ροή ειδήσεων

Ύποπτες κινήσεις των Εβραίων στα Δωδεκάνησά μας

Ενώ όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε το απύθμενο, σύμφυτο μίσος που τρέφουν οι Εβραίοι για εμάς και ενώ θυμόμαστε τις συλλήψεις Εβραίων πρακτόρων της MOSSAD, SHINBET και MISTARVIM, την ώρα... που φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν ελληνικές στρατιωτικές μονάδες σε Κύπρο, Κρήτη, Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου κατά τα έτη 1994-1999, ξαφνικά τώρα κάτι άλλαξε.

Μετά την διπλωματία των σεισμών μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας που ξεκίνησε το έτος 1999, ξέσπασε και η επίθεση «φιλίας» από το λυόμενο κράτος του Ισραήλ σε συνεργασία με τους χιλιάδες Ελληνόφωνους διαπρυσίους κήρυκες της Ελληνοισραηλινής φιλίας που εκπορευόταν στην αρχή κυρίως από ένα δήθεν «χριστιανικό – πατριωτικό» κόμμα εν Ελλάδι.

Η επίθεση «φιλίας» αυτή έχει κορυφωθεί σήμερα όπου ακόμα και από αποκαλούμενα «ναζιστικά» κόμματα της Ελλάδος και της εφημερίδας τους, διαβάζουμε ότι το μέλλον της Ελλάδος είναι η συμμαχία με το Ισραήλ.
Ταυτόχρονα με την εγχώρια καταιγιστική προπαγάνδα άρχισαν να έρχονται και εβραϊκά κρουαζιερόπλοια στα Δωδεκάνησά μας πάντα υπό την συνοδεία ενόπλων φρουρών της MOSSAD και της ΑΜΑΝ, δείχνοντας έτσι ότι αισθάνονται ότι πηγαίνουν σε πολεμική αποστολή σε εχθρική χώρα και όχι σε αναψυχή και διακοπές, αλλά και προσβάλλοντας με την παρουσία των ενόπλων συνοδών τους, τους φιλόξενους Έλληνες Δωδεκανήσιους.

Ταυτόχρονα όμως με τα κρουαζιερόπλοιά τους των οποίων οι επιβάτες ξοδεύουν ελάχιστα σε σύγκριση με επιβάτες άλλων εθνικοτήτων, εγείρουν και θέμα εβραϊκότητας των νησιών η οποία γιγαντώθηκε επί της σκληράς ανθελληνικής Ιταλικής κατοχής των Δωδεκανήσων κατά τα έτη 1911-1943 όπου οι Εβραίοι μεσάζοντες, τοκογλύφοι και αργυραμοιβοί πλούτισαν εις βάρος των Ελλήνων των νησιών αυτών.

Έτσι παρατηρούμε τελευταία έντονο ενδιαφέρον για επαναλειτουργία της ΕΒΡΑΪΚΗΣ Χάβρας της Κω παρ’ ότι στο νησί κατοικούν μόνο δύο Ιουδαίοι στο θρήσκευμα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ρόδο στης οποίας την παλιά Πόλη επί Οθωμανοβραϊκής Κατοχής μετά τη δύση του ηλίου όποιος Έλλην Χριστιανός ξεχνούσε να εξέλθει εγκαίρως των τειχών της Παλιάς Πόλης θανατωνόταν άμεσα.

Επιπροσθέτως ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι Εβραίοι στα νεκροταφεία τους σε Κω και Ρόδο καθώς και σε υπερπολυτελείς εβραϊκές οικίες που κτίστηκαν κυριολεκτικά και μεταφορικά με το αίμα των Ελλήνων Δωδεκανησίων όπως επί παραδείγματι η βίλα του πάμπλουτου Εβραίου εμπόρου της Κω ΜΕΝΑΣΕ της γνωστής φυλής των ΚΑΜΠΟΤΖΙΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΝΑΪ ΜΕΝΑΣΕ.

Εξ ίσου περίεργες ήταν οι κινήσεις του Ιταλοεβραίου Διευθυντή της Αρχαιολογίας στην Κω επί Ιταλοκρατίας ονόματι DORO LEVI (DORON LEVI) ο οποίος υπεξαίρεσε σημαντικότατα ευρήματα πανάρχαιας Ελληνικής τεχνολογίας από το σπήλαιο της ΑΣΠΡΗΣ ΠΕΤΡΑΣ στο όρος ΛΑΤΡΑ της Κεφάλου της Κω. Αν τα ευρήματα κατέληξαν στην Ρώμη ή στο Τελ Αβίβ, αυτό θα μας το πει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Επανερχόμενοι όμως στο σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε τις πολύ ύποπτες κινήσεις του γνωστού Εβραίου ωκεανολόγου BALLARD, ο οποίος το καλοκαίρι του 2011 με το εξελιγμένο βαθυσκάφος του και χρηματοδοτούμενος από Ισραήλ και Τουρκία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες στον χώρο μεταξύ Νισύρου – Στρογγυλής – Γυαλιού – Κω – Περγούσας – Παχειάς – Κανδελιούσας.

Όταν ερωτήθηκε τι ψάχνει, απήντησε ότι αναζητά πανάρχαιες πολιτείες, μελετά τα σεισμικά ρήγματα, τα υποθαλάσσια ηφαίστεια και την μορφολογία του βυθού στη συγκεκριμένη περιοχή. Εάν εδώ επικολλήσουμε και την προσπάθεια ερεύνης της νησίδος ΣΥΡΝΑΣ από το επίσημο Ισραηλινό Κράτος και του βυθού γύρω της με πρόσχημα το ναυάγιο οβραίων που πήγαιναν προς εποικισμό της Ελληνικότατης Παλαιστίνης το 1946, τότε αρχίζουν να μας δημιουργούνται βάσιμες υποψίες για εντατικοποίηση των ερευνών από πλευράς Ισραήλ για εύρεση πετρελαίου, αλλά και των ζωτικότατων για την επιβίωση του Ισραήλ υποθαλασσίων ρευμάτων γλυκού νερού που διατρέχουν το Αιγαίο, ειδικά στην περιοχή ανάμεσα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, του νερού το οποίο στερείται σε μεγάλο βαθμό το κράτος του Ισραήλ.

Εάν εδώ προσθέσουμε και την κλοπή Ελληνικών Ενάλιων αρχαιοτήτων από εβραϊκά βαθυσκάφη παράλληλα με την αφαίρεση των πληθυσμών των ερυθρών κοραλλιών που πλαισιώνουν υποθαλασσίως τα Δωδεκάνησα δημιουργώντας ένα μοναδικό πνευματονοητικό πεδίο παρόμοιο με αυτό του Άθωνος, διαπιστώνουμε πόσο επικίνδυνες για την Ελλάδα μας είναι αυτές οι δήθεν επιστημονικές εξερευνητικές αποστολές από πλευράς Εβραίων.

Ακόμα πιο ανησυχητική είναι η παρουσία επί 14ημέρου του ΝΤΟΜΕ’ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ μεγιστάνα του πλούτου και των ΜΜΕ RAHMI KOC, στη νήσο Κω από τις 18/08/11 μέχρι τις 31/08/11, ο οποίος ισχυρίστηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι μετέβη στο νησί για επενδύσεις σε κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις.
Της επισκέψεως του RAHMI KOC είχε προηγηθεί αυτή της πρώην Τουρκάλας πρωθυπουργού TANCU CILLER η οποία διέμεινε στο νησί από τις 30/07/2011 μέχρι τις 14/08/2011.

Όλες αυτές οι κινήσεις μας επαληθεύουν και επιβεβαιώνουν την αγαστή συνεργασία των ΤΟΥΡΚΟΒΡΙΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ της Τουρκίας και των οβριών του χαζαρικού κράτους της Μέσης Ανατολής. Αυτοί, σε συνεργασία με τους εν Ελλάδι χαφιέδες συνεργάτες, αλλά και συμπατριώτες τους θα προσπαθήσουν να μας υφαρπάξουν Κύπρο – Κρήτη – Δωδεκάνησα – Μακεδονία. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΩΡΟΜΕΔΩΝ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/12 20:53

    Κάποτε θα καταλάβουμε, πόσο σωστός ήταν ο Χίτλερ σε αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/12 22:33

    O kathenas me tin Malakia tou.vre Fanatike tou kerata.paliofasista,mas peirazei pou erxontai gia tourismo oi israilites?Poios sou eipe oti den einai kaloi pelates?
    Mathe paliofasista oti Rosoi kai Israilites mazi kai oi Araves pou erxontai sto nisi mas einai oi Kaliteroi Pelates tis Agoras.Rota kana Magazatora na sou pei.
    ELLINARA MOU ESY !!!!!!!!!!!!!!!
    RE OUST !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 22:57

      Αντε γαμήσου Εβραίε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/12 22:59

      P.S. Φαίνεται ότι είσαι ικανός για τα λεφτά να δώσεις και τον κώλο σου δοσίλογε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/4/12 23:11

      Apr 11, 2012 12:33 PM, ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤAΣ.
      Τον χριστό τον σταυρώσανε για 30 αργύρια.
      Εσένα θα σε σταυρώσουν ΔΩΡΕΑΝ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/12 22:47

    Χωρίς καθόλου συνομοσιολογίες... είναι σκατά λαός γιατί τόσα χρόνια κατασφάζουν και αυτοκνονούν έναν άλλο λαό τον Λαό της Γάζας.

    Το χειρότερο είναι οτι το κάνουν εντελώς συνηδητά.

    Ποια άλλη χώρα το κάνει αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/12 23:02

    Για να ξύπνησεις καλα βάλε κάθε πρωί το κεφάλι σου σε παγωμένο νερό με παγκάκια .
    1 ο Χριστός ήταν ιουδαιος όχι έλληνας
    2 πολλά και σημαντικά κτήρια στο Ισραήλ ανήκουν στην ελληνορθωδοξη εκκλησία & έχουν άριστη συνεργασία
    3 οι ισραηλητες ήταν & ειναι καλοί πελάτες όπως είμαστε και εμείς καλοί πελάτες όταν παμε στο Ισραήλ
    4 η θρησκεία μας πηγάζει απο την δικιά τους
    5 η Μοσαντ και τα λοιπά προστατεύει τους πολίτες του Ισραήλ όχι σαν την ΚΥΠ
    6 είμαστε ο μοναδικός λαός που είμαστε φίλοι και με τους Άραβες & τους ισραηλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 23:04

      Και το ποντίκι όταν σου ροκανίζει το αυτί, το κλανει γλυκά γλυκά.
      Εχεις καταλάβει ότι πίνουν το αίμα του κόσμου διεθνώς?
      Και τον Χριστό τον σταυρώσανε και την μάνα τουε την ίδια αν είναι να βγεί χρήμα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/12 23:05

      Αυτό το πληκτρολόγιο θα το σπάσω. Αντί να τονίσω το κάνει έγραψα κλανει.
      SORRY

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/12 23:22

    Θεωρω το δημοσιευμα αθλιο, προπαγανδιστικο και αδικο εναντιον των Εβραιων .
    Πανω που παμε σαν χωρα να κανουμε μια σοβαρη συμαχια και συνεργασια , στρατηγικης σημασιας με μια ισχυρη χωρα ,βγαινουνε καποιοι αθλιοι και ηλιθιοι , ανωνυμα και ανευθυνα να την καταστρεψουνε . Θα το επιτρεψουμε ?
    Δεν αποκλειεται ο αρθρογραφος να ειναι βαλτος απο τουρκους που δεν καλοβλεπουν την βελτιωση των ΕλληνοΙσραιληνων σχεσεων .
    Στο θεμα της διαμαχης των εβραιων με τους παλαιστινιους επι πολλα χρονια , ειχαμε μονοπλευρη πληροφορηση υπερ των παλαιστινιων .
    Ψαχνοντας ομως και μιλωντας με ισραηλινους καταλαβα οτι και αυτοι εχουν το δικιο τους τους στην υποθεση .
    Προσοχη σε δημοσιευματα τετοιου τυπου .
    Μη πιστευετε εις παν πνευμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/12 00:48

    http://e-rodios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *