ροή ειδήσεων

Ιδού το συγκρότημα που πήρε άδεια… μπακάλικου!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ
Μυρωδιά πονηρού σκανδάλου που θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση προσωπικά τον δήμαρχο! Πώς έβαλαν τα …γυαλιά ακόμα και στο Συμβ. Επικρατείας!...


Δεν πρόκειται για οφθαλμαπάτη! Στη φωτογραφία φαίνεται το κτιριακό συγκρότημα της «Carrefour Μαρινόπουλος» που επειδή δεν μπορούσε να πάρει άδεια υπεραγοράς, άλλαξε την αίτηση και πήρε άδεια …μπακάλικου! Έτσι έκριναν τουλάχιστον τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού, παρακάμπτοντας όλες τις μέχρι τώρα απορριπτικές αποφάσεις, ακόμη και του Συμβουλίου Επικρατείας!

Πολλοί κάνουν λόγο για πονηρό σκάνδαλο, που θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τη Δημοτική Αρχή Ρόδου και προσωπικά το δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οπότε και θα τεθεί θέμα από τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Χατζημάρκος να ζητήσει να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, καταθέτοντας σχετικό αίτημα, όπως έχει δικαίωμα να πράξει και όπως έπραξε και στο παρελθόν με αφορμή άλλα ζητήματα, μείζονος σημασίας. Και το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται ότι πράγματι είναι μείζονος σημασίας, όχι τόσο διότι θ’ ανοίξει ένα ακόμη πολυκατάστημα στη Ρόδο, όσο για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού αποφάσισε τη χορήγηση άδειας αποπεράτωσης και λειτουργίας της συγκεκριμένης υπεραγοράς.

Η απόφαση που ελήφθη αναφέρεται σε προέγκριση ιδρύσεως …μπακάλικου, αλλά όπως δείχνουν οι (χθεσινές) φωτογραφίες, το κτιριακό συγκρότημα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει. Το μόνο που απομένει είναι η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, πλην του παρκινγκ που είναι έτοιμο! Δηλαδή, κόλπο είναι η απόφαση και κατά το σκέλος της …προέγκρισης.

Σημειώνεται ό,τι η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως περιοχή αμιγούς κατοικίας γεγονός που σημαίνει ότι απαγορεύεται η ανέγερση και λειτουργία υπεραγορών. Επιτρέπεται η λειτουργία «μεικτών καταστημάτων» για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής. Γι’ αυτό και το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε ακόμη και την οικοδομική άδεια του …μπακάλικου! Διότι το Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο …κατάλαβε ότι δεν είναι δυνατό 1.500 – 2.000 τμ. Να προορίζεται για μπακάλικο!

Τα υπόλοιπα ευτράπελα, που συνιστούν και το σκάνδαλο, ακολούθησαν: δηλαδή το συγκρότημα θα λειτουργήσει το μισό ως μπακάλικο και το άλλο μισό ως …γυμναστήριο! Έτσι, τα τετραγωνικά μέτρα της υπεραγοράς μειώθηκαν και δόθηκε άδεια για μπακάλικο!
Και τα σκάνδαλα μια …συνήθεια είναι!..

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/12 00:05

    Πολυ κλαμα η οικογένεια Πάππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/12 00:14

    αληθεια ο παππου και το 5'' μαρινοπουλος στο 1 χμ πανω στο δρομο επισης, ο μαρινοπουλος στην ιαλυσο, στο δρομο επισης διπλα σε κατοικιες οπως και ο βεροπουλος μεσα στην ιαλυσο τι περισσοτερο η λιγοτερο εχουν ωστε να λειτουργουν τοσα χρονια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/12 07:51

      Στις πολυεθνικες δεν προβλεπεται κονδυλι λαδοματος επισης δεν εχουν ξαδερφια,κουμπαρους,βαφτιστικους που σπρωχνουν την δουλεια.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/12 00:39

    Δεν έχουν γειτόνισσα την αδελφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/12 01:18

    i pithanoi kompinadori ine i parakato 1) kousournas 2) kindilidis 3) koroneos
    dialexte kai parte !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/12 07:08

    Παλι το ιδιο θεμα;Αρκετα εμπλουτισαμε τις γνωσεις μας για την ομαδα της διαφθορας. Ο εχων την ιστοσελιδα γιατι ξαναβαζει το θεμα;Ο Κινδυλιδης σε τι εμπλεκεται;Επειδη αντιδρουσε επι Σταγκα στις επιθυμιες της ομαδας της διαφθορας.Αποστατησε και αποφασιζε κατα συνειδηση.Δεν υποταχθηκε σε κανενα, αντιστεκομενος στα υλικα ανταλαγματα που προσεφερε αφειδως η ομαδα της διαφθορας. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ;ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΒΕΡΑΝΤΑ; Το θεμα ειναι κατα παραγκελια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/4/12 07:32

    Καλα το σ/μ του Παππου γιατι εχει το δικαιομα να λειτουργει και ολοι οι αλλοι υποτιθεται ειναι παρανομοι;Ισως γιατι στην αρχικη και τωρα εξαφανισθεισα αδεια προβλεπετο το μισο κτιριο.Να συνταχθει νεος φακελλος με τους ορους δομισης του ετους που [αγνωστο] αν εγγριθηκε. Αισθανεται το μελλον του και εχει αφηνειασει.Να ειστε σιγουροι οτι σε λιγο καιρο το σ/μ του Παππου θα ειναι το μεγαλυτερο περιπτερο της Ροδου.Αληθεια ολα αυτα που διαβασαμε τις προηγουμενες μερες αγγιξαν καθολου τους επαγγελματιες της διαφθορας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/4/12 07:44

    Προτεινω να ελεγθουν ολοι και τοτε βλεπουμε ποιοι ειναι οι παρανομοι και ποιοι οι νομιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/12 08:05

    Κ.ε Φαρμακιδη εσεις που ειστε στην Νομαρχια πως ερμηνευεται τον νομο; Πιστευω οτι εισται αμεροληπτος και δεν σας εχει επηρεασει κανεις.Την φιλια με τον ;Κο; Παππου και την αντιπαροχη με [ Α/Αδ 514/07]δεν σας εχει επηρεασεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/4/12 08:11

    και ο παππου που ανοιξε στον αγιο νικολαο γονατισε τα μικροτερα σουπερ μαρκετ της γειτονιας.καλες τιμες να κανουν εαν θελουν να δουλεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/4/12 08:19

    ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΡ ΤΟ Σ/Μ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ Η ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ?;To φορτηγο αποφρακτικο του Δημου τι ξεβουλονε? τα νερα της βροχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/4/12 08:38

    Γνωστη πολ/θνικη τροφιμων εχει κανει μια καλη προσφορα για το διπλανο κατ/μα του Παππου στην Καναδα.Την εξελιξη δεν την γνωριζω προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/12 22:55

      Εκτός από εσένα υπάρχει κανείς άλλος που να άκουσε μια τόσο μεγάλη μαλακία?

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/4/12 10:12

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΠΑΠΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CARREFOUR! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ Apr 16, 2012 05:21 PM ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΔΙΧΤΥΟΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/4/12 14:12

    σα να εγραψε ο Παππου το αρθρο , ας ριξει λιγο τις τιμες να μην κλαψει ετσι να αυξανεται ο ανταγωνισμος γιατι καποιοι το εχουν παρτατραβηξει με τις τιμες στην Ιαλυσο , αληταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/4/12 15:02

    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/4/12 17:47

    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ = ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ = ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/4/12 21:51

    ρε τι κολλημα εχετε φαει με τα καρφουρ και μαρινοπουλος και καθε λιγο και λιγακι υπαρχει αναρτηση εκαναν,εδειξαν...δεν κοιτατε τους ντοπιους απατεωνες μικρα και μεγαλα καταστηματα να δειτε τι κολπα κανουν και ποσο μας κλεβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/4/12 19:09

    ρε μαγκες,καντε μια τουμπα να συνελθετε!!
    ειστε σοβαροι??
    ο παππου εδωσε το οκ να ανοιξει το καρφουρ.
    μιλαμε ειστε και πολυ προβατα.
    οταν ριξετε τα τειχη που εχουν κτισει στο μυαλο σας,ζητηστε μου να σας εξηγησω το λογο αν και ειναι μπροστα στα ματια σας.
    αλλα τα προβατακια μονο μπε κανουν!!
    Παναγιωτης Σπανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/12 22:57

      Έλα ρε ανοιχτομάτη. Άντε, ρίξε μας τα φώτα σου. Με το μαλακό όμως μη μας στραβώσεις. Έτσι κι αλλιώς εδώ μέσα όλοι διαγωνιζονται για το ποιός θα πει τη μεγαλύτερη μαλακία, εσύ ο επίδοξος πρωταθλητής τι έχεις να πεις?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/4/12 11:39

    αγαπητε φιλε, η διαφορα μας ειναι οτι τις μαλακιες που γραφω τις υπογραφω και παιρνω την ευθυνη των γραπτων η πραξεων μου.οταν με το καλο εχεις τα κοτσια να υπογραφεις τις πραξεις σου να συζητησουμε οτι θες.
    ψαξε το θεμα και θα το δεις.
    ηδη στη αγορα του νησιου δεν υπαρχει ανταγωνισμος, ουτε αναπτυξη και δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει πτωση τιμων για το καλο του κοσμου,οπως γραφει ενα αλλο προβατακι παραπανω.ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.
    σαν νησι εχουμε τελειωσει προ πολλου και αυτο που προβλεπω ειναι οτι αν συνεχισθουν τα πραγματα οπως ειναι τωρα, η ροδος θα βιωσει μεγαλυτερη πεινα απο την κατοχη των ιταλων που μαζευαν τους νεκρους απο τους δρομους.ψαξτε το συστημα παραγγελειων των σουπερ μαρκετ,εχει αλλαξει...παιζει σημαντικο ρολο.
    ψαξτε κωδικα αλλιμενταριους..τι ειναι αυτο??
    ηδη στον βασιλοπουλο εχουν ερθει οι πρωτες πατατες!
    ποιος ειμαι εγω να σας ανοιξω τα ματια,μην σας στραβωσω κι ολας.
    σε ενα πολυ μικρο διαστημα δεν θα εχετε προσβαση ουτε καν στα τροφιμα.
    πρωτα δωθηκε στην οικογενεια παππου φρανσαισινγκ καρφουρ,κατοπιν κερδισε τις εκλογες του επιμελητηριου και αμεσως δωθηκε αδεια στο καρφουρ τριαντων.
    πιστευει κανεις οτι μια πολυεθνικη σαν αυτην δεν ηξερε απο πριν ποια οδο να ακολουθησει ωστε να παρει αδεια??και μαλιστα την συγκεκριμενη οδο που ακολουθησε??
    συνεχιστε τον υπνο σας προβατακια!
    ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΓΗΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ. ΕΞΩ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΦΑΗ Ο ΛΥΚΟΣ. ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΗ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΗ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΣ ΕΞΩ, ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΝΤΡΙ … ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΖΗΣΕ
    Παναγιωτης Σπανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/4/12 08:44

    Οι τοπικοί μας έμποροι πληρώνουν ακριβά το τίμημα της αισχροκέρδιας. Μέχρι πριν μερικά χρόνια ξεζούμιζαν τους Ροδίτες, αφού δεν υπήρχαν JUMBO, CARREFOUR, ΑΒ κλπ. Όλοι αγοράζαμε παιχνίδια, κάναμε τα ψώνια από εκείνους πληρώνοντάς τα χρυσάφι.

    Τώρα πια, με την ελεύθερη αγορά, καθένας από εμάς μπορεί και έχει τη δυνατότητα να ψωνήσει πολύ πιο φτηνά.

    Γιατί να τον υποστηρίξω τον ντόπιο έμπορο παιχνιδιών; Για να αγοράσω ένα παιχνίδι για το παιδί μου που θα μου κοστίσει 25 €, ενώ στο JUMBO θα την πάρω με 10 €;

    Όλα εδώ πληρώνονται κύριοι κύριοι έμποροι. Να πέσουν τα φτερά και η μύτη σας. Τέλος τα μονοπώλια.

    Όσον αφορά τα CARREFOUR και το "στοιχειωμένο" μαγαζί τους, το super market ΠΑΠΠΟΥ, με την υποστήριξη του Νομαρχιακού Συμβουλίου, είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να μην ανοίξουν ποτέ. Όμως, ευτυχώς υπάρχουν Νόμοι. Και Ευρωπαϊκοί Νόμοι που κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζονται.

    Κάτσε στο ρόζο τώρα κύριε Πάππου !!!!!!!!! Και μάθε να σέβεσαι και τον ιδρώτα των υπαλλήλων σου. Μάζεψε τα τσιράκια σου από τα μαγαζιά σου και ιδιαίτερα την διευθύντρια του μαγαζιού σου στην Ιαλυσό και τον άντρα της το μέγα ασφαλίτη. ΄

    Η συγκεκριμένη νομίζει ότι είναι διευθύντρια της μεγαλύτερης αλυσίδας s/m στον κόσμο....

    (ξέρω ότι το τελευταίο κομμάτι είναι άσχετο προς την ανάρτηση, αλλά υπάρχει λόγος που το γράφω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *