ροή ειδήσεων

Εισιτήρια με Παναθηναϊκό... τρεις ώρες πριν

Ο Κολοσσός Ρόδου ώθησε σε... παράταση την ημιτελική σειρά της Α1 με τον Παναθηναϊκό κι η διάθεση των εισιτηρίων της τέταρτης αναμέτρησης... (30/4, 17:00) θα αρχίσει λίγες ώρες πριν απ' το τζάμπολ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, «τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας (17:00) με τον Παναθηναϊκό θα πωλούνται την ίδια μέρα από τις 14:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το "Βενετόκλειο". Λόγω της μεγάλης ζήτησης καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ».

Παράλληλα «η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει θερμά το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο "Βενετόκλειο" το Σάββατο και ζητάει τη συμπαράσταση του στον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας πέτυχε μία ιστορική νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που θα υπερασπιστούν το στέμμα τους στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο ''Βενετόκλειο''. Μετά την χθεσινή ιστορική νίκη (73-68) κόντρα στους «πράσινους» η ομάδα μας θα προσπαθήσει να είναι και πάλι ανταγωνιστική στην αναμέτρηση της Δευτέρας».

Gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *