ροή ειδήσεων

Νέα δημοσκόπηση ανεβάζει τη Χρυσή Αυγή στο 8,9%

Δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 με στοιχεία που προκαλούν-σοκ...
Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου.


Ειδικά για την Αχαΐα, για το διάστημα 26 Μαρτίου-3 Απριλίου, έχουν συγκεντρωθεί 280 απαντήσεις (53% γυναίκες, 47% άνδρες). Από τις απαντήσεις του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 προκύπτει ότι η πολιτική κατάσταση στην Αχαϊα είναι εξαιρετικά ρευστή.

Όπως προκύπτει από το γράφημα του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 μόνο το 48,6% των πολιτών έχει αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσει. Το 30,7% δηλώνει ότι θα απέχει και δε θα πάει να ψηφίσει, ενώ το 20,7% δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές αλλά δεν έχει κατασταλλάξει για το τι θα ψηφίσει.

Από την πρόθεση ψήφου, με αντίστοιχη αναγωγή σύμφωνα με την παράσταση νίκης, προκύπτει ότι πέντε κόμματα διεκδικούν με ίσους όρους την πρωτιά στην Αχαΐα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΝΔ με 13,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, η ΔΗΜΑΡ με 12,5%, το ΠΑΣΟΚ με 10,9% και το ΚΚΕ με 9,9%.

Αξιοσημείωτα είναι τα πολύ υψηλά ποσοστά της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 που εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με εξωφρενική άνοδο παίρνοντας ποσοστό 8,9%. Επίσης υψηλά ποσοστά έχουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι 8,3% όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,3%.

prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/4/12 17:59

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ....ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/12 18:03

    Kαι μονο που κανουν "πολεμο" τα κατοχικα media στην Χρυση Αυγη.....ειναι ενας λογος για να τους ψηφησεις. Ο τηλεπροεδρος του λαος....ΔΕΝ προκειτε να μπει ουτε πλεον στην βουλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/12 18:04

    Μονο τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φοβουνται τα λαμογια ολων των παραταξεων. Πρασινα-γαλαζια-κοκκινα.Αυτο μου φτανει ! Μας καταντησαν περιγελο της οικουμενης !! Μας εκαναν συνωνυμο της διαπλοκης , της ρεμουλας, του κλεψιματος και της λαμογιας. Ναι και η κυρια αριστερα εχει τις ευθυνες της και ας διατυμπανιζει "Εμεις δεν κυβερνησαμε" !!!
    Λοιπον την ΑΥΓΗ φοβουνται τα λαμογια ?????????
    ΑΥΓΗ θα ψηφισω, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ! ! ! !
    Δηλαδη για να καταλαβω ορισμενους . Ετσι την εννοουν τη δημοκρατια???? οπως την εννοουν πασοκ-νδ-αριστερα???? Αυτο μονο δημοκρατια δεν ειναι. Ειναι μια συμμορια που εγκληματει στηριζομενη στην κοινοβουλευτικη της πλειοψηφια!!!! Επομενως ??? ΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/12 18:07

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ!
    ΤΩΡΑ Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/12 18:49

    YPARXOUN GRAFIA STO NISI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/12 19:27

    Καλυτερα ενα μικρο κώμα παρα τα λαμογια τις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,με τα Βατοπέδι τα υποβρύχια τις μίζες στη SIMENS και εγώ δεν ξέρω τι άλλο φτάνει ποια ωρα να τους στείλουμε στα τσακιδια μπορούμε.ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/12 19:27

    FILE POU IPARXOUN GRAFEIAA???8ELW NA TA EPISKEUTWW

    mono XRYSH AYGH!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/12 20:32

    που υπαρχουν γραφεια στο νησι ρε παιδια για δωστε τοποθεσια να κανουμε ενα meeting....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/4/12 20:47

    xrysh aygh na doyne ta katharmata poy mas kybernane twra mialei o laos kai eseis kolimena komatoskila tis nd kai tou pasok xekoliste ligo giati tha sas parei kai tha sas sikosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/4/12 20:49

    MONO ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ , ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/4/12 21:33

    dystixos den yparxoun grafeia tis xrisis aygis sto nisi mas alla etsi opos paei syntoma tha anoiksoun kai edo.eimaste perisoteroi apo oti fantazete kai o pio aisiodoksos....aima timi xrisi aygi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/4/12 21:51

    Καιρος να ξεβρωμισει και λιγο η Ελλαδα απο ολα τα αποβρασματα που μαζευτηκαν εδω απο καθε γωνια του πλανητη.Και οι αλβανοι,βουλγαροι,ρουμανοι ας ετοιμαζουν και καμμια βαλιτσα.Δεν ξερουν ποτε θα μπορουσε να τους χρειαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/4/12 08:24

    Στο site της Χρυσής Αυγής υπάρχουν τηλ. επικοινωνίας για όποιον ενδιαφέρεται...Χρυσοχοίδης και Βενιζέλος συμφωνα με δηλώσεις τους τρέμουν την ιδέα της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο.Είναι το μόνο κόμμα που θέλει κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης υπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/4/12 10:04

    germanotsoliades tha mas vreite mprosta sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/4/12 11:42

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/4/12 13:56

    το θεμα δεν ειναι να μπει στην βουλη η χρυση αυγη μονο... αλλα να κανει να φυγουν τα λαμογια απο εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/4/12 14:57

    Η Χρυσή Αυγή θα πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό και στην Ρόδο εξαιτίας των ξένων που δουλεύουν στα ξενοδοχεία.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/4/12 16:57

    paidia na sinneonoithoume kai na kanoume mia poreia sto mandraki!!!gia tin xrysh aygh mas peite m onomata sto fb na sas kanw add!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *