ροή ειδήσεων

Με επιστολή φωτιά αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ύστερα από 38 ολόκληρα χρόνια!..

Με μια επιστολή φωτιά αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ύστερα από 38 χρόνια ο Αντώνης Ίκουτας, ο οποίος κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα στον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ...
Αρχαγγέλου Σταμάτη Γιασιράνη, καθώς και στη Νομαρχιακή Επιτροπή.
Στην επιστολή του ο κ. Αντ. Ίκουτας μιλά καθαρά για αθέμιτο πλουτισμό στελεχών σ’ όλη την πυραμίδα του ΠΑΣΟΚ, για δημάρχους με αναπηρικές συντάξεις, για μεσάζοντες συμφερόντων και άλλα.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, ο κ. Ίκουτας αναφέρει τα εξής:

Πρώτον: Δεν εντάχθηκα να υπηρετήσω επί 38 ολόκληρα χρόνια ένα ΠΑΣΟΚ σαν αυτό που έγινε σήμερα, αλλά να διακονήσω τον λαό και όχι να έχω συμμετοχή στην καταστροφή του λαού.

Δεύτερον: Αντί να πολεμήσουμε τους μεσάζοντες από το 1975,στελέχη του έγιναν μεσάζοντες συμφερόντων με την εγκατάλειψη του συνεταιριστικού κινήματος, παρότι το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε σαν αγροτικό και κοινωνικό κίνημα.

Τρίτον: Πολλά μα πάρα πολλά στελέχη έχουν πλουτίσει αθέμιτα, σε όλη την πυραμίδα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο λαουτζίκος αντί να εισπράττει την υπεραξία του προϊόντος του, εισπράττει εκμετάλλευση, εξαθλίωση, κοροϊδία, πόνο, απογοήτευση, αδικία, σπίλωση συνείδησης με το κάθε λογής πονηρό αναλληλέγγυο τέχνασμα.

Τέταρτον: Κάποιοι μάλιστα ακόμα και τώρα, ενώ ο κόσμος υποφέρει, αυτοί βγάζουν δημαρχάρες σε αναπηρική σύνταξη, άλλοι εξακολουθούν να εξαπατούν το πλήθος των αγνοούντων με αδιαφανή τεχνάσματα, όπως τα Fast truck, all inclusive, e.t.c αφού αυτά είναι μόνο για τους κατόχους ισχυρής οικονομικής επάρκειας και τίποτα για τον κοσμάκη.

Πέμπτον: Δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι θα μου ζητούσε το ΠΑΣΟΚ που ήξερα και πίστεψα νέος, να συνεργαστώ και να ταυτιστώ μαζί της, με την εκπρόσωπο του κεφαλαίου στην Ελλάδα, με διλλήματα φόβου εκ του σκότους, αντί της δύναμης και της πίστης του φωτός. Και

Έκτον: Αφού συνέβησαν όλα τα παραπάνω, ένοχοι όντες παραδώσαμε και την χώρα που δεν είναι και δική μας αλλά των παιδιών και όλων των απογόνων μας στους Σατανάδες της Ευρώπης και του Κόσμου».

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/4/12 01:31

    δεν τον γνωριζω τον κ. ικουτα,ομως μια ερωτηση να του κανετε,τωρα το πηρε χαμπαρι αυτο?οταν μεσουρανουσαν οι πρασινοφρουροι και αυτος φανταζομαι δεν πηρε πρεφα?μαλλον ετρωγε και διοριζε στο δημοσιο παιδια ανιψια ξαδελφια αδελφια κλπ...βρε ουστ απο δω λαμογια!!!επαναστατες τησ δεκαρας ...αγωνιστες του πολυτεχνειου που δεν δουλεψαν ποτε ητανε ολοι οιηγετες τουσ ΔΡΟΜΟ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 01:45

      δεν το πήρε χαμπαρι τωρα φιλε, απλά προσπαθούν τελευταία στιγμή να σώσουν το τομάρι τους. Γίνονται ξαφνικά επαναστάτες μπας και ξαναβολευτούνε πουθενά όταν θα φύγουν οι δικοί τους από την εξουσία. Προσοχή λοιπόν στα λαμόγια επαναστάτες!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/12 01:35

    Τόσα χρόνια δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν είχες καταλάβει τίποτα....;;;;;;;;
    Τώρα σε έπιασε η ευαισθησία;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/12 02:13

    ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/12 07:55

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΝΑ ΕΙΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ ΝΑΙ ΝΔ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΕΙΣ, ΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/12 08:20

    Μια ζωη τον φτυνανε στο Πασοκ αλλα τωρα καταλαβε οτι τα σαλια δεν ητανε βροχη.Ητανε λεει Δημοκρατης.Εκανε κρα για εξουσιες.Το επαιζε και φιλοσοφος.
    Προφανως εβλεπε τη σκια του και νομιζε πως ηταν αυτος για οσους ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν.Τωρα που το καραβι βουλιαζει τρεχουν πρωτα τα ποντικια.Ειναι ενα καθαρο παραδειγμα του επιπεδου των οπαδων του σκληρου Πασοκ.Καλο θα ηταν λοιπον για την κοινωνια τετοιες αποψεις απο τετοια υποκειμενα να μενουν στα κιταπια παρα να προκαλουν το κοινο αισθημα.Μηπως περιμενει ακομα στο ληθαργο που βρισκεται πως θα τον δικαιωσει η κοινωνια?Η ενεργεια αυτη τελικα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για τις επομενες γενιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/12 08:32

    Χα χα όταν κουβάλαγε ο Τσουκάτος τα λεφτά της siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ τότε δεν υπήρχε εμπλοκή με το κεφάλαιο;;;
    Σατανάδες της Ευρώπης και του κόσμου! ο Έλληνας όμως μεγαλοεπιχειρηματίας δίνει τα 500Ευρώ πέφτει ο φόρος του στο 15%, έχει έκπτωση στις εισφορές του αν τα δίνει νωρίς, βουτάει ενισχύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/12 08:34

    Αντώνη άργησες.
    Τώρα που τα δυο "μεγάλα" κόμματα της μίζας και της ρεμούλας βαδίζουν ολοταχώς στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας,με τη χαριστική βολή που ο Ελληνικός Λαός θα τους ρίξει με τη ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές, αποφάσισες να πηδήξεις απο το ναυαγισμένο πλοίο του ΠΑΣΟΚ.
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/12 11:01

    Τώρα θυμήθηκες να φύγεις από το ΠΑΣΟΚ;Μόλις τελείωσε η μάσα;Που ήσουν ρε καραγκιόζη όταν γινόντουσαν τα σκάνδαλα του χρηματηστηρίου,του Οτσαλάν,των Ιμίων,η διόγκωση του ελλείμματος;Που ήσουν επαναστάτη της φακής;Που ήσουν;Τώρα που τελείωσε η μάσα του δημοσίου βρωμοπασόκε την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.Εσείς οι Πασόκοι ήσασταν αροστεροί στην Ιδεολογία αρχικλέφτες στην τσέπη ουστ σκουπιδαριό του 81!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/12 11:27

    ναι ο Ικουτας μολις ειδε οτι πανε για φουντο τα 2 κομματα παει να σωσει το τομαρι του.τοσα χρονια ρε μαλακα που κρατουσες τις πρασινες σημαιες χαμπαρι δεν πηρες ?? λαμογιο και εσυ οπως ολοι

    αρχαγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/12 11:58

    ασ μας πει αν εχει και αδεια της οικοδομης που σηκωσε εκει στο δασακι που μενει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/12 15:57

    Ημερα πενθους για την τοπικη κοινωνια του Αρχαγγελου η αποχωριση του συντροφου Ικουτα απο τα πολιτικα δρωμενα.Απωλεια δυσαναπληρωτη.Μεγαλο κενο για τον δημοκρατικο και προοδευτικο χωρο.Για οσους τον γνωριζουν πιστευω ακομα να γελανε αφου μετα 38 χρονια χειμεριας ναρκης ξυπνησε.Εκτος εαν προκειτε για θαυμα οποτε η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 21:55

      Το πραγματικό θαύμα θα το δεις στις εκλογές με το ποσοστό που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στον Αρχάγγελο. Και με στοίχημα οτι 65-70 % θα το χτυπήσει στο πολύ χαλαρό. Με ή χωρίς τον κ. Ίκουτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 23:33

      Αγαπητε φιλε το αποτελεσμα στον Αρχαγγελο δεν θα αποτελεσει καμια εκπληξη ως συνηθως.

      Θα ειναι απλως επιβεβαιωση του επιπεδου του κατα τα αλλα συμπαθους λαου σας.

      Αξιζετε οντως συγχαρητηρια προκαταβολικα. Οσο για το στοιχημα να πατε σε καμια εκκλησια η συσσιτιο να το

      μοιρασετε μερες που ειναι στο κοσμο που εχει αναγκη.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/4/12 16:08

    Εχω την εντυπωση οτι ο συντροφος Αντωνης θα επανελθει αφου μελετησει προσεκτικα τα ευχολογια σας με επιστολη πολιτισμικου περιεχομενου.Ισως και με καποια αποσπασματα απο τον προεκλογικο του λογο στις Δημοτικες εκλογες που δυστυχως δεν του δωσατε τη δυνατοτητα να προσφερει στο χωριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/4/12 23:58

    Η συγχρονη χρυση Τροια και ο Δουρειος ιππος.
    Το παρακατω αποσπασμα δημοσιευσε ο ιστορικος Ικουτας Αντωνης στην εφημεριδα Γνωμη 23-8-2010.
    Τα συμπερασματα δικα σας.

    Το Πα.Σο.Κ. με το Καλλικράτης δε μιλά για εξουσίες, μιλά για ευθύνες , μιλά για κοινωνική ανάπτυξη και όχι ανάπτυξη μόνο των ολίγων επιτηδείων !!

    Αγαπητέ ροδιακέ λαέ ποιοι γονείς θα έδιναν την κόρη τους για γάμο σε κάποιον που ξέρουμε ότι τη θέλει μόνο και μόνο για την προίκα της; Ενώ μετά θα μας πάρει την κόρη και δεν θα γυρίσει ούτε καν να μας πει μια καλημέρα;

    Ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι τις ευθύνες μας και να τελειώνουμε με τις παθογένειες του παρελθόντος…

    Όχι στους Δούρειους Ίππους — ΟΧΙ στους εφιάλτες—Όχι ψήφο στον συγγενή ,τον κουμπάρο, τον γνωστό, τον εργοδότη μας, τον κολλητό για ένα πιθανό ρουσφέτι μόνο!


    Ναι λοιπόν, επιτέλους, σ’ αυτούς που στη ζωή τους πάντα έβαζαν από την τσέπη, –Ναι σ’ αυτούς που πάντα άφηναν τις οικογένειες τους για το κοινωνικό καλό –ΝΑΙ σ αυτούς που πάνε φαντάροι να πολεμήσουν για να προστατέψουν τους άλλους με κίνδυνο να πάθουν οι ίδιοι ζημιά!

    Ναι σ’ αυτούς που θα δίνουν τα πυρομαχικά και τα λοιπά εφόδια στον λαό για να κρατήσει δικό του τον Καλλικράτη διότι (διαβάστε τον καλά)

    Για το λαό και από ανθρώπους του Πα.Σο.Κ. φτιάχτηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *