ροή ειδήσεων

Διέλυσε την αγορά της Ρόδου, βολές κατά Εμπορικού Συλλόγου!

ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
«Έχει άδεια για παιδικά παιχνίδια και μόνο πατάτες και σαλάμια δεν πουλάει», καταγγέλλουν καταστηματάρχες...


Βασικό θέμα προβληματισμού στον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, καθώς και την Ομοσπονδία Δωδεκανήσου αποτελεί, η περίπτωση πολυκαταστήματος στα όρια της πόλεως Ρόδου, ύστερα από καταγγελίες και διαμαρτυρίες καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί πέρα από τα όρια της άδειάς του και πολύ πάνω από τα τετραγωνικά μέτρα που δικαιούται ως πολυκατάστημα, κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό «που μας οδηγεί όλους στο κλείσιμο».

Ειδικότερα καταγγέλλουν, ότι ενώ το πολυκατάστημα έχει άδεια για παιδικά παιχνίδια, έχει επεκταθεί σε όλα τα είδη και όπως λένε χαρακτηριστικά «μόνο πατάτες και σαλάμι δεν πουλάει, αλλά κι’ αυτό, όπως πάει δεν θα αργήσει να γίνει»! Αναρωτιούνται μάλιστα γιατί οι αρμόδιοι δεν ελέγχουν το εν λόγω υποκατάστημα αν λειτουργεί στα πλαίσια της άδειας που έχει πάρει, καθώς και στα τετραγωνικά που δικαιούται.

Ήδη, όμως, το γνωστό πολυκατάστημα έχει κάνει τεράστια ζημιά στα μικρά μαγαζιά της Ρόδου, τα οποία, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, έχουν βάλει λουκέτο. Αλλά, τουλάχιστον προσθέτουν, ας το κάνουν έστω και τώρα για να περισωθεί ό,τι έχει απομείνει!

Πρόκειται για το κατάστημα JUMBO για το οποίο και στο παρελθόν έχει γίνει πολύ λόγος, με πολλές καταγγελίες, αλλά είναι άγνωστο αν έγιναν έλεγχοι και αν κάπου κατέληξαν. Αν δηλαδή έχει άδεια που του επιτρέπει να πουλάει τα πάντα και εάν τα τετραγωνικά μέτρα του είναι όσα προβλέπονται από το νόμο.

Πάντως στον Εμπορικό Σύλλογο διαμηνύθηκε ότι «έως εδώ, από δω και πέρα θ’ αρχίσουν οι μηνύσεις», για να δούμε τί πραγματικά συμβαίνει. Άλλο τα παιδικά είδη και άλλο τα έπιπλα, τα σχολικά είδη και τα καροτσάκια», τονίζουν χαρακτηριστικά.

rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/12 22:39

    Na nai kala kai ta Jumbo pou mporoume kai pernoume kai kati..giati pantou h times einai fotia se polla antikeimena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/12 22:54

    Συμφωνώ δυστυχώς...αναγκαστικά πηγαίνουμε εκει αλλα να ξέρετε αυτο ειναι Ζημια και για τους υπόλοιπους επιχειρηματιες αλλα και για μας τους ίδιους μακροπρόθεσμα διότι τα χρήματα δεν μένουν εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/12 22:58

    καθονται οι φωστηρες του εμπορικου επιμελητηριου και καυγαδιζουν για την ryan air και δεν βλεπουν οτι η αγορα του νησιου απλα δεν υφισταται πια.
    προς το τελος του καλοκαιριου πανω απο το μισο μανδρακι θα εχει κλεισει.
    ποτε και φερει κοσμο η ryan air..ετσι κι αλλιως το μονο που κανει ειναι να φερνει κοσμο για τους μεγαλοξενοδοχους και τιποτα παραπανω.οι καυγαδες γινονται για τη μοιρασια .
    μαγκες του εμπορικου επιμελητηριου υπαρχουν πολλα που μπορειτε να κανετε ωστε να ανασανει ο εμπορικος κοσμος.
    τι λετε για εφαρμογη των νομων?τι λετε για αλλαγη προσανατολισμου της αγορας??μπορω να σας γραψω χιλιαδες προτασεις .δεν γινεται ομως απο εδω...εσεις συνεχιστε τον υπνο σας ..σε λιγο τα λουκετα θα φτασουν και στις επιχειρησεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:21

      Apr 9, 2012 12:58 PM ποτε και φερει κοσμο η ryan air..ετσι κι αλλιως το μονο που κανει ειναι να φερνει κοσμο για τους μεγαλοξενοδοχους και τιποτα παραπανω , ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΖΕΙ ΑΠ ΤΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!!! ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 08:19

      Καλά ζήσε εσυ με τους μισθούς που δίνουν, πες και ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/12 09:39

      οποτε καλυτερα ζησε ΧΩΡΙΣ μισθο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/12 23:01

    αν κανετε καμια βολτιτσα και εκτος νησιου, θα δειτε οτι ολα τα JUMBO και στην υπολοιπη Ελλαδα πουλανε ακριβως τα ιδια προιοντα, ειτε αυτα λεγονται παιχνιδια, ειτε μπαταριες , ειτε σοκολατες ,ειτε οικιακα ειδη κ.α. Το εν λογω πολυκαταστημα εχει σωσει πολυ κοσμο, αν θελετε να δουλεψετε, βαλτε μυαλο, χαμηλωστε τις τιμες και "νοιωστε" γιατι ακομα δεν "νοιωθετε". καν' τε αρχη εσεις για να κανουν κι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 10:07

      ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ; Ο ΑΝΙΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/12 23:02

    Συμφωνώ με τον 12:54, έτσι ξεκίνησαν και τα Lidl. Με 1000 δρχ. αγοράζαμε ένα σωρο πράγματα και με τον καιρό όλα ακρίβιναν και φτάνουμε στο σημείο να πληρώνουμε όσο και στα υπόοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 23:21

      Τα LIDL φίλε είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία και πρέπει να την αποφεύγουμε.
      Τα JUMBO είναι μια καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία .
      Εχει τιμές που συμφέρουν και στην παρούσα οικονομική κατάσταση που διέρχεται η χώρα , θα τα προτιμούμε , γιατί καταλάβαμε αγαπητοί μας έμποροι , οτι περισσότερο απο το δικό σας συμφέρον , πρέπει να βάλουμε το δικό μας.
      Είμαστε Ροδίτες καταναλωτές.
      Αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 00:05

      Τα λεφτα δεν μένουν εδω.επενδυονται αλλου και δεν βοηθάει την τοπική οικονομία αλλα και ουτε και σενα.εονΙ απλΑ οικονομικα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/12 00:30

      Και ποιός μου λέει εμένα
      ότι τα λεφτά του Ροδίτη εμπόρου
      επενδύονται στη Ρόδο και βοηθούν την τοπική οικονομία;
      Οι λίγες εξαιρέσεις
      δεν είναι και κανόνας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/4/12 00:50

      Τουλάχιστον επενδύει με πρόσληψη προσωπικού απο πωλήσεις που θα έχει .εαν κλείσει θα στείλει τον υπάλληλο του στο τζαμπο για δουλειά

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/4/12 00:54

      Το jumbo δεν ειναι ελληνική εταιρία (100%) αλλα μεγαλομέτοχος ειναι η γνωστή πολυεθνική toys r us .

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/4/12 07:28

      Τις είδαμε τις προσλήψεις προσωπικού απο τους δικούς μας επιχειρηματίες.
      Κανένα κοριτσάκι απο την Ουκρανία...
      Καμιά φοιτητριούλα ανασφάλιστη...
      ΄Ας μη μιλήσω καλύτερα περισσότερο...
      (επι του παρόντος).

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/12 23:03

    Το "φθηνό" το πληρώνουμε τελικά πολλύ "ακριβά". Ετσι φθάσαμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/4/12 23:05

    Pame Jumbo ....oust me ta magazia sas ,tosa xronia mas klepsate ,thelete kai alla ;gia auto to kataggilate ? na ta kleisete ta magazia sas afou den kanete swstes times ...sta spitia sas oloi kai na pswnisete kai eseis sto Jumbo :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/4/12 23:10

    Ευτυχώς που υπάρχουν και τα JUMBO σε αυτή την κρίση που διανύουμε και μπορεί ακόμα ο κόσμος και στέλνει τα παιδιά του σχολείο και τους παίρνει κ ένα παιχνίδι να παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/12 23:17

    Τόσα χρόνια οι μαγαζάτορες ήσασταν πανάκριβοι, μας πιάνατε τον κώλο μας και σας λέγαμε και ευχαρηστω, δεν υπήρχε η έννοια του παλιού κομματιού, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μάρκας, τί φετινό τί περσυνό μοντέλο , το ίδιο το πουλούσατε, όλοι σας, δεν λειτουργούσε καθόλου ο ανταγωνισμός, τις ίδιες τιμές είχατε για τα πάντα, παρτε το τώρα, αυτό λέγετε ανταγωνισμός, κάναμε το κάθε μαλάκα πλούσιο με ένο κωλομάγαζο που είχε! και Τζάμπο θα πηγαίνω και λιντλ και όπου σκατά είναι φθηνά, έτσι κι αλλίως την ίδια ποιότητα πουλάτε ( μην αρχίσω και λέω πόσες μάρκες φέρνατε απο τουρκία και το πουλούσατε για γερμανία) ! Και τέλος τον ίδιο μησθό δίνετε και εσεις στους εργαζομενούς σας και τους φέρεστε σαν δούλους, δεν διαφερετε σε τίποτα απο τις πολυεθνικές, αυτές τουλάχιστον δίνουν σε περισσότερους δουλεια και όχι μόνο στα παιδιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/4/12 23:47

    K'egw symfwnw.... as poulousane oi epixeiriseis oi roditikes se FTHNES times... kai tha psoize kai ekei o kosmos... pleon koitame tis times... kai opou pio OIKONOMIKA ekei pleon tha psonizoume.... kai se ligo tha deite kai pio polloi na psonizoun apo to hlektroniko emporio ektos ellados... giati sto finale.... h timh metraei propantos tetoies dyskoles epoxes......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:52

      Κανεις λάθος δεν μετράει η τιμη , η ΑΓΟΡΑ απο ντόπια μαγαζιά σου εξασφαλίζουν οικονομία !!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/4/12 00:06

    Akoma kai twra ean pate sta kolokatastimata tous stin poli exoun to trasos na sou katevenoun paidia 1 evro,akoute ? na pate sto kalo, egw sta Jumbo tha paw,ekei tha kanw kai ton xavale mou ,tha paw volta ta paidia mou kai tha vlepw kai tous gnwstous mou,... kai makari na pulousane kai salamia kai arnia...
    ,giaty varethikame pia kai tous kreopolides !Mono Jumbo kai sto dialo oloi aloi :P....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:54

      Εσύ τι δουλειά ήθελα να ηξερα

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/4/12 00:11

    Μην λέτε βλακείες .η ροδιτικη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν μπορεί να πουλήσει τόσο φθηνά όσο τα πολυκαταστήματα ειναι απλΟ.το πολυκατάστημα απο το. Μεγάλεμπορο παραγγελνει χίλια κομμάτια ενώ το μαγαζάκι της ΓΕΙΤΟΝΙΑς μου πέντε...οπότε ο μεγαλεμπορας θα κάνει πιο καλή τιμή στο πολυκατάστημα με αποτέλεσμα να μπορεί να πουλάει πιο φθηνά το πολυκατάστημα το αυτοκίνητακι που πηρΑ για τον γιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:36

      5 ευρω φέρνανε ρουχα από Τουρκία και τα πουλούσανε 50 και 100 , στην Ρόδο είμαστε, πλέον μάθαμε πόσο μεγάλη οικονόμα κάνανε οι μαγαζάτορες δεκαετίες τώρα, και δεν είδα κανένα φτωχαδάκι μαγαζάτορα ,σπιταρόνες ,αμαξάρες αυτοι και τα παιδιά τους, κανένας άλλος επιχειρηματίας στην Ελλάδα και στον κόσμο δεν έβγαζε τόσα χρήματα με μια τέτοια μικρή επιχείρηση, δεν χρειάζετε να πω ονόματα, ξέρουμε όλοι, μακάρι να έρθει και το πλαισιο, και το praktiker και οτι αλλο υπάρχει! μια χαρά φθηνά τα αγοράζανε οι ροδιτες και τα μοσχοπουλάγανε!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/4/12 00:17

    Πρέπει επίσης να καταλάβετε οτι πιο Πολυ σας συμφέρει να αγοράσετε πιο ακριβά απο τοπικό μαγαζί παρά απο μαγαζί με ξένο ιδιοκτήτη.ακομα χειρότερα εαν οι ιδιοκτήτες δεν ειναι ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:41

      οχι φίλε μου, με συμφέρει να αγοράζω φθηνά, από την στιγμή που τόσα χρόνια ο Ροδίτης δεν ήταν εντάξει ( ακριβεια, αποδείξεις, κομπίνες, χαμηλους μυσθους, εδώ δηλώνανε πιο χαμηλό εισόδημα απο συνταξιούχους και είχανε χρησοχοια και πασίγνωστα μαγαζιά) εγώ θα αγοράζω φθηνά, ειτε Τζαμπο λέγετε , είτε ebay !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 01:08

      Αν ήταν ολοι σαν και σένα δεν θα υπήρχε κάν Ρόδος . Και αν συνεχίσεις έτσι θα χάσεις και την δουλεια σου κάποια μέρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/12 12:48

      Είδα άτομα σαν κι εσένα πού φέρανε την Ρόδο, κάναμε τον κάθε χωριάτη μάγκα και έμπορο, μέχρι και η λαική της Ρόδου είναι πιο ακριβή, για ποιά Ρόδο μιλάς οτι δεν θα υπήρχε;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/4/12 00:33

    Αντι να τσακώνεστε μικρομάγαζα, δεν συνασπίζεστε να κάνετε ομαδικές αγορές και σε ποσότητα οπως κάνουν και τα Τζάμπο?
    Που ειναι καθαρά μια Ελληνική επιχείρηση και εισηγμενη στο χρηματιστήριο.
    Εχει και την αδεια ο Mr Jumbo του εισαγωγέα, του αντιπροσώπου και τα μαγαζιά.
    Εισάγει με απ΄ευθείας παραγγελίες απο μέσα απο τα εργοστάσια της Κίνας, χωρίς μεσάζοντες.

    Γιατί δεν κάνετε και εσείς κάτι παρόμοιο παρά να κλαίγεστε , να ψάχνεστε να βρείτε παράβαση για να γίνει μύνηση?

    Και σε τελική ανάλυση ολοι εσείς ειστε οι Αγιοι, οι αμπεμπτοι, οι νομοταγείς, και εις το ακέραιο εκτελείτε τις υποχρεώσεις σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 00:44

      don*worry i magazades mas poulane emas ta sapia tous ...alla kai afti apo to Jumbo psonizoun ...kserw episima onomata ...astous na klene psoriarides .VIVA JUMBO!!! Kalo Pasxa tha ta poume ekei aderfia !!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/4/12 00:46

    Ελληνική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ με ξένα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/4/12 01:19

    ΒΡΕ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΕΜΕΙΣ
    ΕΙΧΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛ ΕΠΙΧΗΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΙΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΙΟΙ
    ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΘΑ ΗΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΗΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΚ.
    ΤΩΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/4/12 02:04

    Egw na sthrixw to topiko magazi kai thn topikh oikonomia... emena omws pios tha me sthrixei? th stigmh pou egw kai h syz xasame th douleia mas... me to zori vgazoume to enoikio... den prpei kai gw na parw auta ta elaxista oso pio oikonomika mporw? einai apla mathimatika... ean exw 100 euro gia na faw na psonisw na na na... prpei thelontas kai mh na ypologisw thn TIMH... an htan pio oikonomika.... sigoura na sthrixw ton roditi... th stigmh pou den gainw... anagkstika paw sthn pio oikonomikh lysh..... kai nomizw kai oi ypoloipoi etsi to skeftontai.... autoi pou milane pou den ypologizoun thn TIMH... exoun spitia idioktita.... kavatza apo xrima... kai yposthrixh isws goneiwn.... autos pou den ta exei auta den mporei na mhn ypologizei to synoliko kostos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 07:59

      Φίλε μου δεν μας συμφέρει μακροπρόθεσμα.νομιζεΙΣ οτι κανεις οικονομία αλλα δεν κανεις..πρέπει να κυκλοφορεί το χρήμα μέσα στο
      Νησί διαφορετικά ζημιώνονται ολοι.ειναι το ίδιο πράγμα οτι γινεται με τους Αλβανούς που βγάζουν τα λεφτα τους έξω.προσλαμβανουμε Αλβανό γιΑ να γλιτώσουμε λεφτα αλλα μετα απο χρονια αυτο μας ζημιώνει..

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος10/4/12 05:21

    το τζαμπο ειναι κυπριακή εταιρια και στην κυπρο πουλαει μεχρι και κρεας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/4/12 09:08

    ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ JUMBO!
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!
    ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΑ?ΟΧΙ!ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!
    ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ - ΓΥΑΛΙΑ - ΚΛΑΝΙΕΣ - ΣΚΑΤΑ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ JUMBO!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/4/12 09:11

    ΕΚΤΑΚΤΟ!!TI GINETE ME TIN TRIAΞONIKI NTALIKA!!ME KATSIKIA APO ASTIPALEA POU IRΘΕ STO NISI !!!ME GLITSA KAI OLOMAURA!!!SXEDON AKATALILA!!KAI EXOUN DIOXETEFΘΕΙ SE ARKETA SOUPER MARKET!!TOU NISIOU!!!XASAME KAI TON ASTIXTINIATRO PLEON!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/4/12 09:46

    EXETE SIGKRINI TIMES STA IDIA PROIONTA POU EXOUME EDO STO INERNET ?? MAS KATAKLEBOUNE RE!!!!! PREPAYED CARTA .. BAZIS KAI TA PLIRONIS KAI ERXONE STIN PORTA SOU .. KOROIDA TELOS !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/4/12 10:05

    Δεν με ενδιαφέρει η ντόπια αγορά, με ενδιαφέρει το δικό μου και μονο συμφέρον, και πρέπει να κερδίσω μονο εγώ και όχι οι άλλοι, δεν νοιάζουν καθόλου οι ντόπιοι γιατι έτσι κ' αλλιώς είναι μ@λακες.

    Καρότσι της chicco σε γνωστό κατάστημα εδώ στην ρόδο έχει 400 ευρώ, από αθηνα το ίδιο καρότσι 280 ευρώ και έρχεται στην πόρτα μου. Δεν στηρίζω τους ντόπιους επειδή ούτε αυτοί στηρίζουν και εμενα ως καταναλωτή.

    προτιμώ
    e-shop
    jabo
    πλαίσιο
    κουρλαμπάς
    eparts
    ακόμα και ανταλακτικα αυτοκινήτων και ασφάλιστρα απο το internet.

    Θα σας πω και για τα ανταλλακτικά οικιακών συσκευών.
    Κρύσταλλο εσωτερικό πόρτας φούρνου από το γνωστό μονοπωλιακό service στην ρόδο μου ζήτησε 150 ευρώ για αλλαγή.
    Και εγώ το παρήγγειλα από του κουρλαμπά με 19 ευρώ και θα το έχω σε 2 μέρες στα χερια μου. τι λέγατε για τους ντόπιους γιατί δεν άκουσα καλά?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/4/12 10:24

    ναι μπραβο ψωνιζετε απο αλλου να κανετε οικονομια.ετσι κλεινετε τα μαγαζια της Ροδου να δουμε μετα που θα βρειτε δουλεια να αγοραζετε online..θα τα χασετε και τα online

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/4/12 10:31

    Πες μου βρε ηλίθιε για ποιον λόγο να δώσω 150 ευρώ στον ντόπιο και όχι 19 στον αθηναίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 16:22

      γιατι βρε ηλιθιε εστω και με αυτεσ τισ τιμες που ειναι ψευτικες βεβαια, τα 150 ευρω που θα δωσεις, θα ερθουν παλι σε σενα, απο τα 19 δεν θα ερθει τιποτα σε σενα (εμμεσα εννοειται)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 20:32

      GIA EKSIGISE MOU POS THA ERTHOUN PALI SE EMENA? TI KSAFNIKA TOU TIN EDOSE TOU VIER...KAI THA MOU PEI PARTA PISO???????? MALAKAS EISAI H TON MALAKA PARISTANEIS?

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος10/4/12 11:06

    ηλιθιοσ εισαι και δεν ειμαι μαγαζατορας οικονομολοσ ειμαι ασχετε - και μην μου λεσ για τοσο μεγαλεσ διαφορεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/4/12 11:39

    ΠΡΟΣ 12:05
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΦΤΗΝΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η NA ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE. ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ'ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΙΣΒΕΡΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ. Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΦΤΗΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 20:36

      APO EMAS TA KOROIDA VGAZETE LEFTA KAI MONO ESEIS ZHTE!!!! NA TA LES ME TO ONOMA TOUS FILE.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος10/4/12 12:56

    Όλοι εσεις οι μάγκες που λ'έτε ότι αν κλείσουν τα ροδτίτικα μαγαζιά θα χάσουμε τις δουλειές μας θέλω να ρωτήσω ποιοι δουλεύουν εκεί; Ροδίτες; ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ελάχιστοι οι Ροδίτες που δουλεύουν σε αυτά , αν δεν είναι κανένας αλλοδαπός ή καμία φοιτητριούλα θα είναι κανένα ανασφάληστο ανηψούδι , και μην λέμε μαλακίες, αν θέλουν πελατία ας χαμηλόσουν τις τιμές ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, τζάμπα τα φέρνουν απο πάνω, μέχρι και το ψωμι στην ρόδο είναι πιο ακριβό, δηλαδή οκ εμείς δεν θα έχουμε δουλειά, θα έχουν αυτοί; άρα να κόψουμε τις μαλακίες ότι δεν θα έχουμε δουλειά γιατί οι πρώτοι που δεν θα έχουν δουλειά θα είναι οι ίδιοι οι έμποροι, μόνοι τους έβγαλαν τα ματάκια τους και για πείτε μου , τόσα χρόνια τί δήλωναν στην εφορία; κάθε χρόνο η Ρόδος βγαίνει πρώτη σε ότι αναφορά τα χαμηλά εισοδήματα από εμπόρους και μιλάω για παλιά πόλη και Πόλη ( και πριν από τα Τζάμπο) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 13:19

      ΕΣΥ ΡΕ 02:56
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕ? ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΔΩ Η ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ?

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος10/4/12 13:16

    εισαι καμμενος εντελως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/4/12 13:49

    Jumbo και πάλι jumbo!! Να είναι καλά που το άνοιξε, στο jumbo έχει επιτραπέζιο με 20 ευρώ και έξω σε άλλα μαγαζιά τα έχουν 50 και 60! Καλά κάνουμε λοιπόν και πάμε στο jumbo. Είστε άδικοι όσοι το κατηγορείτε γιατί όλοι κοιτάμε την τσέπη μας πλέον!!! Στο Jumbo θα βρείς ότι θέλεις οικονομικά, αν οι καταστηματάρχες της Ρόδου έχουν τις ίδιες τιμές με το jumbo θα πηγαίνουμε, όχι να πηγαίνω να παίρνω ένα μολύβι 1 ευρώ και στο jumbo να το έχει 0.20 λεπτά. Αρα σκεφτείτε λογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 14:26

      ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ JUMBO ΚΑΝΕΙΣ. NA TOYΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος10/4/12 13:55

    an emena i ntopia agora den me sebetai kai mou poulaei to ena stin timi ton 2 giati ego na tin sebasto kai na tis doso auta pou pleon den mou periseboun?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 14:27

      ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος10/4/12 14:31

    03:49 ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ JUMBO ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/4/12 15:44

    Μακάρι να έρθουν και εδώ PRAKTIKER, ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ. Αρκετά μας έχετε πιεί το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος10/4/12 16:24

    ειστε και κουτοπονηροι..θα τρελλαθω μακαρι λεει να ερθουν μεγαλα μαγαζια για να κανουμε οικονομια...που ξαναακουστηκε αυτο!!!!!! τα χρηματα που δινεται στους ντοπιους επιστρεφονται σε σας με καποιο τροπο, εστω και λιγα απο αυτα..Τα χρηματα που δινεται σε πολυεθνικες και πολυκαταστηματα δεν επιστρεφονται τιποτα σε σας..τι συμφερει οπότε?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος10/4/12 16:25

    Τα ντοπια μαγαζια δεν μπορουν να πουλησουν σε χαμηλες τιμες οχι δεν θελουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος10/4/12 17:18

    ΔΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ? ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ 25cm NA ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΜΕ ΦΛΕΒΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 11:31

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΩΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ ΤΕΛΟΣ!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ? ΤΕΛΟΣ!!

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος10/4/12 17:54

    Ρε παιδια.. μην τον αποπαιρνετε τον 12:05 ενταξει.. δεν λεω να εισαι συνεχεια στο ιντερνετ.. αλλα λιγο πολλοι ολοι το κανουμε.. οχι απαραιτητα με το ιντερνετ αλλα και με τα μεγαλα μαγαζια... δηλαδη.. πχ.. πηγαινεται μονο στον Παππου ή τον σπανο, παναγιωτα, φλεβαρη κτλ;; δεν πηγαινεται και βεροπουλο βασιλοπουλο, καρφουρ, λιντλ; οταν πηγαινεται νομιζεται οτι στηριζεται την τοπικη αγορα; (δεν αναφερομαι σε ατομα που δουλευουν.. και τους αλλαζουν καθε λιγο.. παμε αλλου... αφηστε το...)

    αν η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη... υπαρχει προβλημα.. ειδικα με την κριση τωρα!

    δηλαδη.. αν ειχα πιτσαρια και την ιδια πιτσα που εχει η εταιρεια απο την αθηνα.... και την αγοραζεται με 20 ευρω ειμαι ροδιτης και την σερβιρω 150 θα ερθετε σε εμενα; αφου ολοι το δτηνο που συμφαιρει την τσεπη μας ζηταμε! αν μειωσουν την διαφορα οι ντοπιοι καταστηματαρχες.. τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα.. αλλα οταν η διαφορα ειναι μισο μηνιατικο.... τα πραγματα ειναι δυσκολα!

    οταν καποιος παιρνει πχ 500 ευρω το μηνα... θα δωσει 150 για κατι που αλλου το βρισκει με 20;

    και το θεμα οτι τα λεφτα επιστρεφουν σε εμενα... τοτε ρε παιδια γιατι ο ροδιος καταστηματαρχης εχει υπαλληλο με 500 ευρω; να του δωσει τοτε 1000... αφου και σε αυτον παλι θα γυρισουν...

    αν ο καταστηματαρχης που δουλευω σε αυτον.. μου δινει ψιχουλα... τοτε θα κοιταξω και εγω πως θα τα βγαλω περα.. και θα ψαχνω τα φτηνοτερα...

    οσο οι μισθοι μικραινουν... αυτα θα βλεπουμε και χειροτερα!

    θα μου πειτε... οι μισθοι ειναι συμφωνα με τους νεους νομους... ναι αλλα και στο αλλο... υπαρχει ο νομος της αγορας... η τιμη σου ειναι απαγορευτικη; παω αλλου! απλα πραγματα...

    τελος θα παρακαλουσα να μην βριζεται.. ειναι Μεγαλη Εβδομαδα...!!! σεβαστειτε λιγο τις αγιες μερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/4/12 18:18

    Το κράτος μας έφτασε σε αυτό το σημείο. Η πολιτική που ακολουθεί ευννοεί τις μεγάλες επιχειρήσεις. Όταν οι μισθοί ήταν 1000+ ευρώ θα αγόραζε κάποιος από τα ντοπια μαγαζιά και ας ήταν λίγο τσιμπημένες οι τιμές. Τώρα με μισθούς πείνας σκεφτόμαστε την επιβίωση μας κι'όχι την οικονομία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/12 18:44

      Η επιβίωση σου και οικονομία του τόπου ειναι το ίδιο.Πάρτε ΜΕΛΙ απο ντόπιους πάρτε λαχανικά απο ντόπιους παραγωγούς προτιμήστε τα ντόπια έστω κι αν ειναι λίγο πιο ακριβά.τα χρήματα αυτά γυρνάνε σε μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/12 20:32

      Αυτό το κάνω ήδη.. μιλάω περισσότερο για τα προιόντα που λένε οι παραπάνω ομιλιτές(παιχνίδια,ενδύματα κλπ),πέρα του φαγητού δηλαδή.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος10/4/12 20:28

    NA MAS APANTISOUN AYTOI POU LENE OTI TA XRIMATA GIRNANE SE EMAS, POS KAI ME POION TROPO EPISTREFOUN? 40 XRONIA POU ZO SE TOUTI TIN XORA POTE DEN EIDA EPISTROFI APO AYTA POU KSODEPSA...MIA ZOH TA PAIRNOUN KAI ETSI EFTIAKSAN PERIOUSIES SPITARONES KAI AYTOKINITARES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος10/4/12 20:43

    DITE GIATI PROTIMOUN TA JAMBO
    http://www.youtube.com/watch?v=pVAIDrgiCxk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος10/4/12 21:32

    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΧΩ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ Σ' ΑΥΤΟΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος11/4/12 01:22

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΑΓΟΡΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ LIDL KAI JUMBO.ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ LIDL ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ 1,20. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ LIDL 1,20 ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ 3,40... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ Κ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ...ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Κ ΤΑ ΕΙΧΕ 75.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΙ???? ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ?????
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΛΕΟΝ Κ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ 540 ΕΥΡΩ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΗΝ 400. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ Κ ΦΕΥΓΩ... ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ 270 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ COURRIER.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ... ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΘΗΝΑ Κ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΝ.....
    ΨΕΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ....@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος11/4/12 08:57

    Παλι οκτώ δεν σας συμφέρει να αγοράζετε απο έξω . Θα φτωχυνετε στο μέλλον νομίζοντας οτι κάνετε οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος11/4/12 11:52

    Πάει ένα παληκάρι (όχι από τη Ρόδο) σε υποτιθέμενο κατάστημα OUTLET στο κανακόνερο. Και ρωτάει τίμη για ένα ARMANI Jean και του λέει ο τύπος 180 euro. Μ'αυτά και μ'αυτα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όσο για τα JUMBO έχει φθηνά τα κινέζικα στα υπόλοιπά επώνυμα (βλέπε PLAYMOBIL) οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Απλά σας το πασάρουνε ωραία και ψαρώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος11/4/12 12:16

    OI OIKONOMIA GINETE MONO ME ANTAGONISMO KAI EGO PROTIMO TIS ANTAGONISTIKES TIMES. ETSI K' ALIOS OLOI APO TON IDIO MPAKALI PSONIZETE KAI OLOI KINEZIKA EXETE KAI XEIROTERIS POIOTITAS APO AYTA TON JUMBO. KAI AFISTE AFTON TON MITHO OTI TO KALO EINAI KAI AKRIVO GIATI EXETE MESANIXTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος12/4/12 13:11

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙΤΙΚΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ "ΠΑΡΤΥ" ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ. ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ "ΞΕΝΟΥΣ" Ή ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ "ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος12/4/12 13:17

    ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ....ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος17/4/12 16:09

    Στα αρχιδια μας τι κανετε πιθηκια!!! Ειστε τοσο ζωα ολοι.. Ο αλλος λεει οτι αγοραζει απο το πλαισιο και χαιρεται!!! Πραγματικα φοβαμαι που μενω στο ιδιο νησι με σενα Τουρκοσπορε!!! Ελπιζω αν μην οδηγας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *