ροή ειδήσεων

ΔΡΟΜΟΣ 3 μέτρων... ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ !!!

Στο τερμα της διευθυνσης ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ πισω απο το 15 Δημοτικο σχολειο Ροδου στο Ροδινι το δρομακι αυτο ειναι διπλης κατευθυνσης. Πολλες φορες παραπονεθηκαμε στους αρμοδιους φορεις...
για να τον κανουν μονοδρομο ομως η απαντηση τους ηταν αρνητικη. Καθημερινα ολοι εμεις που παμε να παρουμε τα παιδια μας απο το σχολειο αλλα και απο το νηπιαγωγειο που ειναι απεναντι, τσακωνομαστε μεταξυ μας με αυτοκινητα που ερχονται απο κατω αλλα και απο την πανω πλευρα.
Στα χερια ερχονται οι οδηγοι για το ποιος θα περασει,ομως και οι δυο πλευρες εχουν δικιο απο τη στιγμη που ειναι διπλης κατευθυνσης. Στο σχολειο μας παραβρεθηκε και ο Δημαρχος Κ.Κουσουρνας του εκθεσαμε το προβλημα μας ομως η απαντηση ηταν οτι αν αλλαξει αυτος ο δρομος θα πρεπει να αλλαξουν και οι αλλοι παραπλευροι δρομοι της περιοχης. Δεν ειμαστε ειδικοι να ξερουμε για ποιο λογο πρεπει να γινει αυτο ομως αισθανομαστε υπευθυνοι στο να προστατευσουμε τα παιδια μας απο ενδεχομενα ατυχηματα που μπορει να γινουν γιατι αυτο ενδεχεται να γινει καποια στιγμη.Υπαρχει διαβαση που μονο τυπικη ειναι. Σαμαρακια δεν μπορουν να μπουν απ'οτι μας ειπε ο Κ.Κουσουρνας διοτι απαγορευτκαν λογω οτι γλυστρανε τα μηχανακια.Εντελει περιμενουμε και επιμενουμε να βρεθει μια λυση γιατι αυτο το τοσο μικρο προβληματακι που μπορει να φαινεται για καποιους θα γινει μεγαλο προβλημα καποια στιγμη. Λιγη διορια ακομα και θα προβουμε σε δυναμικες κινητοποιησεις συντομα.

Ευχαριστουμε πολυ για τη δημοσιευση του προβληματος μας το BLOG σας.

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 15 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/4/12 11:44

    kala arxika afiste ta ama3akia sas ligo pio makria kai parte ta paidia sas apo to xeraki me TA PODIA na min spate ta @@ ton allon odigon pou prepei na parkarete OLOI brosta min perpatisi to kamari sas k meta kane ipodi3eis gia to pos sas voleuei o dromos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/12 13:43

      ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/12 11:52

    o idios xamos ginete kai sto dimotiko stin ixia klini o dromos apo ta diploparkarismata dioti oli i gonis bariounte na perpatisoun merika metra na paroun to kamari tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/12 12:15

      EXO MENO EXOTERIKO KE I PIO POLI GONIS KE PEDIA PANE ME PODILATO GIATI NA MIN TO KANOUNE KE STIN ELLADA AFTO I MIPOS I MAMMADES FOVOUNTE MIPOS XASOUNE KANENA KILO

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/12 16:59

    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω καλύτερα με τους δύο παραπάνω. Έχετε δει τι γίνεται στα σχολεία και τα φροντιστήρια τι γίνετε? Πραγματικός χαμός. Διπλοπαρκάρισμα, πάνω σε στροφές, πάνω σε διαβάσεις! Δεν τους νοιάζει τίποτα!!!

    Αυτά τα μαθήματα να περνάτε στα παιδιά σας καθίκια, να γράφουν τους πάντες και τα πάντα στα αρχ***** τους προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους όσο πιο τεμπέλικα γίνεται και πόσο μάλλον να πλακώνονται σε ένα στενό δρόμο για το ποιος θα κάνει όπισθεν και ποιος όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/12 17:03

    Ναι ασχετε ανθρωπε να τους μαθαινουμε αυριο μεθαυριο να φτιαχνουν τετοιους δρομους και να γινουν ελληναρες οπως και οι σημερινοι.Αλλα ειπαμε να μην τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/12 22:06

      Σχετικέ, ας μάθουν πρώτα να είναι άνθρωποι και μετά θα βρουν τρόπο να φτιάξουν και σωστούς δρόμους.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/12 19:17

    και 10 μετρα να ειχε φαρδος ο δρόμος, πάλι 3 θα έμεναν αφού οι γονείς διπλοπαρκάρουν και τριπλοπαρκάρουν όπου λάχει. Βλέπουμε τι γίνεται στην ακαδημία κάθε μέρα που είναι και πιο φαρδυς ο δρόμος, και μιας κατέυθυνσης...Να μην πω για αυτο που γίνεται στο δημοτικό που είναι μετά το Καζούλλειο, δρόμος με 2 λωρίδες, και μονής κατεύθυνσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/12 00:52

    Οι μικροι μπαγλαμαδες σας δεν θα παθουν τιποτα αν περπατησουν και καμια 200αρια μετρα. Ειναι πολυ απλη η λυση. Περιμενε 200 μετρα παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/12 08:21

    ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ (ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 8:00-14:00. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Κ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *