ροή ειδήσεων

Το λιμάνι της Ακαντιάς... και της κατάντιας

Το χειρότερο λιμάνι στο ομορφότερο νησί,
με την πρώτη και την τελευταία εντύπωση για κάθε ταξιδιώτη που του μένει αξέχαστη...


κάθε εικόνα χίλιες λέξεις για να περιγράψεις την εγκατάλειψη που διαιωνίζεται...









Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/12 10:33

    Εμ ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ νομίζετε βρε κωθώνια ότι θα κάτσει να το φτιάξει το λιμάνι σας σκατο-Τσαμπίκοι γλύφτες όταν πάτε και ψηφίζετε μόνο ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ υποψήφιος δημάρχους ;

    Αμα θέλετε λιμάνι σωστό να πάτε στις εκλογές αυτές και να ψηφίσετε ένα οποιοδήποτε κόμμα θέλετε εκτός του ΠΑΣ0Κ και της ΝΔ !

    Μπορείτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/12 22:36

    Πραγματικά το Λιμάνι της Ρόδου αντικατοπτρίζει όλη τη τοπική πολιτική ΣΑΠΙΛΑ που κυβερνά τόσα συναπτά έτη τον τόπο αυτό !

    Κανονικά οι δήμαρχοι και τοπικοί βουλευτές θα έπρεπε να έχουν ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ για αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χάλι του λιμανιού και τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ κακοτεχνίες !

    Αλλά ο εισαγγελέας μάλλον είναι δεν βλέπει καμία κακοτεχνία φαίνεται σαυτό το λιμάνι..

    Όχι δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ τυφλοί, καλά βλέπουμε, αρκεί να μάθουμε επιτέλους να ψηφίζουμε και σωστά. Σαυτές τις εκλογές πραγματικά όποιος ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ είναι σαν να επιβραβεύει αυτά τα χάλια όπως του λιμανιού της Ρόδου.. εσείς θα τους επιβραβεύσετε λοιπόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/14 09:03

    Γιατί ρε βλαχο στο χωριό σου τι ψηφιζατε; Ρεπουπλικανους;και οσο για τους γλυφτες,αν γλυφαμε θα ειχαμε και τα αναλογα εργα υποδομης, που όλο το χρημα του νησιού πηγαίνει στα σκατοχωρια της υπόλοιπης Ελλαδας...βλαχο αγαμητε, που ήρθες στην Ροδο και ανοιξαν τα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 17:17

      Αν αυτό αδελφέ μου είναι το επίπεδο που θέλουμε να έχουμε (και να δείχνουμε) ότι έχουμε οι Ροδίτες τότε συγνώμη που θα στο πω αλλά ξεφτιλίζεις την Ρόδο έτσι που μιλάς. Στα λέει ένας Ροδίτης που καμαρώνω για τον τόπο μου αλλά πρέπει να μάθουμε να τα ακούμε όταν και όπου χρειάζεται. Και πάνω απ'όλα να διώξουμε τον κομπλεξικό τοπικισμό που έχουμε λες και οι πιο πολλοί είναι βέροι Ροδίτες που είναι στο νησί. Από όλους που ξέρω οι πιο πολλοί η καταγωγή τους είναι από διάφορα μέρη: Κως - Νίσυρος - Χάλκη - Κάρπαθος - Σύμη - Κάσος - Κρήτη - Πελοπόννησος - Μακεδονία και από όλη την Ελλάδα. Εχω δει με τα μάτια μου Ροδίτες σε παρτάκι στην παραλία να τα παρατάνε όλα σκουπιδαριό και τουρίστες να μαζεύουν σκουπίδια πο την παραλία.... Ας κόψουμε λοιπόν την ηλιθιότητα περί βλαχιάς και ας αγαπήσουμε τον τόπο αυτό και την πατρίδα μας όσο περισσότερο μπορούμε. Ότι μας αξίζει από τοπικούς άρχοντες, αυτό παίρνουμε. Αν ξυπνήσουμε κάποια στιγμή ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/14 10:19

    Λοιπόν παιδιά, δεν έχει σημασία ποιό κόμα υποστηρίζει ο πολιτικός. Όλοι τους είναι καθάρματα. Οποιοσδήποτε ασχοληθεί με την πολιτική κολλάει τον ιό και αρχίζει να σαπίζει το φιλότιμό του και η όποια καλή πρόθεση είχε πρίν ασχοληθεί με το "επάγγελμα" αυτό.

    Υ.Γ.
    Μακάκα "τσαμπίκο". ο μισθός του "βλάχου" σε εσένα καταλήγει και σε ταϊζει κάθε χειμώνα.
    Μακάκα "βλάχο" δες και τα έργα στο "χωριό" σου, τα ίδια χάλια με της Ρόδου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 16:42

      Βλάχο, τουρισμός και ναυτιλία απο τα νησιά σε ταΐζουν. Που τα βρηκες εσυ τα λεφτα για να μας ταΐζεις;
      Ας μην είχαμε αυτά και θα σου λεγα τι θα τρωγες.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/14 10:19

    ρε τσαμπικοι αλβανοχωρι κατατνησατε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 16:47

      Σ επιασε η στεναχώρια εσένα που γιναμε αλβανοχωρι;

      Διαγραφή
  6. min agxoneste tora p tha ksanabgoune o maxairidis kai o kousournas->xatzidiakos tha ta ftiaksoune ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/14 11:15

    Εν μερει εχει δικιο ο σκατοβλαχος Ανώνυμος 26/4/12 - 10:33 π.μ. και σιγουρα απολυτο δικιο εχει ο Ανώνυμος 26/1/14 - 9:03 π.μ..................
    Το γεγονος ειναι, πως μαλον καποιους δε συμφερει να φτιαχτει το λιμανι η (και) εριζουν για τις μιζες, μπλοκαροντας ο ενας τον αλλο, οπως αλωστε συνεβαινε παντα και παντου στην Ελλαδα.....
    Αποδειξη για τα λεγομενα μου ειναι πως,ενω με φοντο τις επερχομενες εκλογικες αναμετρησεις (ξανα)μοιραζουν καθρεφτακια και χωρις κοστος για τους ιδιους εκδουλευσεις στους ιθαγενεις και πασαλειβουν διαφορα δημοσια εργα,ουδεις ασχοληθηκε με το σημαντικοτερο ισως θεμα του νησιου μας...Ο νοων νοητω...!
    Πιστευω πως το κακο εχει τις ριζες του στο νησι μας,μιας και τα συμφεροντα και οι κλικες λυνουν και δενουν,καταδυναστευοντας τη ζωη ολων μας....
    Εχουν παρει δε τελευταια,τετοιες διαστασεις και δυναμη,που αν τους προσκυνησεις (πιθανον) επιβιωνεις,ενω αν οχι...ΧΑΘΗΚΕΣ...!
    Αυτο (δυστυχως) συμβαινει με την ανοχη και την απραξια ΟΛΩΝ μας,κανοντας την περιφερεια μας ισως την πιο διεφθαρμενη στην Ελλαδα,με το δημο Ροδου μπροσταρη...!
    Τις τυχες μας και τις ζωες μας,τις χαριζουμε σε καθε εκλογικη αναμετρηση σε νεοπλουτους η οικογενειες νεοπλουτων,που ειτε μας αρεσει ειτε οχι,αποτελουν το 90% των οικονομικα υσχθρων του τοπου μας και αυτοι το μονο που κανουν εναι να τις εκμεταλευονται για να ισχυροποιουν και να διαιωνιζουν το ειδος τους.....
    ΟΤΑΝ καποια μερα ξυπνησουμε και αρχισουμε να ψηφιζουμε κατα συνηδηση,τοτε θα δουμε τον τοπο και τις ζωες μας να ανθιζουν....ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.....
    Ας ελπισουμε πως,οταν ερθει εκεινη η ωρα,δε θα ειναι πλεον αργα για ολους μας....

    ΡΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/14 11:47

    Μην ανησυχείτε ο Χατζηδιακος του Πασοκ έχει τέτοια οράματα για το νησι, που ουτε Κένεντι στην Αμερική δεν είχε.
    Θα σας φτιάξει καινούριο λιμάνι, καινουριες γέφυρες, νεους και σύγχρονους δρομους, η μαρίνα στο Μανδρακι, θα αναβαθμιστεί και θα εξυπηρετείςτα πιο μεγάλα yachts, που θα δωσουν την λαμψη και το κύρος που έλειπαν τοσα χρόνια απο το νησί.
    Θα φτια ξουν και πεζοδρόμια που θα εξυπηρετούν πολίτες και επισκέπτες ακομα και ατομα με ειδικές ανάγκες.
    Μετα θα ξυπνήσετε, θα πατε στη δουλειά, όσοι έχετε τελος πάντων, και θα προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα, της μιζέριας, της μετριοτητας, και μιας επόμενης ημερας που τιποτα καινούργιο δεν θα φέρει.
    Οράματα, υποσχέσεις, εξαγγελίες, θα, θα, θα,και το μονο που μένει η στασιμότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/14 12:36

    Μετά τα παραπάνω ανώνυμε 9:03 πρόσεξε αυτά που θα διαβάσεις :
    1)Πριν μέρες συναντήθηκα με κάποιον αξιόλογο άνθρωπο που είχε να έρθει στην Ρόδο από το 1983.
    Μου είπε επί λέξει :
    Όταν επισκέφθηκα το νησί σας το 1983 , έπαθα πολιτισμικό σόκ με αυτά που είδα.
    Είσασταν 50 χρόνια μπροστά απο την υπόλοιπη Ελλάδα.
    Σήμερα που ξαναεπισκέφτηκα την Ρόδο έτος 2014 , και πάλι έπαθα σόκ.
    Αλλά το αντίστροφο!!!
    Όλα τα βλαχοχώρια της Ελλάδας έχουν προοδέψει, έχουν εξευρωπαιστεί.
    Έχουν υποδομές,βιολογικούς, δρόμους,λιμάνια, έχουν καθαρές περιποιημένες πλατείες,παραλίες , καλαίσθητους φωτισμούς , άριστα συντηρημένα πεζοδρόμια,φυτεύσεις , πάρκα, πλήρως οργανωμένους παιδότοπους.Μέρη σχεδόν χωρίς τουρισμό έχουν μαρίνες μουσεία κλπ κλπ.
    2)Μπορείς ψύχραιμα να σκεφτείς , που κατά πως φαίνεται αγαπάς την Ρόδο, σε ποιό άτομο όλα αυτά τα χρόνια είχαν εμπιστευτεί οι Ροδιτες τις τύχες και την "πρόοδο" του τόπου τους, και αν αυτό το άτομο προέρχεται από αυτά τα "μερη" που υβριστικά αναφέρεσαι ?
    Φίλε μου η Ρόδος είναι απο τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.
    Παραδοσιακός τόπος τουρισμού τουλάχιστον τα τελευταία 45 χρόνια κλπ κλπ.
    Γιατί λοιπόν έχει προβλήματα ?
    Φαντάζεσαι μέρη σαν το Παρίσι ,την Ρώμη και άλλους κλασσικούς προορισμούς να χρειάζονται διαφήμιση για να έρχονται τουρίστες?
    Γιατί μόνο ένα μικρό ποσοστό τουριστών ξανάρχεται στην Ρόδο όπως λένε οι στατιστικές?
    Η ψωρουπερηφάνεια του καναπέ η αδιαφορία και τα μικροσυμφέροντα του καθενός βλάπτουν τον τόπο μας καταστρέφοντάς τον λες και δεν θα υπάρξουν επόμενες γενιές , εμείς ότι αρπάξουμε σαρώνοντας ότι όμορφο έδωσε η φύση στον τόπο, καταστρέφοντας παραλίες ,γκρεμίζοντας βουνά , με ληστρική εκμετάλλευση , τάχα μου "ανάπτυξη"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 17:08

      Η Ροδος ειναι απο απο τα ωραιότερα μερη του κόσμου, μονο που τα ωραιότερα κτιρια, και υποδομές, εχουνε γίνει απο Ιταλοκρατιας.
      Ποιος δήμαρχος, ποιος τοπικός άρχοντας, εχει να δείξει έργο, που να μπορει να μείνει για τις επόμενες γενιες;
      Εχει γινει κατι, που να μπορει να είναι μακροπροθεσμα οφελημο, για τον Ροδιακο λαό, και τους επισκέπτες του;
      Μιλαμε ακόμα, για δρόμους, πεζοδρόμια, κηπους, παιδικές χαρές, την ωρα που σε άλλα ευρωπαϊκά κρατη, αυτα τα έχουν λύσει σαράντα χρονια πριν, και εμείς ακομα μιλάμε για τα αυτονόητα.
      Ευτυχώς και Ιταλοί και αφήσανε υποδομές, γιατι αν περιμέναμε απο Κουσουρναδες και Χατζηδιακους υποδομες και έργα, ουτε οι Ροδιτες δεν θα έμεναν στη Ρόδο.
      Και δεν αναφέρομαι μονο στα δύο αυτα πρόσωπα. Κουσουρναδες και Χατζηδιακους κυβερνουσαν αυτο τον ευλογημενο τοπο πάντοτε.
      Εαν η Ροδος ειχε τους κατάλληλους ηγέτες, το Μονακό και η Βαρκελώνη θα ερχόταν δεύτεροι, και αυτο που λεω το πιστευω πραγματικά.
      Η Ρόδος έπρεπε να ηταν ο ΚΟΡΥΦΑΊΟΣ τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, και το μεγαλύτερο κέντρο θαλάσσιου τουρισμού σε ολόκληρη την Μεσόγειο.
      Προς το παρον όμως δίνουμε το δικαίωμα στον καθε βλάχο να μας τη λέει, και να βγάζουμε το σκασμό.
      Κατάντια...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/14 14:25

    Εδώ μιλάμε για φωτογραφίες αρχιπελάγους δημιουργίας και ανάπτυξης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/4/14 15:14

    Ψηφίστε Μαχαιρίδη για να το φέρει σε περας και αυτό... Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *