ροή ειδήσεων

Ο Σαμαράς θα καεί στη Ρόδο-Δωδεκάνησα από τον Καμμένο και τον κομμένο (Παυλίδη)

Τρικυμία στο Αιγαίο-Ρόδο και στη Νέα Δημοκρατία θα προκαλέσουν δύο πρώην Βουλευτές του κόμματος, ο Αριστοτέλης Παυλίδης και η Μίκα Ιατρίδη...


Η Μίκα Ιατρίδη Βουλευτής της Ν.Δ. η οποία λόγω των ΄΄αντιμνημονιακών΄΄ της πεποιθήσεων διεγράφη από το κόμμα και προσχώρησε στους ΄΄ Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ του Πάνου Καμμένου.

Και ο Αριστοτέλης Παυλίδης, επί 30 και πλέον χρόνια Βουλευτής-Υπουργός που και αυτός για άλλους λόγους, έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία και φλερτάρει ως υποψήφιος της Ντόρας Μπακογιάννη ΄΄Δημοκρατική Συμμαχία΄΄

Να σημειώσουμε ότι οι δύο, Παυλίδης και Ιατρίδη είχαν υποστηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη, στις διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Ν.Δ. ( Η διαγραφή τους βέβαια πιστεύουμε, ότι δεν σχετίζεται με αυτό)

Και οι δύο έχουν μεγάλη επιρροή στο εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο ,ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως λόγου της μακροχρόνιας ενασχόλησης τους με την πολιτική ( διορισμοί, ρουσφέτια, έλεγχο επιτροπών-συμβουλίων κλπ κλπ). Ο Πατέρας της Μίκας Ιατρίδη είναι αρκετά πλούσιος και επί 10ετίες κοινοτάρχης ή Δήμαρχος σε Δήμο της Ρόδου.
Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις τα δύο αυτά πρόσωπα θα στερήσουν τουλάχιστον 15.000 ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, μεταφραζόμενο στη στέρηση τουλάχιστον μίας έδρας.

Μεγάλη πιθανότητα να εκλεγεί η Μίκα Ιατρίδη Βουλευτής του Πάνου Καμμένου και με ίσες πιθανότητες και για τον Αριστοτέλη Παυλίδη να εκλεγεί Βουλευτής, αν κατέβει με την Ντόρα και εφόσον μπει στη Βουλή το κόμμα της.

Έτσι κι αλλιώς χάνονται οι ψήφοι από τη Νέα Δημοκρατία.
Ιστορικά ίσως αποδειχθεί ότι ήταν λανθασμένες οι αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά για τις διαγραφές και κυρίως αυτές των ‘’αντιμνημονιακών’’

Γνωρίζει οπωσδήποτε ο Αντώνης Σαμαράς ότι ένα μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνηα ανήκουν στους ‘’αντιμνημονιακούς’’ ( απλά είναι αντίθετοι με την υπάρχουσα σημερινή κατάσταση !).

Τι έκανες Αντώνη, για να τους πείσεις και να τους συγκρατήσεις ώστε μην αναζητούν άλλη πολιτική στέγη ; Απολύτως τίποτα ! Τι εξηγήσεις και ερμηνείες δίνουν τα τοπικά σου όργανα για το τι σημαίνει μνημονιακός και τι αντιμνημονιακός . Αλλά θα μου πεις, αυτοί ξέρουν ; Άλλωστε στη Νομαρχιακή, ένας κάνει ΄΄ κουμάντο΄΄ οι άλλοι ειναι ανύπαρκτοι ή είναι ναι σε όλα !
Τα περί αυτοδυναμίας, με το, άλλα πιστεύουμε και άλλα λέμε είναι, ξεπερασμένα με τα σημερινά δεδομένα. Αυτοδυναμία με διασπορά, με κάθε τρόπο των δυνάμεων, είναι όνειρο θερινής νυκτός !

Η αποτυχία και στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, των υποψηφίων Βουλευτών Δωδεκανήσου, θα έχει και αυτή τις συνέπειες.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, αυτή τουλάχιστον είναι η εντύπωση στην κοινή γνώμη, κοιμάται ή έχει καταστρώσει το σχέδιο της σύμφωνα με τα δικά της προσωπικά συμφέροντα και όχι με αυτά της Νέας Δημοκρατίας ! Μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνουν να βρουν υποψηφίους .

Μία γυναίκα υποψήφια, ακόμη δεν βρέθηκε μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων οπαδών!

Δεν θα έπρεπε να είχαν ΄΄ ετοιμαστεί ΄΄ οι υποψήφιοι ; Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Νομαρχιακή δεν αναζήτησε ικανούς υποψηφίους, αποθάρρυνε ή εμπόδισε με τον τρόπο της άλλους.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα των παλαιών κομματαρχών.

Άλλοι υποψήφιοι Βουλευτές, είναι από τα μουχλιασμένα συρτάρια της Πολιτικής Άνοιξης, άλλοι είναι οι ΄΄ιδιαίτεροι΄΄( τα αλεπουδάκια δηλαδή) από τα εγκαταλελειμμένα γραφεία τέως βουλευτών, άλλοι φυτευτοί και άσχετοι, για να μην κάνουν ζημιά σε άλλους ‘’δικούς τους΄΄. Και άλλοι αποτυχημένοι πολιτικοί.. Ένα ΄΄ διαμάντι’’ δεν υπάρχει !

Ο Νεοδημοκράτης είναι προβληματισμένος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Αντώνη κάνε την Υπέρβαση σου ! Έχεις χρόνο ! Κάνε την ανατροπή σου στα Δωδεκάνησα, γιατί διαφορετικά θα τρίβεις τα μάτια σου με τα αποτελέσματα των προσεχών εκλογών στα Δωδεκάνησα !

Υπάρχει χρόνος !

Να επιλέξεις προσωπικά Εσύ, νέους επιστήμονες, άφθαρτους στην πολιτική και κυρίως να χαίρουν της εκτίμησης της κοινωνίας. Αυτούς θέλει σήμερα ο κάθε ψηφοφόρος! Και όχι τους ανακυκλούμενους !

rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/12 12:03

    Είχα σκοπό να ψηφίσω Καμμένο αλλά εαν κάνει εμφάνιση το λαμόγιο ο Παυλίδης ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/12 16:57

      Αν βρίζουμε τον Παυλίδη , τον σωτήρα της Δωδεκανήσου,τι θα μείνει όρθιο σε αυτό τον τόπο ?
      Παυλίδης και ξερό ψωμί ολετήρες των νησιών μας!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/12 20:02

      Δεν ξέρω αν είναι σωτήρας πάντως απο όλους τους άλλους είναι καλύτερος,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/4/12 22:06

      Να γιατι δεν θα παει μπροστα η Ελλαδα. Βρισκουν τον κλεφτη καλυτερο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/12 23:07

      Ψηφίστε Παυλίδη να τα κονομίσει να προικίσει και τα εγγόνια του. Αρχιηλίθιοι λαμογόπληκτοι κωλοελληναράδες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/12 12:03

    e re kapsimo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/12 12:27

    Ο αρθρογραφος δινει συμβουλες στον Αντωνη, πως να ανατρεψει την καταρρευση, για να μας γ@μησει κι αλλο. Εισαι απλα για μπατσες! ΟΥΣΤ κομματοσκυλα του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/12 12:30

    Κανε κι εσυ την υπερβαση σου, κι ασε μας υσηχους με τετοια αρθρα υποστηριξης του δικομματισμου. Ο Καμμενος, ο κομμενος , και το δικο σου το μυαλο καρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φρικαρισμενος Αρχαγγελιτης2/4/12 12:47

    Σιγα σιγα ξετυλιγεται το νημα και φιανεται οτι και οι 300 στη βουλη θελουν ενα καλο γαμησι και μετα κρεμασμα τα κωλοπαιδια ολοι μαζι!! Αλαξοκωλιες απο το ενα κομμα στο αλλο οι ιδιες κωλοφατσες! Δεν ξερω πια τι γαμημενο κομμα να ψηφισω αν ειναι δυνατον!
    Και το χειροτερο ειναι οτι τελος παλι ολοι θα βγαλουνε ενα απο το δυο κωλοκομματα! Α ρε 17Ν πραγματικα μου ελειψες πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/12 14:38

    οσον αφορα τους Ανεξαρτητους Ελληνες και τυχον επιλογες που θα κανουν μπορειτε παντα να μπειτε στο facebook και να δηλωσετε την αντιδραση σας (οπως εγινε με τον Κασιματη στη Κρητη ,ο κοσμος αντεδρασε και δεν υπηρξε συνεργασια) τουλαχιστον ετσι κατι γινεται εστω διαφορετικο και μεχρι στιγμης ο κοσμος συμμετεχει,αληθεια στη Ν.Δ οπου οποιος δεν ψηφισει αυτο που θελει ο Σαμαρας (σημερα βεβαια γιατι αυριο μπορει να αλλαξει !)διαγραφεται και που αναφερεται το αρθρο πως τα πανε απο...δημοκρατια ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/12 16:47

    Ο Παυλίδης θα το κάνει το κλίσμα στον Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/12 18:55

    ε οχι και το λαμογιο ο παυλιδης για βουλευτης... ημαρτον... στην φυλακη πρεπει να βρισκετε αυτο το καθαρμα...ενας απατεωνας και κλεφτης του κερατα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/12 19:56

      Βριζουν τον Παυλίδη τα παπαγαλάκια των διαπλεκομένων, και μετα χωρις ουσιαστική κοινοβουλευτική αντιπροσώπηση οι Δωδεκανήσιοι κλαίμε την μοίρα μας. Μας έφτιαξε αεροδρόμια στα μικρά νησιά, μας έφτιαξε λιμάνια, του οφείλουμε τον χαμηλό ΦΠΑ που τώρα θέλουν να καταργήσουν.Παντα φιλικός, χαμογελαστός,έτοιμος να βοηθήσει τον κοσμάκη.Ο Παυλίδης είναι ο βουλευτής των καταφρονεμένωνκαι αυτοί θα τον ξαναστείλουν θριαμβευτή στη Βουλή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/12 22:09

      Κι εκτως αυτου φαινεται να σου υποσχεθηκε και κανα ρουσφετι, για να τον υποστηριζεις εδω. Βρε αντε απο δω!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/4/12 19:41

    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.......ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΤΑ......ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Γ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/12 19:58

      Πολύ σωστά. Οχι στους ίδιους.Τέσσερα χρόνια ανύπαρκτοι. Να γυρίσει στη Βουλη ο Παυλίδης.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/4/12 20:49

    Αρθρογράφε σάρτα γαμήσου παλιό καργιόλη κομματόσκυλο. Βλέπεις ήττα στην κομματάρα σου και είπες να πείς στον αντωνάκο πως να διορθώσει την κατάσταση;;;

    Συνεχίστε να ψηφίζετε επαγγελματίες πολιτικούς, μαλάκες θύματα ελληνάρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/4/12 21:11

    O Παυλίδης λέει ... Το καραλαμογιο ... ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΔεδες και λοιπα αποβρασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/4/12 22:41

    Ρε κοπριτες του κερατα ο Παυλιδης παλευε για την Νεα Δημοκρατια 30 χρονια ενω ο αντωνακης μια φορα ειχαμε την τιμη να παρουμε την κυβερνηση με τον Μητσοτακη πρωθυπουργο και σε δυσκολες εποχες με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα και εριξε την κυβερνηση και μας πηγε αντιπολιτευση για αλλα 10 χρονια.Δυστηχως για την Νεα Δημοκρατια τον επανεφερε ο Καραμανλης να αποτελειωση το εργο του.Οταν φυγει ο αντωνης θα γυρισουμε ξανα οι απλοι νεοδημοκρατες. Ως τοτε ορεβουαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/4/12 23:08

    ΠΑΥΛΙΔΗΣ!ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ?ΡΕ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ Ε?ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΗΔΗΜΑ!ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/4/12 00:03

    Μετά Παυλίδη το χάος, σας πονάει που θα κατέβει υποψήφιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/4/12 00:18

    Ο παυλιδης είναι σοβαρός και πολυ καλύτερος απο κάτι καινούργιους που δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/4/12 00:30

    ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/4/12 00:44

    Βλέπω ότι ο Παυλίδης έχει βολέψει πολύ κόσμο και τον υποστηρίζουν ντροπή σας που υποστηρίζετε κλέφτες ακόμα και σήμερα που πολλοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν να φάνε άκου εκεί Παυλίδης!!!!!που καταντήσαμε Θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/12 20:13

      Δεν έχουμε να φάμε γιατί κάποιοι άλλοι τρώνε με χρυσες κουτάλες. Ο Παυλίδης ήταν πάντα στο πλευρό του αγωνιζόμενου Δωδεκανησίου. Τον εξοντώσανε πριν δυό χρόνια και απο τότε δεν έχουμε δεί ασπρη μέρα. Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/4/12 06:19

    ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΣΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...
    ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΟΥΙΣΚΙ ΜΙΣΟΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/12 20:05

      Οταν ο Παυλίδης έκανε έργα μερικά λαμόγια κάνανε πως δεν βλέπανε και δεν ακούγανε. Ο παυλιδης θα γυρίσει στη βουλή ότι και να λενε τα παπαγαλάκια του Σαμαρά και οι θαυμαστές του Χίτλερ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/12 20:16

      ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ , ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος3/4/12 06:32

    χρυση αυγη τελος στα λαμογια του πασοκ και τισ νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/12 20:08

      ΖΗΤΩ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος5/4/12 22:23

    δυστηχως αυτη η χωρα δεν σωζεται με τιποτα οπως ειπε ο μεγας χαρρυ κλυν,υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ο παυλιδης ειναι αναγκαιος στην διακυβερνηση της χωρας μετα απο ολα αυτα που εχει κανει,,,ελεος,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *