ροή ειδήσεων

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ...
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΕΓΓΡΙΣΗ 13.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 151/2011 ΜΕ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤ 1844/22-12-2011 ΑΔΑ 45Ψ90Κ7Β-ΖΣΑ, ΑΔΑ ΒΟΧ7ΟΚ7Β-ΧΦΔ ΑΡΙΘ ΠΡΩΤ 292 19/12/2011, ΑΔΑ Β44ΞΟΚ7Β-ΦΛ1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 41/2012. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ……..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 200-300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΙΒΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 13.000 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ……….ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΔΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ (ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ??!!) ΟΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ «ΒΟΛΕΜΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ» ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/12 12:07

    Αυτος που εγραψε το αρθρο ειναι εντελως ασχετος...........προφανώς δεν γνωρίζει κάλα τον Μουσικό στον οποιο αναφέρετε άλλα γράφει ότι έχει ακούσει από άλλους………..
    Αυτός που ειπε ότι ο ο εν λόγο Μουσικός είναι ανεπαρκέστατος είναι σίγουρα άσχετος με το αντικείμενο της μουσικής και ο ίδιος ήταν ανεπαρκέστατος στα καθήκοντα που είχε στον Δήμο………….
    Μια ζωή τα ίδια και ίδια στην Ελλάδα……..
    Μουσικος τέτοιου επιπέδου δεν υπάρχει άλλος στην Ρόδο και θέλετε να τον φάτε…………ντροπη σας……
    Όταν όλα γύρω μας πεθαίνουν ……δυο πράγματα μπορούν να μας κρατήσουν ζωντανούς…….ο Πολιτισμός και η Θρησκεία ………..

    ……Ταδε έφη ένας…..πανωμεριτης όπως μας λέτε ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/12 12:33

      .....και η απάτη και η λαμογιά και η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος και η ατιμωρησία των υπευθύνων αυτά φίλτατε είναι ίσως για σένα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/12 12:50

      Ο εν λόγω μουσικός κάνει την δουλειά του αφου μπορεί να αρμέγει το κράτος μέσω ημετέρων. Αυτοί που του τα δίνουνε δεν έχουν τον θεό τους σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές και εγγρίνουν 13000 ευρώ για 6 ώρες συναυλίας. Αυτό είναι το θέμα όχι ο μουσικός. Ξεχνάμε την ουσία της υπόθεσης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/4/12 17:19

      Εχεις δίκιο πανωμερίτη φίλτατε συμπολίτη, είναι πράγματι μοναδικός αυτός ο μουσικός αφού.....μόνο αυτός εξύβρισε δημόσια τον τότε δήμαρχο και έκανε τόσες παρανομίες....πραγματικά θα συμφωνήσω μαζύ σου ότι είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην ιστορία της φιλαρμονικής.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/4/12 10:44

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ .ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ.ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/4/12 17:25

      Επειδή έτυχε να ήμουν στο φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Κω και μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω τις περισσότερες Φιλαρμονικές που συμμετείχαν,έμαθα ότι η μόνη Φιλαρμονική που ήταν μισθοφόροι ήταν της Φιλαρμονικής Ρόδου. Τι παραπάνω δείξατε εσείς από τις άλλες Φιλαρμονικές που ήταν σε εθελοντική βάση.Πολύ καλλίτερη ήταν της ΚΩ και του Αγρινίου και εγώ θα σας βαθμολογούσα με 5 με το καλλίτερο το 10. Κάποτε θυμάμε ήταν ο Ίωνας Σχίζας που έκανε τη Φιλαρμονική της Ρόδου πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Οσο για τις παρανομίες δεν φταίνε οι μουσικοί αλλά ανεύθυνα πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή οι μουσικοί της Φιλαρμονικής ήταν απατεώνες. Μη κάνουμε και θεό αυτό το μουσικοπιανίστα. Που είναι το φυτώριο σας. Η Φιλαρμονική των Καλλυθιών είναι μισθωτοί?. Κάποτε ήταν η Φίλαρμονική της Ρόδου με της θαυμάσιες συναυλίες στο τρούλο, στο Εθνικό Θέατρο και με αρκετό φυτώριο. Κάνετε και εσείς τη Φιλαρμονική Ρόδου σε εθελοντική βάση να δούμε τι έργο θα προσφέρεται. Μήπως η Φιλαρμονική σας θέλει φυτώριο με αρχιμουσικό γνώστη πνευστών να εκπαιδεύει νέα παιδιά και να προσφέρουν τζάμπα υπηρεσίες. Ηδού η Ρόδος

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/4/12 17:51

      Τελικά τι γίνεται στη Φιλαρμονική της Ρόδου. Κάποτε διάβασα ότι γίνεται προβολή ταινιών πορνό, άλλη φορά διάβασα για παράνομες μισθοδοσίες μουσικών τώρα βλέπω για μαέστρο που τα παίρνει και έχει υπογράψει ότι θα προσφέρει εθελοντικά. Τι γίνετε νεόφτωχη Ελληνες. Αρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου καλά τα έλεγε λεφτά υπάρχουν. 13.000 ευρώ πως τα δίνει ο Δήμος για πέντε ώρες δουλειάς όταν τα απορριματοφόρα δεν έχουν καύσιμα να κινηθούν για αποκομιδή και δίνουν 13.000 ζεστά ευρωχιλιάρικα για ένα μουσικό που κουνά τα χέρια του. Μήπως είναι αυτός που φορά στολή στις παρελάσεις χωρίς καπέλο. Τον θυμάμε κάποτε στο Αρχαίο Στάδιο που τα παράτησε
      το νούμερο και έγινε ρεζίλι. Ποιός ενέκρινε τόσο μεγάλο ποσό. Μήπως θα τα μοιραστεί μ αυτόν που του τα έδωσε

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/4/12 19:23

      Ο κόσμος χάνετε και εσείς ασχολείστε με την Φιλαρμονική. Ο κοσμάκης πεινάει και αυτός που ανοίγει τη πόρτα της Φιλαρμονικής να δούμε το έργο που παράγουν. Γιατί ρε φίλε να δούμε τι κάνετε? Δεν πληρώνεστε από το Ροδιακό λαό?
      Τι ρουφιανεύεις αν μουσικοί δεν είχαν άδεια από το υπηρεσιακό συμβούλιο ΔΝΤ και άλλες βλακείες που λές. Ποιός είσαι εσύ που έχεις τόσα στοιχεία. Εσεί που ανοίγεις τις πόρτες να δουμε το έργο σας πες μας. Εκανε λαμογιές αυτός ο μουσικάρας όπως αναφέρει αυτός που κάνει την καταγγελία, υπόγραψε για εθελοντική προσφορά, τα τζέποσε τα 13.000.Εσύ πληρώνεσε από τον Δήμο? εισαι μισθωτός, η εθελοντής όπως η Φιλαρμονική των Καλυθιών Για να εξηγούμαστε. Όποιος καταγγέλει τις βρωμιές είναι μαλάκας? Για πες μου φίλε. Εσύ που ανοίγεις την πόρτα της φιλαρμονικής γιατί μπήκε πρόστιμο στη Φιλαρμονική. Είναι αλήθεια? Ποιοί τα έπαιρναν? Ενα πράγμα κατάλαβα, είσαι τσιράκι του τζάμπα μάγκα μουσικού και ρουφιάνος του Δήμου

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/4/12 17:51

      Αυτή η μεγάλη μουσικάρα από την Αυστραλία τι θέλει στην Ελλαδίτσα? Μήπως τα ίδια έκανε εκεί και πήρε παπούτσι? Αφού είναι τόσο μεγάλος μουσικός γιατί δεν πάει ....στην Αθήνα να το παίξει μεγάλος? Μήπως πήγε και έφαγε και από κεί παπούτσι? Αυτός ο δεύτερος Μότσαρ τι θέλει στο δημόσιο που μόνο οι τεμπέλιδες πάνε για να κάθονται και να πληρώνονται? Γιατί δεν κάνει δική του ορχήστρα? Μήπως επειδή απέτυχε και εκεί? Γιατί επειμένει τόσο να γυρίσει στον Δήμο όταν έφαγε πόδι από 2 δημάρχους? Γιατί δεν ανοίγει κάποια σχολή μουσικής ? μήπως γιατί έφαγε και από κει πόρτα? γιατί κάτι είχε πάρει το μάτι μου ότι σε συνεργασία με κάποιον έδιναν μαθήματα μουσικής. Μονο οι αποτυχημένοι πάνε στο Δημόσιο. Μήπως επειδή δούλευε 1-2 ώρες και πληρωνόταν για 8 και γλυκάθηκε?

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/4/12 22:33

      Το περίρργο είναι πως έμπασε πάλι στη Φιλαρμονική το λαμόγιο. Μπαίνει δείθεν εθελοντικά, και μετά του κόβουν κουστούμι 13.000, και έτσι βγαινει το χρονιάτικο. Αυτός ο φραγκοφονιάς θα καθότανε και θα δούλευε τζάμπα. Τέτοια πείνα που θα έχει, Είναι όμως οργανωμένη στη Φιλαρμονική. Εχουν και γραφείο τύπου. Έχει τον εκπρόσωπο που ονομάζετε, τσιράκι, ρουφιάνος, νταβατζής, μπράβος. Ρε Μέξη μια ζώη σε υπόγειες ιστορίες μπλέκεσαι. Πόσες πουστιές έχεις κάνεις στη ζωή σου. Γι αυτό δεν σε πάνε πολλοί. Καταφύγιο στη Φιλαρμονική βρήκες για οικονόμα? Ρε εξ αιτίας σου διώξανε με λαμογιές το Σωτήρχο από Αρχιμουσικό, να βάλουν εσένα τον Σωτήρα να σώσεις τη Φιλαρμονική. Ρε τεμπελόσκυλο καλά σου τα λέει ο άλλος, γιατί αφού είσαι άξιος τόσα χρόνια δεν κάνεις σχολή να οικονομήσεις, μόνο τεμπελοχαλβαδιάζεσαι στη Φιλαρμονική. Ότι και να κάνεις άχριστος είσαι. Τα τρία σιρίτια που έχεις, τόσα χρόνια ακομα δεν πήρες προαγωγή. Τόση κλωτσοπατινάδα που έχεις φάει με τις μαλακίες σου που να προαχθείς. Βάλε και ένα σκουφί με κλάρα μια που δεν υπηρέτησες να κάνεις το Στρατηγό. Αρε κακόμοιρε. Μοιάσε λίγο του Μαλωϊνα, στη σοβαρότητα, και την αξία, που με τα 15χρονα παιδάκια σας έβαλε από κάτω.
      Στάθη Κουσουρνά, έχεις το λόγο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/12 12:27

    "Δημοκρατία", εκτός του πασιφανούς, σημαίνει και εποπτεία των πολιτών επί των ΑΙΡΕΤΩΝ (κεφαλαία για έμφαση) εκπροσώπων του, των πράξεών τους, των επιλογών τους, και της ροής του δημοσίου χρήματος. Δίχως εποπτεία, εμφανίζονται free riders που καβαλούν το σύστημα και αυτοεξυπηρετούνται με χρήμα που ανήκει σε όλους, ή με χρήμα που προέρχεται με την χρέωση του μέλλοντος (δάνεια).

    Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με την δημοσιογραφική γραμμή του "Παράπονα-Ρόδου", χειροκτροτώ τη δυνατότητα που δίνει στον Ροδιακό λαό να εποπτεύει τους αιρετούς του ιθύνοντες και να ξεμπροστιάζει τις χυδαιότητές των, ανώνυμα ή επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίνα Τρίγκα12/4/12 12:54

    εκείνο που θα επεσήμανα είναι ότι όποιος έχει να καταγγείλει κάτι πρέπει και να αναλαμβάνει επώνυμα το βάρος της καταγγελίας του αλλιώς.... μπορεί ο καθένας μέσα στην ανωνυμία του να λέει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ!! Με στοιχεία λοιπόν και ονόματα!! δεν χρειάζονται τα ... φτάνουν οι όποιος θέλει την αξιοκρατία και την διαφάνεια ας αρχίσει από προσωπικό επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/12 14:27

      Κυρία μου επώνυμα έστειλα την καταγγελία αυτή...το γιατί δεν αναφέρεται το όνομά μου δεν γνωρίζω. Πάντως επώνυμα έχω στείλε πάνω από 500 σελίδες αναφορών και καταγγελιών στον Εισαγγελέα και στις αρχές του κράτους για το θέμα αυτό.. αλλά τα "κοκούλωσαν" Μην στεναχωριέστε όμως.. επώνυμα τα έχω καταγγείλει και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο ΔΝΤ και στην Ε.Ε. για να δουν πως διαχειριζόμαστε τα χρήματά τους. Λίγο υπομονή θα δημοσιευθούν επώνυμα και στον τύπο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/12 15:24

      ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΩΝ 13.000 ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 13.000. ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ. ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ. ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΡΑΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΤΟΝ ΜΑΛΩΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΦΥΤΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΞΩΓΙΗΝΕ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΧΡΙΣΤΕ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ.. ΑΝΤΕ ΧΑΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΟΥΣΤ..

      Διαγραφή
  4. Τίνα Τρίγκα12/4/12 12:57

    δεν αναρτήθηκε ολόκληρο το σχόλιό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/12 13:55

    το θεμα ειναι παιδια οτι συζηταμε σε λαθος βαση..........δεν πρόκειται για 6 ώρες συναυλίας άλλα για μισθούς ενός έτους με 25 συναυλίες, παρελάσεις περιφορές εικόνων και αμέτρητες ώρες πρόβας για να γίνουν όλα αυτά………
    αυτός που έγραψε το άρθρο ήθελε άπλα να δημιουργήσει εντυπώσεις……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/12 17:30

      Μάλλον φίλτατε θα είσε και εσύ ένας από τους πολλούς μουσικούς της φιλαρμονικής που τα έπαιρναν "μαύρα" τόσα χρόνια φοροδιαφεύγοντας και εισφοροδιαφεύγοντας. Μην ξεχνάς τα 220.000 Ευρώ πρόστιμο που έφαγε ο Δήμος για εισφοροδιαφυγή και τα 75.000 Ευρώ πρόστιμο από την Εφορία για φοροδιαφυγή του σωματείου. Φυσικά εσάς ακόμα να σας αγγίξει η τσιμπίδα της εφορίας προς δόξαν της αποτελεσματικότητας των δημοσίων Υπηρεσιών. Λίγο υπομονή όμως και θα τα δεις στον ημερήσιο τύπο όλα γραμμένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/4/12 23:22

      ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΊΛΕ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΨΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΡΗΜΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΣΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ.
      ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/12 19:55

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/4/12 21:05

    καραγκιοζη(ναι,εσυ που εγραψες αυτο το βλακωδες αρθρο)τα λες οπως θες και ο κοσμος βγαζει λαθος συμπερασματα,αλλα μαλλον σε τσουζει το στραπατσο που εφαγες και ξεσπας πετωντας λασπη.ευτυχως που παιρνεις ποδι και θα φτιαξει το κλιμα να κανουμε και εμεις τη δουλεια μας,και μην ανυσυχεις οταν μας βγαλεις υπηρεσια θα ερθουμε ολοι(παρτε χαμπαρι η φιλαρμονικη ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο και οσο για εθελοντισμο και αλλες τετοιες βλακειες ας αφιερωσει οποιος μπορει χρονο και χρημα για να γινει μουσικος και ας παει να ταλαιπωριεται...εθελοντικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 23:10

      Φιλαράκο σε πληροφορώ δεν είναι κάποιος από εκεί μέσα στη Φιλαρμονική αλλά κάποιος που πρέπει να ήταν στην Φιλαρμονική. Τι σας έκανε και λαχταράτε να πάρει πόδι. Κατάλαβα για ποιό πρόσωπο μιλάς. Οχι ρε φίλε σε πληροφορώ ιδέα δεν έχει. Και εγώ που τον είδα σήμερα δεν του είπα τίποτα και δεν έχει ιδέα για αυτά εδώ. Με το τι γίνετε αυτός φταίει? Αυτός φίλε άμα θέλει να κάνει κάτι το κάνει επώνυμα. Τον ξέρω καλά. Πάντως πόσα του κάνουν και δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα. Είναι σκληρό καρύδι. Φίλε αυτός άλλα 2-3 χρόνια τον βλέπω να κάθετε στη Φιλαρμονική. Φίλε σε πληροφορώ δεν τον απασχολεί αν είναι αυτός Αρχιμουσικός. Έχετε όμως ένα άχτι μ αυτόν τον άνθρωπο. Όμως ποιό καραγκιόζη από το Αρχιμουσικό σας δεν έχει. Ξέρεις τι κοσμητικά επίθετα του έχουν προσάψει. Εσύ γιατί βγαίνεις ανώνυμα και τον λες καραγκιόζη. Είσαι άντρας η μπαλαρίνα. Αντε Φιλαράκο πολύ ασχολήθηκα. Εσείς έχεται το τσούξιμο μου φαίνετε. Το μέλλον σας στη Φιλαρμονική να σκέπτεστε γιατί είναι δύσκολοι καιροί, και ο... καραγκιόζης... καλά τα έβγαλε πέρα με 4 δεκαετίες και βάλε. Σεβασμός.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/12 00:27

    φιλαρακος σου δεν ειμαι και ουτε θα γινω..οταν μιλας για παντελονια βαλε και το ονοματακι σου γιατι πλην της κυριας Τριγκα δεν ειδα αλλο επωνυμο σχολιο,και η...καταγγελεια ανωνυμη ειναι οποτε τι?που ειναι αυτος που επρεπε να ειναι στη φιλαρμονικη??εχουμε τετοια ταλεντα στη ροδο και δεν το ξεραμε???ας ερθει αν ειναι καλυτερος(χλωμο)και οσο για το μελλον μας μη φοβασαι θα ζησουμε οπως και να χει.οσο για τη φιλαρμονικη καλυθιων και τα 5/10 στη κω...οποιος ειναι εξω απτο χορο λεει οτι του κατεβει,γιατι δεν συγκρινονται σε καμια περιπτωση οι 2 φιλαρμονικες.καταλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 12:37

      Αγαπητοι Φιλοι. Νομίζω θα λέτε για το Μέξη. Σε τρία περιστατικά που ήμουν με τη σύζυγο κατάλαβα ότι αυτό ο άνθρωπος χρωστάει της μιχαλούς. Παλαιότερα πήγα στο Εθνικό για συναυλία της Φιλαρμονικής και ήταν καμιά 40αρια άνθρωποι. Επιασε το μικρώφωνο ο Μέξης για την αποτυχία που είχε, και άρχισε να λέει για Αυστραλίες και κουραφέξαλα τα είχε με τον Γιαννόπουλο (είναι αυτός άξιος να μιλά για τον Γιώργο) και το προσωπικό του Δήμου. Τον θυμάμε στο Αρχαίο Στάδιο που έγινε ρεζίλι ο βλάξ, και σε μια συναυλία στο συσσίτιο που μόλις τελείωσε πήγε και έδωσε μια δυνατή γροθιά σε ένα μουσικό και τον έστειλε με τα αίματα στο νοσοκομείο. Επειδή γνωρίζω τον γρονθοκοπημένο είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και αγωνιστής στη ζωή του. Μέξη σε είδα στον επιτάφιο. Σαν την Υπακοή του Αγίου Φανουρίου κατάντησες. Τώρα στα γεράματα θέλεις να προβληθείς? Πήγαινε πάρε 4 τροχούς φτιάξε ένα καρότσι βάλε ένα πιάνο και τώρα που καλοκαιρεύει έχει πολλά πανηγύρια να πας να τα οικονομήσεις. Το Διακοσταματίου τον βρίκατε καλό και τον εκμεταλευτήκατε Ο Κουσουρνάς πρέπει να του δώσει πόδι γιατί είναι επικίνδυνος, τρελός, και προπάντων μεγάλος βλάξ. Πόσες φορές πήρε αλήθεια out από την Φιλαρμονική. Αντε να χαθείς. Έχετε πάντως στη Φιλαρμονική κάτι λουλούδια πω πω πω πω.... mexi-ka boy

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/4/12 16:24

    πιασε το οργανο,βγαλε καμια νοτα που τοσα χρονια παιζεις αλλα και αλλα και ασε τα λουλουδια να παιζουν ετσι οπως πρεπει.εσυ απο μουσικη εχεις μαυρα μεσανυχτα.τσαμπα τα επαιρνες τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 21:48

      ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 13.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ. ΡΕ ΤΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ. ΤΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΝΟΤΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 13.000 ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/12 22:32

      Ρε ανωνημε διλαδης αυτος ειναι ασχετος απο μουσικι. μιπος ηνε διανοητικα προβλιματικος. πος τον ανεχεστε και δεν το διοχνετε. δεν εχη καπιο υπεθινο να το διοξι. γιατι το εχετε αφου δεν ξερι μουσικι και δεν ξερι τις νοτες τοσα χρονια τι κανη και περνι τοσα χριματα. διλαδι περνι λεφτα τοσα χρονια και του δινουν και αλα 13.000 χιλιαρικα. αμα ινε ετσι να το διοξετε. ολα κε ολα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/12 22:53

      ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΌΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΜΟΛΗΝΤΗ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΤΟ ΜΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΕΙ
      ΒΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΩΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.
      ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/4/12 10:28

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΣ" ΕΦΤΑΝΕΣ ΤΑ 1200Ε ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/4/12 14:49

    τοτε τι μου λες για ηρωισμο ρε βλακα?μια χαρα τα περνατε τι ηρωες και σαχλαμαρες μου λες?ναι και απο ηθος σε βλεπουμε και εσενα.η φιλαρμονικη εμφανιζεται εσυ που εισαι σαχλαμαρα?ελα βγαλε μας υπηρεσια και θα ζητησω να την πληρωθω γιατι τσαμπα δεν αξιζει να σου παιξω αχρηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/12 19:52

      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ. Ο ΕΝΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕΞΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ ΠΕΣΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/12 22:20

      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΎ ΜΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΣΟΝΕΤΑΙ. ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 13.000. ΑΝΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΟΔΙΤΗ ΚΟΡΟΙΔΟ.
      ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΩΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
      ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΤΖΑΜΠΑ. ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/4/12 23:37

    σοβαρος δεν ειναι αυτος που εκανε τη καταγγελεια,αλλα δεν θα πω εγω ποιος ειναι.ετσι και αλλιως γραφικος εχει καταντησει πια και το μονο που κανει ειναι να μας τρωει την ωρα.αν μπορει ας πει το ονοματακι του,συγνωμη που κατεβασα το επιπεδο εδω μεσα το εχει ανεβασει πολυ ο κυριος αυτος...αλλα με τοση λασπη που πεταξε χτιζεις πολυκατοικια.δεν ασχολουμαι αλλο απλα να ξερει οτι δεν τα μασαμε αυτα που λεει.πισω εχει η αχλαδα την ουρα και στο τελος θα γελοιοποιηθει(ξανα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/12 15:17

      Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡ 2012 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 16 ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΖΕΠΩΣΕΙ 13.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑ ΛΕΝΕ ΕΧΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.
      ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΟΔΙ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΙΩΝ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/4/12 20:00

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΓΙΑ 5 ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΑΛΛΆ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΩΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/12 21:52

    αυτό που με κάνει να λατρεύω αυτή τη χώρα είναι ότι ο κάθε καθυστερημένος, αγράμματος, αποτυχημένος, καραγκιόζης, όχι μόνο έχει γνώμη για πράγματα πολύ πέρα από το γνωστικό του πεδίο, αλλά έχει και την απόλυτη απαίτηση η γνώμη να λαμβάνεται και σοβαρά υπόψιν, σε αντίθετη περίπτωσή πρόκειται για απάτη, σκάνδαλο, λαμογιά, κοκ.. το ότι είναι παντελώς άσχετος και ηλίθιος δεν του περνάει από το μυαλό.. κάτι άλλο που λατρεύω είναι οι τσάμπα μάγκες και οι άφθονοι γλύφτες του εκάστοτε άρχοντα, που δεν απουσιάζουν κι από αυτή τη συζήτηση.. αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/12 18:05

      Για ποιό υψιλό επίπεδο είναι η Φιλαρμονική της Ρόδου και πράσινα άλογα μας λες ρε φίλε. Όλη η έννοια του Ροδίτη είναι η Φιλαρμονική. Κουραφέξαλα.
      Όσο για τον Αρχιμουσικό σας χέστηκα για τον ζήτουλα. Αν είναι αλήθεια για το τι λαμόγιο είναι τι τον έχουν τον τεμπελαρά το κοματόσκυλο για να τουν βγάζουν μερικά χιλιάρικα να τρώει τον πεινάλα. Τον ξέρω από την Αυστραλία. Τι έκανε ο αποτυχημένος εκεί, που τον ταϊζαν άλλοι και έρχετε να αράξει στη Φιλαρμονική για να κάνει τον μεγάλο μουσικό. Τόσο καιρό τι κάνει ο Μέξης? Μήπως πήγε να βρει δουλειά κάπου αλλού. Ένας επαγγελματίας τεμπελαράς είναι και τίποτα άλλο. Και εσείς οι μεγάλοι μουσικοί της Φιλαρμονικής που κορδόνεστε ότι είστε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Χέστηκε ο Ροδιακός Λαός. Κατρούλιδες

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/12 20:48

    Ποσο ξεφτίλες μπορει να είστε που κατηγορείται ανθρώπους ανώνυμα ……..
    Κομπλεξικά και αμόρφοτα ανθρωπάκια , οι άντρες που έχουν αρ@@@@@ία βάζουν και το ονομα τους και δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ……..ανθρωπακια σαν εσάς είναι καταδικασμένα μια ζωή να κινούνται στα σκοτεινά και να γράφουν ανωνυμα ……..ΧΕΣΤΑΡΑΔΕΣ …………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΝΟΣ ΤΑΣΟΣ3/5/12 08:53

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Η ΗΤΑΝ .ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΞΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΘΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/5/12 10:44

    Πραγματικα μενω εκπληκτος μ'αυτα που διαβαζω εδω.Ειναι λυπηρο κ τραγικο αυτο που συμβαινει γιατι ο κοσμος που διαβαζει δεν μπορει να γνωριζει το τι συμβαινει στην φιλαρμονικη τα τελευταια 10 χρονια,το τι λεφτα επαιρναν ανθρωποι που δεν αφιερωσαν ουτε ενα λεπτο για μελετη.1200 ευρω παρακαλω για 2 ωρες καθε Δευτερα-Τεταρτη κ Παρασκευη(μαζι κ εγω)κ το μονο ζητουμενο σχεδον καθημερινα ηταν το πως να φυγει ο Μεξης!'Ο Μεξης πρεπει να φυγει παση θυσια' 'η φιλαρμονικες δεν ειναι για κλασσικα κ βλακειες' κ αλλα κ ουτε λογως για μουσικη,μονο μαυριλα,υβρεις κ κακοηθειες για τον μαεστρο που μας ξεβολεψε απο την ησυχια μας κ μας προετρεψε να μελετησουμε...κ ετσι ξεκινησαν.Εντασεις, ποτηρι που ριξανε κ εσπασε στον μαεστρο μαζι με αλλα καφριλικια προς αυτον κ στους νεους μουσικους τοτε ενεργους αοριστου μερικης τωρα γιατι τον υποστηριζαν.Μενω εμβρονητος για ολες αυτες τις κακοηθειες κ δηθεν καταγγελιες απο ατομα που λενε τον Μοτσαρτ ΜΟΤΣΑΡ κ μιλανε για την 'μετριοτητα' του Μεξη,αν ειναι δυνατον.ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.Παρακαλω τον κοσμο να προβληματιστει μ'αυτο που συμβαινει κ να ελεγξει να παει να δει,να ρωτησει τους νεους μουσικους αν ο Μεξης ειναι αυτο το τερας που περιγραφουν 3-4 συνταξιουχοι με συνταξεις φιλαρμονικη κ εχουν το θρασος να κατηγορουν συνεχως μια φιλαρμονικη που επιτελους δουλευει.Λυπαμαι πολυ Μαεστρο που περνας ολα αυτα κ απο τετοια ατομα,ντρεπομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 01:38

      Αν το ηξερες αυτο το εκτρομα που λεγετε Μέξης και το τι έχει κάνει στη Φιλαρμονική δεν θα τον υποστήριζες καθόλου. Ενα αρχιλαμόγιο του κερατα είναι. Μη βλέπεις που πήγε ο πρώην συναδελφος και δεν ηθελε να τον κάψει στη δικαιοσύνη και τώρα το παίζει αθώος. Το λαμόγιο το 2007 έκανε αίτηση στο ΠΟΔΡ και δήλωνε μουσικός πνευστών οργάνων. Απο που βγήκε πνευστό ο καραγκιόζης του κερατά. Αυτός είναι που ήθελε να παραποιήσει τον Εθνικό Ύμνο, αυτό το κάθαρμα ήθελε να καταργήσει τις παρελάσεις. Ο Διακοσταματίου τι του γίνετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/12 13:54

      Οποιος υποστηριζει αυτόν τον τραχανα που θελει να κανει τον αρχιμουσικο
      αμα ηταν το καιρο που ηρθε στη φιλαρμονικη ο αρλουμπας και εβλεπε τις βλακειες που σκαρωνε θα καταλαβαινε ποσο ηλιθιος είναι. Η Φιλαρμονική εζησε δοξες με τα τερατα της μουσικης Ιεροθεο και Ιωνα Σχιζα εγινε Πανελλαδικά ξακουστη και ηταν η πρωτη και καλυτερη σ ολη την Ελλαδα.
      Αυτον το ψυχοπαθη με την αυστραλιανη συνηδιση ηρθε με ολη την καταρα που κουβαλαει πανω του και διελεισε τα παντα. Μια ζωη μαλακας του κερατα
      ηταν. Ηθελε να κουβαλησει και γκομενα στη Φιλαρμονικη να κανουν εταιρια για οικονομα. Ευτυχως και βρεθηκαν καποιοι μουσικοί που το ελεγε η καρδια τους και τον εβαζαν στη θεση του. α να χαθει το λαμογιο που θελει να κανει τον αρχιμουσικο στη Φιλαρμονικη και την εκανε μουρδελο οπως ειναι και η ζωη του

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/5/12 11:33

    Πρέπει να αλλάξει άμεσα ο τρόπος λειτουργιάς του site ……
    Δεν είναι δυνατόν ο καθενας να γράφει ανώνυμα ένα σωρό από ψέματα και να σπιλώνει υπολήψεις ………….Φυσικα πρεπει να γραφονται καταγγελίες αλλα ΕΠΩΝΥΜΑ………
    Υπεύθυνοι για όσα γράφονται εδώ είναι οι διαχειριστές του site ………και φυσικά μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση θα σας έκανε να σκεφτείτε καλύτερα τον τρόπο λειτουργιάς του από εδώ και πέρα …….


    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE …………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/5/12 11:23

    Ειλικρινά κρίμα για τον κύριο Μέξη. Στην τελική αυτοί οι κύριοι έκαναν τον κύκλο τους και τώρα ζητάνε τι;;; Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ μουσικός της φιλαρμονικής που να έχει πρόβλημα. Μόνο οι ίδιοι, οι γνωστοί. Αλλά είπαμε,η φιλαρμόνική κάποτε διέπρεπε με το λεμονάκι ενώ τώρα οι "κατρούλιδες" ασχολούνται με την ημιτελή του Σούμπερτ...

    Ένα δείγμα γιατί σας κόπτει τόσο το θέμα "φιλαρμονική" που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας έχετε ακούσει:
    http://www.facebook.com/photo.php?v=3645609661561

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/5/12 22:14

    Ο Θεμιστοκλής μας το παιάκι μας τον κατηγορούση. Αυτός καλέ είναι γκαλό παιή. Αυτός ο λολόμουσικός θα παει σίξα στον παράδεισο. Πρε Θεμιστοκλή μου πρε παιή μου τι μπου σου σέρνουν πρε. Εσύ πρε Θεμιστοκλή μου είσαι Αγιος άτροπος, άτροπος του θεού πρε.
    Εντάξη κάνεις πολλές λαμουγιές, αλλά τι να σε κάνω πρε. Αδυναμίες είναι πρε. Όλο μακακίες πρε θεμιστοκλή μου έκανες. Τώρα πρε πως εχόθεις πάλι στη Φελαρμονική. επήρασσε πάλι. Βρε το παιή μας τον Μίξη. Έλα πρε Θεμιστοκλή να σε πω. Μη κάνεις μακακίες όπως παλιά και σε σουτάρουση μπάλι. Ενε βαρέθηκες πρε Θεμιστοκλή μου. Ολο διώχνουσε πρε πως τα καταφέρνεις και ξαναντριπώνεις. Το Θεό σου δεν έσσεις. Πρέ το Θμιστοκλή μας το παιή μας εκατάφερέντα και τζούφου πάλι έγλειψες πρε πάλι. Πρε πασο κ είσαι. Τον Πρόεδρο απού κοντά σου μη σε σουτάρει τσε αυτός. Λάξε πρε Θμιστοκλή μου το πιθετό σου μπιο. Αυτό πρε μου θυμίζει το αλβανό υπουργό. Κράτα μπρε το Μίξη. καλό είναι μπρε. Αν είσου μπρε από τον Αρη θα σε λέουσει μιξι άρη. Εσσης σαιρετίσματα, ξέεις από που... μπρε τον νούσου να τους μπεις στα στραβά τους, Το Πρόεδρο από κοντά σου. Πρε φοούμε μη δε βγεί το πασο κ και σε σουτάρουσι. αχ θεμιστοκλή μου πως σε σκεφτούμαστε,αχ. Νάψε πρε ένα τσεράκι αύριο να βγεί το πασο κ. Καλοφάοτα θεμιστοκλή μου παιή μας τα 13.000 σε καλή μμεριά. μπρε Θεμιστοκλή μου χρρρουσούζικό νούμερο σου ντόσανε μπρε. δεν κάνασει 12.999 . τα νούμερα πρόσεσαι μη ξαναήνεις νούμερο σα το Αρχαίο ΣΣτάδιο, που σε κράζασσει, και θα μου μαυρίσεις τη καρντιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/12 14:10

      Πρόεδρε του Σωματείου της Φιλαρμονικής. Στο χώρο που πηγαίνεις να φυσάς να τον τιμάς. Να αφήσεις λοιπόν τους δύο παλαιούς εναπομείναντες μουσικούς στην ησυχία τους και να μη σκαλίζεις ούτε να εκβιάζεις ότι θα τους καταγγείλεις στα Υπουργεία και στον επίτροπο. Με την αξία τους είναι και την μακροχρόνια σταδιοδρομία τους στη Φιλαρμονική όταν εσύ δεν είχες γεννηθεί, δείξε λοιπόν τον ελάχιστο σεβασμό. Εσείς δεν είστε ούτε στο 1/10 της σταδιοδρομίας αυτών τωνν ανθρώπων. Αν θέλεις να εκδικηθείς για το μυαλό που σου έδωσε.... ο Θεούλης δεν σου φταίνε αυτοί οι δύο άνθρωποι και να ζητάς εκβιάζοντας στοιχεία από τον Οργανισμό για τους δύο μουσικούς. Με την αξία τους έχουν τώρα το βαθμό Β/ ενώ εσείς με την σύμβασεις που έχετε, όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα φτάσετε ούτε στο βαθμό ΣΤ/. Μην ενοχλείς και μην εκβιάζεις εντιμώτατους υπαλλήλους του Οργανισμού γιατί θα μπλέξεις πολύ άσχημα.
      Σε προειδοποιώ, άρχισες να κάνεις ηλίθιες κινήσεις και δεν θα σου βγει σε καλό. Γιατί δεν καταγγέλεις τον... Αρχιμουσικό σας ο οποίος είναι χωρίς πρόσληψη. Δεν σου έχουν πεί συνάδελφοί όταν πρωτοδιορίστηκαν το 2000 έπερναν κανονικό ημερομίσθιο, για κάθε δοκιμή, η εμφάνηση, Η μεγάλη κατάρα της Φιλαρμονικής είναι ο Μέξης και ευτυχώς ελάχιστοι μπαγλαμάδες σαν και σένα. Τόσα χρόνια η Φιλαρμονική δεν έφτασε σε τέτοια εξευτελιστικά επίπεδα. Είχε δίκιο ο συγχωρεμένος Δ.Ν. όταν αποχωρούσε από την Φιλαρμονική το 1999 λέγοντας: Nα με θυμάστε, σας φέρνουν ένα μεγάλο αλήτη. Και αποδείχτηκε περίτρανα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/12 10:09

      Καλά ρε Μέξη το Θεό σου δεν έχεις. Τι το παίζεις τώρα και σωτήρας της Φιλαρμονικής. Σε όλη σου τη ζωή ένας άχρηστος κοπρίτης υπήρξες. Πως σε πήρανε ξανά στη Φιλαρμονική? Σε πήρε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ ? Ξέρει τι μασκαράς είσαι . Αλλα να μου πεις κι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική τι είναι. Μασκαράδες όπως και εσύ είναι όλοι οι πολιτικοί και εσυ με το δικό σου τρόπο. Τι έκανες ρε Μέξη από το καιρό που είσαι στη Ρόδο, Χαβαλές της τεμπελιάς και της ανηπροκοπιάς είσαι. Αν ήταν όλοι οι άνθρωποι σαν και σένα άχρηστοι την θα γινόταν η κοινωνία. Ευτυχώς και υπάρχουν δημιουργικοί άνθρωποι και προκόβουν να πληρώνουν τους φόρους τους για να βρίσκουν οι πολιτικοί χρήματα να πληρώνουν κάτι λαμόγια σαν και σένα. Αντε ρε Μέξη καραγκιόζη, γιατί είσαι και κάτι χειρότερο. Ας όψετε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. αλλά πήρε κι αυτός το μηνημά του στις πρόσφατες εκλογές. Να σας χαίρονται οι Ροδίτες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/5/12 13:27

      Μέξη ξέρεις πόσος κόσμος το σχολιάζει το δικό σου το θέμα? Εσύ λόγω τσίπας δεν νομίζω να σε απασχολεί, το μόνο που θέλεις είναι τώρα λόγω ηλικίας να το παίξεις προκομένος. Ξεροκούτοιανες κακομοίρη. Το σχόλιο της Δημοκρατικής για τα μαφιόζικα κόλπα που σκαρόσατε με τον Αφαντενό είχαν μεγάλο αντίκτυπο στις εκλογές γι αυτό ο Σάββας μας πάτωσε και κοκκίνησε από το κακό του. Νομίζεις ότι ο κόσμος κοιμάτε. Πήρες τα 13.000 χιλ ευρώ για τα χριστούγεννα. Τώρα είσαι ακόμη στη Φιλαρμονική? για να κονομίσεις από το Ροδίτη φορολογούμενο κι άλλα μαύρα. Ο ίδιος ο Βενιζέλος μίλησε για σαπίλα, και να το παράδειγμα με σένα και αυτόν που σε χρηματοδοτεί, σαπίλα είστε από τις ίδιες τις πράξεις σας. Λαμόγια.
      Ο Δήμαρχος πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να σας βάλει χέρι, αλλά έλα που και αυτός είναι ανθρωπάκι του Θεού και δεν μιλάει.
      Αν είσαι ακόμα στη Φιλαρμονική θα χρειαστεί πολύ μεγάλη απολύμανση για να καθαρίσει ο χώρος. Αρε μούμια του Φαραώ, χυδαίε κολογλύφτη, που κολογλύφεις τους πασόκους για να σε στηρίζουν, ανθρωπάκι του κλιν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/5/12 14:51

      Είμουν παλιός μουσικός στη Φιλαρμονική. Εκείνο τον καιρό που ετοιμαζόμουν να βγω στη σύνταξη φέρανε αυτόν τον μασκαρά στην Φιλαρμονική. Από τις πρώτες μέρες ακούσαμε κάτι περίεργα από μουσικό. Πατέρας με ανήλικο το παιδάκι του μπαίνοντας στη Φιλαρμονκή έπαθαν σοκ βλαίπωντας αυτόν το σάτηρο τον Μέξη να κάνει έρωτα με άλλο μουσικό. Τί γένους??? δεν μάθαμε. Αυτός ο Μέξης δεν αποκαλούσε τους Ροδίτες Κυρά Κατίνες . Αρε μπάσταρ..ξύλο που το θέλεις. Θυμάμε το τι έχεις κάνει στη Φιλαρμονική. Τελικά καλά σου έλεγε ο Γιανόπουλος ότι είσαι μεγάλο Νούμερο. Καλά αυτός ο Διακοσταματίου δεν ρωτάει κάποιον που να ξέρει πριν κουβαλήσει στην Φιλαρμονική αυτό το κατακάθι. Τι τον έφερε για να του κάνει προεκλογικό αγώνα για τις βλέψεις που έχει για τον Δημαρχιακό θώκο. Αφαντενέ είσαι βαθειά νυχτομένος με τέτοια κατακάθεια και με τα χρήματα του Ροδιακού λαού να κάνεις διαφήμηση. Σάββα καλός είσαι.... αλλά πρόσεχε ποιούς κάνεις παρέα. Και η παροιμία λέει πες μας ποιό είναι ο φίλος σου..... Σε κατηγορούσει Σάββα μου. Τον Μέξη πρόσεχε τον γιατί δεν τον γνώρισες από την ανάποδη. Σαββά μου μήπως σε βάλανε στο κόλπο...γιατί μπαίνεις σε ύποπτα μονοπάτια....ανωμαλίες???

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/5/12 23:23

      ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΞΗΣ. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ , ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΕΣΤΡΟΣ. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΤΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΣΑΤΥΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ,ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ ΟΛΑΚΛΗΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΛΥΘΙΕΣ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ-ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΟΥΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ. ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ????

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/5/12 18:21

      ρε αρχιμουσικε τις πλακας τι ειναι αυτα που σου σερνουν. τι εκανες τοσο καιρο στη φιλαρμονικη χαϊβανι. καθεσε και παρακαλας τους πολιτικους να σε παρουν στη φιλαρμονικη να διευθυνεις καυκιαρι ρακοσυλεκτη της βρομιας. ρε ανωμαλε μπασταρδε αυτα που γραφει ο πρωην μουσικος αλειθεια ειναι ρε παλιοσατηρε, ξευτελισμενε, θα φας γιαουρτομα μια μερα που θα σου παει συνεφο. αυστραλεζικο γουρουνι γιατι η συνηδιση σου εκει ειναι βρομοσατηρε

      Διαγραφή
  21. Παντελης Αττιτης14/1/13 16:15

    Χα χα χα, κριμα αργησα να πεσω σ'αυτο το αρθρο, να'στε καλα για το γελιο καλοι μου ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντελης Αττιτης14/1/13 16:18

      Ναι εγω εβαλα το ονομα μου.!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *