APO TA HALIA TA DIKA SAS ITAN.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/12 08:59

    Ποιοί είστε εσείς που τολμάτε να κακολογήσετε αυτό το άνθος της κοσμιότητας;Τι έχετε προσφέρει όλοι εσείς στη τοπική κοινωνία;Ο άνθρωπος έχει κάνει τεράστιο έργο στα Δωδεκάνησα!Ντροπή σας!Κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου!Να πάρει θέση ο δήμαρχος και ο γενικός γραμματέας του δήμου ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 20:10

      ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ@#$%Α
      ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 22:38

      Καλα μας δουλευετε εντελώς ; Αφου ηταν τοσο επιτυχημενοι επαγγελματικα οι "Ειδικοι" Συμβουλοι Πόκκιας και Λουκαράς τι αναγκη ειχαν να προσληφθουν απο τον Κουσουρνα; Αφου ηταν τοσο καλοι γιατι δεν επιβιωναν στον ιδιωτικο τομεα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/12 20:47

      Επιτέλους ακούστηκε η φωνή της λογικής. Ο άνθρωπος είναι μορφωμένος, ξέρει γράμματα όχι σαν εσάς τους άχρηστους. Σας κάνει τη χάρη και ασχολείται μαζί σας και αντί να του πείτε ευχαριστώ τον βρίζετε κι από πάνω. Βρε βλάκες, εάν οι δύο τους δούλευαν ως ιδιώτες, που θα έβρισκαν το χρόνο να ασχοληθούν με τα κοινά? Πολύ καλά έκανε ο Κουσουρνάς και τους πήρε, κανονικά πρέπει και να τους χρυσοπληρώνει τόσα που έχουν προσφέρει στη Τσαμπικία σας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/12 09:38

    ΑΝΘΟΣ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΠΟΤΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΑΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/12 12:31

    ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΚΚΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΑΡΝΙΘΑΣ!! ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΗ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/12 12:54

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 20:48

      PAPA PAIDI, DIAOLOU EGGONI. KAI O POKIAS KAI O KOUSOURNAS KAI OI PARASKEVADES.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/3/12 13:39

    Θα πέσει πολύ ξύλο στο τέλος να μου το θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/3/12 13:51

    Βάλτων αύριο δίπλασου προδότη λαμόγιο (Θα πέσει πολύ ξύλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/3/12 15:07

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΜΑΧΑΙΡΤΙΔΗ

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ

    ΠΟΚΚΙΑ

    ΤΣΟΥΚΑΛΑ

    αυγά πολλά αυγά μπας και δούμε ασπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 15:59

      γουσταρω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 16:23

      Μπορεις να μας πεις ρε μεγαλε τι ακριβως εκλεψε ο Τσουκαλας ας πουμε? Δηλαδη τι ειναι αυτο που εκλεψε, λεφτα? ποσα και ποτε? ευκολοι οι χαρακτηρισμοι στην Ελλαδα, μολις παρεις δημοσιο ποστο αυτοματα γινεσαι κλεφτης, ετσι απλα, εισαι δεν εισαι! η χωρα του "οτι να 'ναι".

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/3/12 16:08

    TI GOYSTAREI RE KOLOPAIDO?
    KOUMOUNIA
    ALITES FASISTES
    MHN DITE ANTROPO NA PROKOPSI
    POYSTIDES OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/3/12 16:20

    μερικές μούρες τις βλέπεις έτσα πράσινες και παχουλές και σου ρχετε αναγουλίασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/3/12 16:28

    Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΑΒΥΡΟ , ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ . ΤΥΧΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΕΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ , ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 20:50

      NTROPH SAS NA LETE TETOIA PSEMATA. POTE EKLEPSE RE O MASTROGIANNAKHS? TI SXESH EIXE ME TO SXOLEIO? KALA, TI MALAKES ISTE OLOI? KAI ZHLIARHDES.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/3/12 16:31

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΚΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/3/12 16:33

    το άνθος της κοσμιότητας!!!
    το μπουμπούκι της Ρόδου!!!
    το ρόδο της δωδεκανήσου!!!
    χααχαχαχαχχχαχαα

    ρε κάτι νούμερα που κυκλοφορούν ελεύθερα
    Τι δουλειά έχει αυτός εδώ; Πρέπει επειγόντως να τον στείλουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο, τέτοια ευφυία, τέτοια προσωπικότητα...
    Άντε ρε δήμαρχε, βρες κάνα παραθυράκι να τον στείλουμε στην Ευρώπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 23:07

      Σημερα το βραδυ κυκλοφορησαν φημες οτι ο Γιωργος Ποκκιας αηδιασμενος απο την αηθη και ανελεητη επιθεση που δεχεται τις τελευταιες μερες υπεβαλλε το βιογραφικο του στην Ευρωπαικη Ενωση. Ο κος Μπαροζο μολις διαβασε το βιογραφικο του εισηγηθηκε τον αμεσο διορισμο του ως ειδικου συνεργατη του και ισως να τον προτεινει και για κοινοτικο επιτροπο.... Μεγαλη η απωλεια για τον τοπο μας.. Φημες που κυκλοφορησαν οτι ο ετερος ειδικος συμβουλος επι των οικονομικων του Δημου θα λαβει θεση στο Διεθνες Νομισματικο Ταμειο ελεγχονται ως αναληθεις...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/12 05:23

      Τετοια κάνουμε και όλα τα μεγαλα μυαλά του τόπου μας θα φύγουν από την Ελλάδα... νεοτερες πληροφοριες αναφερουν οτι και οι αλλοι δυο ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, η τοπογραφος και ο μηχανικος θα εγκαταλείψουν το ΔΗΜΟ αφου τους ζητησε η ΝΑΣΑ για να υλοποιησει το σχεδιο της για εγκαταστση του ανθρωπου στον φεγγαρι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/12 13:09

      Τι έχει και άλλους ειδικούς συμβούλους; Ποιοι είναι δώστε τα ονόματα τους στην δημοσιότητα... Γιατί τους καλύπτετε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/3/12 22:32

      ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Οικονομικό σύμβουλο προσέλαβε ο δήμαρχος
      Στην πρόσληψη του Χαράλαμπου Λουκαρά του Λουκά, πτυχιούχου Οικονομικών Επιστημών, ως επιστημονικού συνεργάτη για την επικουρία του, προέβη το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 2011, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς....
      Ο δήμαρχος Ρόδου ανανέωσε αρχικά τη σύμβαση της κ. Λη Μηναϊδη, ειδικής συμβούλου σε θέματα δημοσίων σχέσεων, προχώρησε εν συνεχεία στην πρόσληψη της κ. Δέσποινας Μπρόκου, Αγρονόμου - Τοπογράφου, ως ειδικού συνεργάτη με εξειδίκευση σε θέματα γεωγραφικών- πληροφοριακών συστημάτων GIS και εν συνεχεία προσέλαβε τον αρχιτέκτονα - μηχανικό κ. Γεώργιο Κατάκο για να αναλάβει τη θέση του ειδικού συμβούλου σε θέματα κτηριακών έργων...ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ GOOGLE ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/3/12 16:39

    ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ (αν προλάβετε)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/3/12 16:39

    ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ , ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ , 3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ , ΑΙΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ , ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΡΟΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΑΚΙΑ , Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ , ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΟΛΗ , ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 16:45

      Ξέχασες και το μισθό που έδινε στο γιο του, γύρο στα 2.000 Ευρώ όταν τον είχε κάνει επιστημονικό του συνεργάτη για να του στέλνει τα email του.

      Το ίδιο είχε κάνει και η βουλευτάρα ο Ζωίδης, για να μην ξεχνιόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/12 20:52

      Εσείς που τους χηφίζετε να τα βλέπετε παλιομαλάκες. Όταν δίνατε 55% στο ΠΑΣΟΚ και κρατάγατε τους βουλευτάδες σας από τα αρχίδια τους ήταν όλα καλά. Φάτε τα τώρα παλιομαλάκες Πασοκοι.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος6/3/12 16:51

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/3/12 17:29

    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΑΚΗ , ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.
    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ , ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ .
    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΡΘΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ ΔΙΑΚΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 18:41

      KSEXASES TO GLYNO EXI KAI AFTOS ERGOLABO ADERFO !!!!!!!!!!!!! STON OPIO PAREPIPTONTOS O DIMOS MAS XROSTAI PANO APO 10.000.000 EURO!!!!!TIXEO??? DEN NOMIZO!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 23:08

      ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΕΛΦΕ
      ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΛΕΙΣ ΕΙΝΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΪ
      ΟΠΟΤΕΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
      ΑΥΤΟΪ ή ΕΜΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/12 20:54

      SIGA TA AIMATA EPANASTATH THS PORDHS. TPT DE THA KANEIS K ESY. MONO ANWNYMA KSEREIS NA KATHGOREIS. EAN EIXES STOIXEIA GIATI DEN TA PIGES STON EISAGELEA H STON TRIANTAFYLOPOULO? PROSEHE MI SKISEIS TO KALSON SOU.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/3/12 18:09

    σωστός ο παραπάνω και εγώ λίγα στοχιεία για τα λαμόγια εδώ
    Ο Μαχαιρίδης για να ξέρετε ήταν και ο «αρχιτέκτονας» του Βασιλάκη
    τόσο επιστημονικά όσο και λαμογίστηκα στο φάγωμα των Δημοσίων Κτημάτων
    Υποθέσεις
    Οικόπεδο Αγάθη Κτηματική Τράπεζα
    Το Βουνό Κοσκινού Φιλαράκι
    Το water Park

    Τότε είχε μεγάλο ρόλο παίξει η Πρόεδρος του Ειρηνοδικείου Ρόδυ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ με μπροστινό τον άντρας της άλλο λαμόγιο αυτό, με «συνεργάτη» στο φάγωμα των Δημοσίων κτημάτων με το λαμόγιο τον ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ

    Κατασπαράξανε τα Δημόσια Κτήματα

    Η αλητεία στον υπέρτατο βαθμό ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΙΑ επιβιώνουν πάντα

    ΤΩΡΑ πήρε σειρά και το λαμόγιο από την ΑΡΝΙΘΑ ο ΠΟΚΚΙΑΣ

    Μετά ο Απολακιάτης ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ένα βλάκας ψιλικατζής-κλέφτης

    Μετά ο μπωνιάτης ο Τσουκαλάς ο σκατοκλέφτης γερμανοτσογλάνη

    Και άλλοι πολλοί που μας κλέβουν και τους ψηφίζουν οι βλάκες και τα κορόιδα

    καλα να πάθουμε

    Ζήτω οι κλέφτες και τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/3/12 18:18

    KLEFTES LAMOGIA TSOYKALADES - KOUSOURNADES - POKIADES - MAXERIDIES SKATADES
    KOLOPASOKIA - LAMOGIA DIKASTES
    OLOI KREMASMA UELETE LAMOGIA
    PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/3/12 18:31

    Κουσουρνά καλά στα χώνει ο χατζημάρκος και λίγα σου λέει. Δηλώνεις ότι είσαι Δήμαρχος όλο των Ροδίων στα λόγια, ενώ στης πράξεις αλλά κάνεις. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και θα τον βρεις μπροστά σου. Ξύπνα κομματόσκυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/3/12 18:36

    Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΜΑ , ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΗΡΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ , ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 22:50

      ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΚΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΡΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ; Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΧ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος6/3/12 18:44

    Τετάρτη
    από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ.
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΙΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΙΟΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ!!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!

    ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=GW-SqEbjBqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/3/12 19:03

    ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗ
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΖΗΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ
    ΑΥΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/3/12 20:19

    ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΙΕΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ
    ΑΚΜΑΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩ΅ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΛΕΦΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΚΙΑ
    ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ
    ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/12 22:42

      ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ , ΕΚΛΕΒΕ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΜΕΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΗ... ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ....

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος6/3/12 20:36

    maxairidis .. den xriazete na po tipota... ( i megaliteri tsatsa olon ton epoxon )
    kousournas ....mnimonio 1( mas to pezi k parthena tora )
    tsoukalas/glynos exoune kai i dio protou bathmou sigkenia me megaloergolabous tis rodou ... pou entelos tixea tous xrostai o dimos arketa megalo poso .. !!!(apateones pou to mono pou tous niazi ine na parouna ta lefta pou tous xrostai o dimos )

    oriste dite ti atoma mas kibernoun ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/3/12 21:35

    Περιμένω να ξημερώσει αυριο
    ΠΑΡΕΛΑΣΗ δεν έχουμε?
    έχω να ρήξει αυγό αύριο που θα πάει σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/3/12 22:07

    επειδη δεν υπαρχουν μονο πασοκοι λαμογια...γιατι στην παραπανω λιστα που τοσο ευκολα φτιαξατε δεν συμπεριλαβατε και τυπους οπως τον πατερα της βουλευτινας-δημοσιου υπαλλήλου από τα δεκα έξι της, τους πρωην Ιαλυσου, Πεταλουδών κτλ. ΟΚ να προχωρησει η καθαρση αλλά για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/12 20:57

      ASTO PASOKOKAVLI, O PATERAS POU LES EINAI PERISTERAKI BROSTA STA LAMOGIA TOU PASOK. OSA KAI NA PHRE H KORH TOU POU LES EINAI PSIHOULA MPROSTA SE OSA FAGAN OI DIKOI SOU POU TOUS YPERASPIZESAI. ESEIS OI SKATOPASOKOI KATANTHSATE ETSI TH XWRA.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος6/3/12 22:54

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/3/12 22:58

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΥΡΑ .... ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ... ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΒΟΥΒΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ... ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ... ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/3/12 22:59

    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/03/blog-post_6618.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/3/12 15:26

    ακου ΜΕΓΑΛΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΚΚΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΔ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΒΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ; ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΙΖΕ , ΤΖΙΠ ΧΕΙ , ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ , ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΕΛΕΟΣ ΜΕΓΑΛΕ , ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/3/12 21:02

    LYSTE MOU PARAKALW MIA APORIA. AFOU O MAXAIRIDHS EINAI LAMOGIO, O KOUSOURNAS VLAKAS, O ZWIDHS APATEWNAS, O POKKIAS KLEFTHS KAI TA LOIPA, ESEIS OI PSHFOFOROI THS 12NHSOU GIA TI TOUS DINATE 50-55% EDW KAI 30 XRONIA? STO LAMOGIO OPWS LETE TO MAXAIRIDH GIATI DWSATE 75% STIS TELEFTAIES EKLOGES? TA STOIXEIA POU EXETE GIA TIS KOMPINES KAI TIS LAMOGIES GIATI DEN TA STEILATE STON EISAGGELEA?
    MHPWS EPEIDH TRWGATE MAZI? MHPWS EISTE TA IDIA SKATA ME AFTOUS APLA LIGOTERO EKSYPNOI KAI GI AYTO EIXATE MIKROTERO MERIDIO STH MASA? MHPWS O POKKIAS HTAN PIO MAGGAS APO ESAS KAI GI AFTO EFTIAKSE KAI VILLES KAI AGORASE KAI TZIP KI ESEIS SKASATE APO TH ZHLIA SAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/3/12 22:28

    ετσι ειναι σκασαμε απο τη ζηλια μας , λεφτα υπαρχουν ρε απατεωνες αλλα εσεις εχετε φαει τοσα πολλα , τα εχετε βγαλει στο εξωτερικο και αφηνετε το 90% του κοσμου να πειναει , ξεπουλησατε την πατριδα μας , αυτο δεν σας εδωσε κανεις το δικαιωμα , ουτε τα λεγατε προεκλογικα αυτα απατεωνες , τωρα σκατοπασοκοι εχετε 5% οσο δηλαδη ειναι οι κλεφτες σε ολη την ελλαδα , και εγω πασοκ ψηφισα αλλα πιαστηκα κοροιδο με τα ψεματα σας , αι στο διαολο και γρηγορα να ψοφησετε και να πατε στην κολαση , αυτη ειναι η ευχη της νεας γενεας και των γριων και γερων και πιστεψτε με θα πιασει , τα στοιχεια μην ανησυχειτε τα εχει ο εισαγγελεας και σεις τον εκβιαζετε οτι θα του κανετε και μεταθεση λαμογια σκατοπασοκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος7/3/12 22:41

    Πάντως ρε παιδιά, πολύ σκατόφατσα ο Πόκκιας. Δλδ και μόνο λόγω φάτσας έπρεπε να τον έχουν κλείσει φυλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *