ροή ειδήσεων

Το απόλυτο αίσχος στην παραλία της Ρόδου αναφέρει αναγνώστης

Η κατάσταση στην κεντρική παραλία Ρόδου είναι απελπιστική (Ψαροπούλα-Ελλη - Ενυδρείου) Οι πλανόδιοι (Ελληνες-Πακιστανοί-Κινέζοι κλπ) πουλάνε...
τα πάντα στους τουρίστες και ο Δήμος Ρόδου δεν κάνει τίποτε. Καθημερινά η είσπραξη που κάνουν είναι πάνω από 5.000€ εως 10.000€. Αγορασμένα όλα χωρίς τιμολόγια και πώληση χωρίς αποδείξεις.Οι καντίνες του Δήμου θα έκαναν πολύ μεγαλύτερη είσπραξη και έτσι θα είχε και λεφτά ο Δήμος και θέσεις εργασίας περισσότερες.. Δύο άτομα ένστολα (τονίζω το ένστολα) θα ήθελε 2,000€ για μισθό (κάντε κύριοι τις δημοτικής αρχής τον πολλαπλασιασμό του 5,000€ με 10,000€ την ημέρα για να δείτε τον μήνα τι χάνετε)Κάποιοι έχουν μεγάλο κέρδος εκεί και δεν είναι μόνο αυτοί που πουλάνε....

Αναγνώστης


tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/12 18:44

    Οχι ρε 5.000 με 10..000.. 500.000 με 1.000.000 βγαζουν την ημερα!! βλακα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/12 19:34

    ποσοστα μηπως παιρνουν;
    λεω τωρα εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/12 20:47

    Σωστά τα λέει ο φίλος της ανάρτησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/12 20:54

    Πόσα θές να μας τρελλάνεις βρε σύ "Αναγνώστης" με τους τζίρους που αναφέρεις?

    Βγαίνουν αυτά τα λεφτά με ομπρέλες των 4 ευρώ και με μαημού γυαλιά ηλίου των 10 ευρώ, η με πορτοφολάκια, η με CD?

    Δεν ειμαι υπέρ αυτών των πωλητών ειδικά γιατί γίνονται πολύ ενοχλητικοί, αλλά μην κάνουμε και την τρίχα τρειχιά με τα ποσά που αναφέρεις οτι κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/12 21:44

    15-20€ το μασαζ και για μασαζ εχει στην παραλια 30 ατομα τουλαχιστον..Σε 5 ατομα να κανει μασαζ ο καθενας καταλαβαινεις το ποσό. Για μπυρα τον ειδα να περνει 5€ το κουτακι. Τα donuts τα αναψυκτικα τους καφεδες τα cd klp δεν εχω ιδεα τι παίρνουν. Πάντως ειναι τριτοκοσμικη η κατασταση στην κεντρικοτερη παραλια της Ρόδου.Τους έχω δει να τσακώνονται για πελάτη. Ας τους μαζέψουν όλους επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/4/12 22:25

    Δεν εχει σημασια ποσα βγάζουν αλλα το γεγονός ότι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ως προς την παραμονη τους στην Ελλάδα αλλα και επειδη κανεις τους δεν εχει αδεια εργασιας . Θα μπορούσε ο Δήμαρχος να προσλάβει ντοπιους και να τους κανει πλανόδιους στις πλαζ με τις στολες τους και τις φορητες ταμειακές. Πριν απο 15 χρονια περιπου ενας δημαρχος προσέλαβε τους πλανοδιους εκείνης της εποχης και τους εκανε Σεκιουριταδες της παραλίας όμως αυτοί παρεξηγησαν την ιδιοτητα τους εγιναν οι νταβατζηδες της παραλιας. Αυτοί ειναι οι πρωτοι ηθικοί αυτουργοί της σημερινης καταστασης στις παραλιες μας. Οι δημαρχοι με τη σειρα τους ενω γνώριζαν δεν εκαναν τιποτα για να αποτρεψουν το φαινομενο των καθε λογης παρανομων πλανόδιων. Σημερα οι πλανοδιοι ειναι οργανωμένοι και εκτος των ντοπιων νταβατζηδων εχουν και τους δικους τους αρχηγούς. Η παντελής ελλειψη της Αστυνομιας και της Λιμενικης Αστυνομιας εχει ως αποτελεσμα η παρανομια και η εγκληματικοτητα να οργιαζουν στο νησι μας. Πολλά θα μπορούσαν να κανουν οι Δήμαρχοι αλλα δυστυχως ειναι ολοι ΚΟΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/12 20:18

      NA SE KANOUME ESENA DHMARHO NA LYSEIS OLA TA PROVLHMATA.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/4/12 23:16

    Πρός ΑνώνυμοςApr 28, 2012 11:44 AM

    .

    Αντε και τους μάζεψαν.
    Τι θα τους κάνουν?

    Να τους βάλουν φυλακή δεν φυλακίζονται για αυτό που κάνουν.
    Ειναι απλό πλημμέλημα και αντε ολη την ημέρα να τρέχουν με δαύτους στα δικαστήρια στο αυτόφωρο.
    Οι περισσότεροι επικαλούμενοι φτώχεια θα απαλλαγούν.
    Αλλοι μερικοί θα τιμωρηθούν το πολύ με 30 ημέρες φυλακή εξαγοράσημη πρός 3 εως 5 Ευρώ ημερησίως.

    Και αν επικαλεστούν "οικονομική πενία" το Ελληνικό κράτος για κάθε περίπτωση ειναι υποχρεωμένο να τους βάλει και δικηγόρο , τον οποιο θα πληρώσει ο Ελληνας φορολογούμενος.

    Να τους βάλουν σε καράβι και να τους διώξουν χρειάζεται ολοκληρη διαδικασία και λεφτά για τα ναύλα τους.
    Την αλλη εβδομάδα πίσω πάλι θα ειναι.

    Στην διαδικασία της απελασης!!
    Καννένας τους δεν εχει διαβατήριο επάνω του η εκεί που μένει , ωστε να πιστοποιείται ποιός ειναι και απο που ειναι.
    Και καμμιά χώρα δεν τους δέχεται ουτε η ιδια του η πατρίδα αν δεν εξακριβώσουν οτι ειναι δικός τους.
    Χρονοβόρες ειναι και οι διαδικασίες απο αυτές ς χώρες τους.
    Και τρέχα γύρευε με αυτούς τους λαθρό , που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πρεσβεία η προξενείο τους.

    Εγω το φταίξιμο το ΄ρίχνω αποκλειστικά μόνο σε ολους εμάς.
    Που αντί να φωνάζουμε και να κατηγορούμε αστυνομίες δήμαρχο λιμενικό, για τους ζητιάνους ,τζαμοκαθαριστές, μικροπωλητές, κλπ. το μόνο που θα επρεπε να κάνουμε ειναι να μην τους δίνουμε τίποτα, ουτε να δεχόμαστε τις υπηρεσίες τους, και να μην ψωνίζουμε επίσης απο δαύτους.

    Οσο ψωνίζουμε, οσο τους δίνουμε λεφτά, αυτοί θα υπάρχουν και θα διαιωνίζονται.
    Αν σταματήσουμε να τους δίνουμε , αυτοί θα σταματήσουν και θα φύγουν γιατί δεν θα έχουν λόγο παραμονής σε αυτά τα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/4/12 23:16

    Που είναι η χρυσή αυγή να τους σπάσει στο ξύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/12 23:33

      Όχι ρε φίλε! Αυτοί είναι τόσο μαλάκες που θα αρχίσουν να πλακώνουν και τους τουρίστες!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/4/12 10:04

    μπουρδελλο η παραλια, παραεμπορειο, και αφορολογητες κονόμες, απολυτο δικιο αυτος που αναρτησε το παραπονο. Δεστε καθε πρωι κατα τις 10 με 11, τι εμπορευματα (τροφιμα ειδικα) ξεφορτωνουν.
    Υπαρχει εμπορος με 4-5 πακιστανους πολιτες.

    Οι υπευθηνοι-φυλακες του Δημου μιζαρονται κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/4/12 10:05

    ...πακιστανους πωλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/4/12 22:56

    Πραγματικά χαμός στην παραλία. Κυριακή και είπα να πάω να χαλαρώσω για μπάνιο και μετάνιωσα. Κάθε 1 με 2 λεπτά και κάποιος περνούσε. Τα έμαθα απέξω.
    (ελα κολα φαντα 7up) (ελα cool beers) (fresh fruits) (donuts-donuts)(cd... chep cds).Οι μασέρ έχουν χαρτάκια με τιμές και δεν φωνάζουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/12 22:10

      Οσο κάποιοι αγοράζουν απο δαύτους, τοσο κάποιοι θα πουλάνε.

      Τα πολλά τα λόγια ειναι φτώχεια .

      Αμα σταματήσουμε ολοι μας να αγοράζουμε απο αυτούς, αυτοί δεν θα έχουν λόγο να κάθονται εκεί.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/4/12 23:46

    οι πλανώδιοι ειναι μια μεγάλη πληγή και σε όσες παραλίες της Ελλάδας καιοπου να πας θα δείς τα ίδια. Αυτό που είναι ομως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ-ΠΑΡΑΛΟΓΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ είναι τα κιοσκια ΠΑΡΑΓΚΕΣ με τα καλαμπόκια,παγωτα???, χυμούς κλπ κλπ που ειναι μπροστά στα ελαφάκια . Ποιός οργανισμός ελέγχει την ποιότητα αυτών των προιόντων ?? Η δημοτική αστυνομία ?? ο νομίατρος ?? αλήθεια μετα τον Ζεμπίλα υπάρχει κανένας άλλος ???
    Το πλέον φωτογραφημένο μέρος της παραλίας ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ που ειναι ενα σκέτο σίχαμα. Θερμα συγχαρητήρια σε αυτους που 'εδωσαν αυτές τις άδειες. και το ακομα χειροτερο ειναι οταν τελειώνει η σεζόν τα αφήνουν εκει έρμαιο του Νοτιά και τις κακοκαρίας. Μπράβο μας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/12 08:54

    ΑΠΟ ΤΙΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/12 17:28

    ΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΕΡ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑΔΕΣ ΕΙΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟ 5 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ...ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ;ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΜΩΝΑ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΕΙΝΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ;ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ NIGHT CLUB;ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΧΙ 18 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ 5 ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΟΜΠΡΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΥΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΔΑ Η ΣΑΙΖΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/12 20:33

    Την καθαριοτητα στην παραλια την εχουν αναλαβει μερικοι εθελοντες χωρις καμμια βοηθεια απο την δημοτικη αρχη.Οσον αφορα ομως τους μικροπωλητες κ τους μασερ κανεις δεν κανει τιποτα κ η εικονα ειναι πραγματικα τριτοκοσμικη.Ντρεπομαι για τον τοπο μου σε τετοιο βαθμο που υποσχομαι να ψηφισω οποιονδηποτε υποψηφιοστην Ροδο που θα κανει κατι για αυτη την ντροπη κ για να μπορει ο ροδιτης να κανει μπανιο χωρις να ντρεπεται για αυτη την εικονα.Ας παει καποιος απο τους υπευθυνους-ανευθυνους να κανει μπανιο κ θα καταλαβει τι εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/12 16:13

    Απόλυτο δίκιο έχουν όσοι γράφουν. Ο γιος ενός από τους παράνομους πωλητές παράτησε την δουλειά του (με τόση ανεργία) για να κατεβαίνει στην παραλία που έχει το εύκολο χρήμα με το υπερβολικό κέρδος(παράνομο χρήμα πάντα)
    Βάζουν και ανήλικους Πακιστανούς να πουλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/5/12 16:26

    Να κανω ενα σχολιο στον προτελευταιο φίλο σχετικά με τους εθελοντές, καλη και αξιεπαινη η προσπαθεια τους μόνο που πρέπει καμμια φορά να προσέχουν γιατι ο υπερβάλλων ζήλος οδηγεί σε αστοχίες λογου χάρη πριν μερικές μερες η θάλασσα είχε "ξεράσει" πολλά σκουπιδια ,αρχισαν να τα μαζεύουν (μπράβο τους !!!) συγκεντρωσαν ενα μεγάλο ογκο ξυλών, πλαστικών κλπ και τι εκαναν; μερα μεσημερι μπροστα στα εμβρόντηντα ματια των λουόμενων τουριστών καιντόπιων εβαλαν 2 τεράστιες φωτιές!!!! να κάψουν τα σκουπιδια αναμεσα τους και τα πλαστικα με τα οποια χημικά εχουν αυτα...αποτέλεσμα εφυγε ο κόσμος , βγηκαν οι κάμερες απο τους τουρίστες (ρεζίλι) ηλθαν οι πυροσβεστικές γιατι φύσαγε κόλας..ειπαμε θέλει ενα μέτρο σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/5/12 17:16

    Κατεβηκα χτες παραλια μπροστα στο Ιβισκος.Η κατασταση με τους πλανοδιους,εγχωριους και μη,εχει ξεφυγει.Ενοχλητικοι και περισσοτεροι απο περσι.Δυστυχως κανεις δεν κανει τιποτα.Οσο για τους αρμοδιους αυτοι εχουν σοβαρα προβληματα καρεκλας να λυσουν.Στου κουφου την πορτα...
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/5/12 19:31

    Τους ειδα και εγω σήμερα κατι κακομοίρηδες Πακιστανοί, κακοντυμένοι , άπλυτοι που κουβαλούσαν ντονατς μεσα σε κατι πλαστικά , σε πανβρώμικες πλαστικές σακούλλες και κάτι μαυρισμένα παγούρια-φελιζόλ μαύρισε η ψυχή μου απο το θέαμα αυτών των ανθρώπων κυρίως , κανείς δεν αγόρασε τίποτα τους κοίταζαν όλοι περίεργα οι τουρίστες κυρίως τι να πει κανείς θέλει μία αστυνόμευση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/5/12 20:21

    Αυτά βλέπουν στην παραλία τόσα χρόνια χωρίς να κάνει κανείς τίποτα και μετά αναρωτιόμαστε για τον τουρισμό μας και γιατί ψήφισαν κάποιοι χρυσή αυγή.
    Κάποιους βολεύει αυτή η κατάσταση. Ας δουν επιτέλους το πρόβλημα και να το ξεριζώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/5/12 20:28

    Πρωτη φορα φετος πηγα για μπανιο με τον γιο μου. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ στην παραλια.
    Ενα αμαξι με φρουτα πανω στο πεζοδρομιο να εμποδιζει και αυτος που το εχει φερνει μια γυναικα για να βλεπει τα φρουτα και εκεινος να πουλαει μπυρες και διαφορα αλλα στην θαλασσα. Ενας αλλος με προβληματα υγειας (καθετηρα) φερνει πακιστανους ανηλικους και τους βαζει να πουλανε. Τοσα πολλα ατομα να πουλανε στην κεντρικη παραλια της Ροδου δεν ειχα ξαναδει. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *