ροή ειδήσεων

Αναβάλλονται… λόγω του μπάχαλου τα γενόσημα!

Αναβλήθηκε με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, η εφαρμογή του μέτρου της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία, εξαιτίας του…
μπάχαλου που προκλήθηκε. Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου σήμερα και χιλιάδες ήταν οι ασθενείς σε όλη την Ελλάδα, που υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία, ενώ σαφέστατα κινδύνεψε η υγεία ανθρώπων που έχρηζαν επείγουσας φαρμακευτικής περίθαλψης και αντί αυτής, περίμεναν με τις ώρες τον φαρμακοποιό να αναζητά το φτηνότερο φάρμακο, όπως τον υποχρεώνει πλέον ο νόμος.
Μετά το νομοσχέδιο κατ’ εντολή της Τρόικας, που υποβαθμίζει ανεπιστρεπτί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες αυτής της χώρας, αποδείχτηκε και στην πράξη, πως οι εταιρείες που θα καρπώνονταν τα οικονομικά οφέλη αυτής της ιστορίας από Μπαγκλαντές, Ινδία, Πακιστάν και Ισραήλ, δεν ήταν καν σε θέση να ανταποκριθούν εγκαίρως στις απαιτήσεις και να υλοποιήσουν, τα όσα μας υποσχόταν το Υπουργείο.
Στο σχετικό δημοσίευμα που φιλοξενεί το πλήθος εκ των εμπλεκομένων φορέων, εξηγούν τους λόγους, για τους οποίους στην πράξη το μέτρο είναι ανεφάρμοστο και εξαπολύουν τα βέλη τους στις επιλογές της κυβέρνησης, που έγιναν όπως απλά αποδείχτηκε σύντομα στην πράξη, τόσο εναντίον των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, όσο και σε βάρος του πιο ευάλωτου πληθυσμού της χώρας,… δηλαδή των ανήμπορων και των ασθενών! Με τις υγείες σας κύριοι του Υπουργείου Υγείας!
 Newsbomb.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *