ροή ειδήσεων

Τα νησιά μας χωρίς Ολυμπιακή Φλόγα

Είναι ντροπή να κάνει η Ρόδος …τεμενάδες στον κ. Σπύρο Καπράλο που με τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΟΙ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. προκειμένου να συμπεριλάβει το νησί μας, μαζί με το Καστελόριζο, στους σταθμούς της διαδρομής που κάνει η Ολυμπιακή Φλόγα, με κατάληξη το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Γνήσιο τέκνο της άρρωστης αριστοκρατίας, ανέβηκε γρήγορα διάφορα σκαλιά, μέχρι που έφθασε στο θρόνο του …αθάνατου – του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής. Είχε πάντα ψηλά σηκωμένο τον αμανέ, αλλά τώρα ως …αθάνατος, φαίνεται ότι πήραν αέρα τα μυαλά του και νομίζει ότι έχει το ανάστημα να προσβάλλει και να περιφρονεί δύο νησιά με μοναδικούς και ανεξίτηλους συμβολισμούς. Ίσως και να μην έχει επίγνωση των πράξεών του, αφού μάλλον είναι αγεωγράφητος και ανιστόρητος.
Πρόκειται για τον μέγα Σπύρο Καπράλο, εκλεκτό τέκνο της νομενκλατούρας και του πιο σαθρού κατεστημένου χάρη στο οποίο οφείλει διάφορες …περγαμηνές. Ο εν λόγω κύριος, γνωστός και ως λιμοκοντόρος και χρυσό παιδί του Χρηματιστηρίου, αγκαλιάστηκε από την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και από τότε ακολουθεί το δόγμα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»! Μ’ αυτό το πνεύμα αποφάσισε να μην περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από το Καστελόριζο και τη Ρόδο!
Αλλά είναι εύκολο να γνωρίζει ο πρίγκιψ άνευ πριγκιπάτου, ότι το Καστελόριζο αποτελεί το άκρο των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας, μήλον της έριδος από την Τουρκία και το τελευταίο σημείο όπου κυματίζει η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν από την Κύπρο, απ’ όπου ξεκινά η Αραβική – μουσουλμανική χερσόνησος, μέχρι την Άπω Ανατολή;
Επίσης είναι καλό να γνωρίζει ο σπουδαρχίδης Σπύρος Καπράλος ότι η Ρόδος αποτελεί το βασικό κεφάλαιο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, με όλη την οικογένεια των Ολυμπιονικών Διαγοριδών, την Καλλιπάτειρα και τόσα άλλα απαράγραπτα και ανεπανάληπτα ιστορικά επιτεύγματα; Πού να τα ξέρει ο, γαλουχημένος σε άλλα νήματα, Σπύρος Καπράλος, που μάλλον ζει σ’ έναν άλλο δικό του, δήθεν τεχνοκρατικό, κόσμο;
Στον κ. Σπύρο Καπράλο ένα πράγμα ταιριάζει: να εκδοθεί ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου χωρίς κανέναν αίτημα. Απλώς να του επιστρέφονται η ασέβεια και η περιφρόνηση που τόσο αλαζονικά επέδειξε απέναντι στη Ρόδο και το Καστελόριζο. Ταυτόχρονα να του επισημανθεί ότι είναι ολίγιστος για να ακούσει, από τα βάθη των αιώνων, το πλήθος να αναφωνεί«κάτθανε Διαγόρα, ουκ ες Όλυμπον αναβήσαι», σηκωμένος στους ώμους των γιών του Ολυμπιονικών Δωριέα, Δαμόγητου και Ακουσίλαου στο στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας! (Θ. Μαρασιώτης)

ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΡΑΛΟ, ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΣΕΙΣ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ !

http://xarodou.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/12 08:36

    Με Νικητιάδη υφυπουργό
    1. Εθνικό Θέατρο
    2. Καστέλλο
    3. Φλόγα Ολυμπιακών
    4. Μαρίνα Ρόδου

    εγώ δεν τα ρίχνω σ αυτόν.στους δημοσιογράδους τα ρίχνω που δεν τον ρωτάνε τί κάνει

    Ξυπνάτε λαμόγια δημοσιογράφοι. η οργή του λαού θα είναι για εσάς μετά τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *