ροή ειδήσεων

Μάζεψαν 130 σακούλες σκουπίδια στο δάσος Μαριτσών !

Σήμερα η LetsDoItGreece καθαρισμού ημέρα. Με τέσσερις φίλους καθαρίσαμε γύρω από τα Μαριτσά, το φαράγγι και περαιτέρω στο δάσος...
Γεμίσαμε περίπου 130 σακούλες με σκουπίδια. Ήταν μια πολύ αηδιαστική δουλειά γιατί το φαράγγι γέμισε με πλαστικές σακούλες με νεκρά κατσίκια μέσα. Όλα τα απόβλητα σε αυτόν τον χώρο ήταν τα ίδια, σακούλες για τα τρόφιμα και κατσίκια. Τα σκουπίδια ήταν απίστευτα, αλλά η υπευθυνότητα κάποιων ίσως λίγη!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/4/12 04:56

    Τα σέβη μου κύριοι και μπράβο σας! Ντρέπομαι που σε άλλη μια εθελοντική δράση σε μέρα αργίας, δεν έλαβα μέρος και προτίμησα να κάτσω σπίτι. Περνάω καθημερινά από το ρέμα αυτό, απλά κουνώντας το κεφάλι για τη βρομιά που είναι σκορπισμένη στο δασάκι (τι ειρωνεία σε σχέση με το βρυσάκι με το " γάργαρο, καθαρό" νερό που βρίσκετε εκεί..) Όσο για τα ευρήματά σας, οι βοσκοί της περιοχής θα τα αναπληρώσουν σύντομα. Η οικολογική συνείδηση που έχουν, δεν εξαντλήτε μόνο στην αλόγιστη ελεύθερη βοσκή των κοπαδιών τους στο βουνό και στην δολοφονία όποιου δύσμοιρου σκυλιού βρεθεί μπροστά τους, αλλά μας πασάρουν και αμνοερίφιο ελευθέρας βοσκής από χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/12 10:36

    Συγχαρητήρια παιδιά, δεν έχω λόγια. Πώς θα μπορούσε κανείς να συμμετάσχει μαζί σας την επόμενη φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/12 17:09

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΗΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΑΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΤΕ!!! ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΕΝΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks for the compliments. Maybe we met your mother, because we thought she was the one volunteer coming from Maritsa. We filled a 130 bags, but there is still enough garbage to fill another 200 bags in that area. We hope to clean them together with the Rhodes Volunteer group somewhere in the near future. And then please join. Now we were 5, imagine 50 people!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *