ροή ειδήσεων

Η «Χρυσή Αυγή» και τα «Χρυσά Αυγά»

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες και τοκογλύφους;...
Καθημερινά βλέπω τον ... θρήνο, τον πόνο και τον οδυρμό των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, για την δημοκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και αναρωτιέμαι:

Τι είναι χειρότερο στο νου του μέσου Ελληνα; Nα μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή ή να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος με την ... φαντασμαγορική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;
Ποιον θα φοβάται άραγε η Ελλάδα μετά τις εκλογές;

Την απάντηση την ξέρετε όλοι!

Προσωπικά, δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες θέσεις της «Χρυσής Αυγής»! Ούτε οι πρακτικές της και κυρίως τα σύμβολά της!

Αλλά, γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς;

Αυτοί δεν ήταν που με την ανοχή τους και την ψήφο τους, στήριζαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο ; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια «ξεπουλούσαν» την Ελλάδα και επέτρεπαν στους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στη χώρα;

Αλλά γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς δημοσιογράφους;

Αυτοί δεν ήταν που εξυμνούσαν επί χρόνια τις πολιτικές των Κυβερνώντων; Αυτοί δεν ήταν που ξεροστάλιαζαν έξω από πολιτικά γραφεία, για να τους ψιθυρίσουν οι πολιτικοί στο αυτί, τι πρέπει να πουν και να γράψουν; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια κατηγορούσαν όποιον ξέφευγε από τις «γραμμές» του δημοσιογραφικού κατεστημένου κι έλεγε αλήθειες;

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σύστημα που εγκλημάτισε αλλά συνεχίζει να εγκληματεί κατά της χώρας;

Το 5% της Χρυσής Αυγής τους ξένισε τώρα; Μα γιατί;

Δικό τους δημιούργημα είναι!

Αυτοί οδηγούν τον κόσμο στην απόγνωση , αυτοί είναι που εξευτέλισαν την πολιτική και οδηγούν μερίδα του λαού σε ακραία κόμματα!

Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, το συνονθύλευμα αυτό, βρίζει την άκρα-δεξιά και τον Εθνικισμό, ενώ ... εξυμνεί την άκρα αριστερά και την τρομοκρατία! Έπιλεκτικά γιατί έτσι έκαναν τις ... δουλειές τους!

Και με δεδομένο ότι σήμερα, που ο λαός είναι έτοιμος να τους πετάξει στη θάλασσα , είναι ικανοί ακόμη και νοθεία των εκλογών να σκεφτούν να επιχειρήσουν! Γι` αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση!

Γιατί μπορεί η «χρυσή αυγή» να αποτελεί ένα ακραίο τμήμα του Ελληνικού πολιτικού χάρτη, αλλά συγχωρέστε με, τα μεγάλα εγκλήματα τα έκανε το «προοδευτικό κέντρο»!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έσκισαν τις σάρκες της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας διαπράττοντας το έγκλημα που ζούμε όλοι μας! Και σαφώς το μερίδιο του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερο από αυτό της ΝΔ!

Συνεπώς το «αυγό του φιδιού» βρίσκεται σε αυτά τα δύο κόμματα!

Και το αυγό αυτό είναι χρυσό! Τόσο χρυσό, που αξίζει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ! Τόσα λείπουν από τα ταμεία της χώρας από το 1980 και μετά!

Τόσα έκλεψαν οι προοδευτικοί και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς που σήμερα προσπαθούν να πας πείσουν ότι κινδυνεύουμε από τη Χρυσή Αυγή!

Μιλούν για νίκη της πολιτικής στην Γαλλία οι σύντροφοι του Ε.Βενιζέλου και δεν λένε ότι στην «προοδευτική» Γαλλία η ακροδεξιά έχει φτάσει στο 18%!

Γι αυτό άλλωστε δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν οι πολιτικοί χωρίς την προστασία ειδικών αστυνομικών δυνάμεων που εσχάτως απ ότι μαθαίνω, εκπαιδεύονται στο να τρώνε αυγά και νεράντζια , προφυλάσσοντας τους πολιτικούς που συνοδεύουν!

Εκεί έφτασαν οι πραίτορες του «χρυσού αυγού»! Να τρώνε αυγά μελάτα στο κεφάλι κάθε φορά που ξεμυτίζουν στην κοινωνία!

Ο Ελληνας αυτή τη φορά θα ψηφίσει με την συνείδησή του κι όχι με την κομματική του ταυτότητα!! Γι αυτό θα δείτε τα μεγάλα κόμματα να μικραίνουν και τα μικρά να μεγαλώνουν. Και να δούμε μετά πως θα πληρώσουν τα δάνεια τους στους τραπεζίτες, μιας και έχουν υποθηκεύσει τις χρηματοδοτήσεις τους εως το 2020 με δεδομένο ότι έπαιρναν 3.000.000 ψήφους!!!

Στις 6 Μαΐου λοιπόν θα καταλάβουν όλοι τους, μέσα κι έξω από τη γυάλα όπου ζουν και προσποιούνται τους «Σωτήρες» μας, ότι άλλο πράγμα η «Χρυσή Αυγή» κι άλλο πράγμα το ... «Χρυσό Αυγό» του φιδιού!

http://www.aegeantimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/4/12 16:30

    Χρυσή Αυγή = ΝΑΖΙ

    ...θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν μπούν στη Βουλή οι ΝΑΖΙ

    Θα θελά όλη η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία μαζί μας.

    Ξυπνάτε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/12 22:22

      giati einai kaliteri i dimokratia poy psifizes tosa xronia XAZE....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/12 01:19

      Δηλαδή ρε 12:22 ανάμεσα σε 2 κουράδες πρέπει να διαλέξουμε αυτό που μυρίζει λιγότερο ? Πάρτε και αυτό στη μάπα να γουστάρετε http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/hrysh-aygh-hitler-gia-hilia-hronia.html

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/12 16:46

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/12 17:26

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 06:30 ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ (ΜΕΡΛΚΕΛ) ΔΕΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝ;;; ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!! ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΠΕΣ ΜOY ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;; ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/12 17:29

      ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!..........................

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/12 18:54

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/12 19:18

    Όπως έχει δηλώσει και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, θα απαγορέψει να μιλάει σε όποιον θέλει να πει κάτι αρνητικό για την πατρίδα.
    Αυτός λοιπόν θα κρίνει ποιος θα μιλάει και ποιος όχι, αυτός θα κρίνει τι θα λέμε και τι όχι.
    Νομίζω πως και μόνο το παραπάνω είναι πολύ χειρότερο από αυτό που ζούμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/12 20:52

    Γιατί τη φοβάστε τη Χρυσή Αυγή?Χειρότεροι από τα κοπρόσκυλα που ρήμαξαν την Ελλάδα(από το μεγάλο "Εθνάρχη" Καραμανλή έως τον Τζέφρι Παπανδρέου),και τώρα παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες,απκλείεται να είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/12 20:53

    ΠΡΟΟΔΟ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/12 20:57

    OLOI XRYSI AYGI!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/4/12 23:34

    Μπενύτο και Σαμαράς ζητάνε την ψήφο μας για να διαγωνιστούν ποιος θα είναι ο καλύτερος Γραικύλος για τους Ανθύπατους. Ποιος θα ’ναι ο καλύτερος ραγιάς στους Τοκογλύφους και ρουφιανος της Τρόικας. Ποιος θα ’ναι ο καλύτερος Γενίτσαρος που θα κόβει μισθούς, συντάξεις, σχολεία, και θα τα προσφέρει θυσία στον βωμό των τοκογλύφων δανειστών.Αυτοί οι θλιβεροί δωσίλογοι , που έχουν το θράσος να εμφανίζονται ότι αγωνίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι που τη σκλάβωσαν, ζητάνε τώρα τη νομιμοποίησή τους διά της ψήφου μας.Ζητούν συνενόχους! Ζητούν ένα ποσοστό 35%-40% , ηλιθίων και εκμαυλισμένων, που χρειάζεται για να σχηματιστεί , ελέω εκλογικού νόμου, νέα κυβέρνηση πουλημενων. Εάν το πετύχουν τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Κατα τα αλλα ειναι φασιστες οι χρυσαυγιτες!! Δεν νομιζω η χρυση αυγη να ξεπουλησε την χωρα ουτε να ψηφισε ολα το μνημονιο 1 και 2 και το μεσοπροθεσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/12 23:55

    to oti i tourkia tha mas parei mesa se mia mera to akouw edw kai 15 xronia apo kati kolimenous patriotes san kai esena !
    den iparxei logos na psifisis xrisi avgi,o kurioteros einai oti prokite gia neonazistiki politiki antiparataxi pou tosa xronia paleve o papous sou ston polemo gia na eisai eleftheros kai twra ton vazeis mesa sto idio sou to spiti !
    xupna kai min koitas to oti eisai ellinaras koita to oti eisai anthropos opos kai oloi oi alloi
    kai epidei exete faei kolima me tous pakistanous giati mono aftous vlepo na kinigate sto nisi logo tou oti exoun oi anthropi na fane fagito san anthropoi apo tote pou efigan apo tis oikogenies tous...kai se mia tetia athlia katastasi prospathontas na epiviosoun pate oi ELLINARES kai tous kinigate pistevontas pos an tous direte tha ginete akooma megaliteri ellinares...to mono pou gineste einai kotsi ipodikniontas tin vlakia enos klasikou neoellina-ellinara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/12 23:57

    ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,Κ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/4/12 00:09

    ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ; ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.. ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΕ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;.. ΟΛΟΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚΙΝ-ΧΑΝ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ.... ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΛΕΤΖΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/4/12 00:58

    Η Χρυσή Αυγή, χρειάζεται να μπει στην βουλή για να σφίξουν λίγο (οι κόλοι)/Αν δεν δυναμώσει η Χρυσή Αυγή, σε πέντε χρόνια θα έχουν στήσει τσαντίρια οι λαθρομετανάστες, στον κήπο του προεδρικού μεγάρου.

    Αν δεν δυναμώσει η Χρυσή Αυγή, σε πέντε χρόνια θα είναι ο δήμαρχος της Αθήνας, Αφγανός.

    Αν δεν δυναμώσει η Χρυσή Αυγή, σε δεκαπέντε χρόνια θα είναι μέσα στην βουλή 50 μουσουλμάνοι βουλευτές, εκ των οποίων οι 25 θα είναι φιλότουρκοι.

    Γι αυτό λέω, χρειάζεται να μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή, για να λίγο να σφίξουν οι κόλοι όσων είναι στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/4/12 01:00

    ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ "Δεν γνωρίζω τίποτα για την Χρυση Αυγη ουτε ακουγα ποτε για αυτην. Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο με ολη την επιθεση που της εχει γινει μαζικα και μαλιστα προσφατα και απο τον αρχιπροδοτη της παραταξης αρχισε να μου κεντριζει το ενδιαφερον. Το ζητημα μας ολο αυτο το διαστημα ηταν να βρεθει καποιος καποιοι που να μπορουν να πλησιασουν στη Βουλη να μπουν μεσα και να τους δερνουν ασταματητα. Αν μπορει να το κανει αυτο η χρυση Αυγη ειναι πολυ ενδιαφερον και θα την δουμε μεσα πως θα αντιδρα και μαλιστα και με την δικη μου ψηφο και της οικογενειας μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/4/12 01:03

    Μερικοί προτρέπουν για ψήφο στον Καμμένο ή στον Σύριζα-σε άλλο θέμα προέτρεπαν αλλού.Ό,τι νά 'ναι, αρκεί να μην είναι Χ.Α. Ο Καμμένος θα μπει στην Βουλή και θα τον δούμε εκεί.Μακάρι να είναι συνεπής.Ωστόσο, η θητεία του σε ένα κόμμα το οποίο έχει τρομερές ευθύνες για την τωρινή κατάσταση με κάνει να έχω ενδοιασμούς. Ο Σύριζα αποτελείται από τόσες συμμαχίες/συνιστώσες, που δεν μπορούν να βγάλουν άκρη:ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ας διαβάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος κι ας πούνε διαφωνώ εδώ κι εδώ.Μην ουρλιάζουν για ναζί και Χίτλερ.Ας μάθουν πώς κυριολεκτικά έσωσε τον γερμανικό λαό τότε-αυτό κρατάει η Χ.Α., το πολιτικό σύστημα και όχι τον πόλεμο... Δεν θέλει να κάνει παγκόσμιο πόλεμο, δεν έχει την δύναμη να στήσει αγχόνες και γκιλοτίνες...Ο Διάβολος μας βασανίζει δεκαετίες τώρα υπό το πρόσχημα της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.Είναι εδώ, αν δεν το έχετε καταλάβει, και μας σκοτώνει καθημερινά-εμάς, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, την χώρα... Στην Γαλλία, η ακροδεξιά Λε Πεν άσκησε σκληρή κριτική στο σύστημα, στις τράπεζες, στους εφοπλιστές, στους δημοσιογράφους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Στην Ολλανδία, η ακροδεξιά αποχώρησε από την κυβέρνηση, όταν τέθηκε το θέμα μέτρων λιτότητας στον ολλανδικό λαό... Βλέπετε κάτι κακό σε αυτά; Ούτε σκοτώσανε ούτε κάψανε σε φούρνους...Αντιθέτως, άλλοι "δημοκρατικοί" τύποι καίνε βιβλία και βιβλιοπωλεία και γράφουν στους τοίχους "θάνατος και κρεμάλα σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/4/12 01:05

    Εσεις που βρίζετε τους Χρυσαυγίτες εχετε δημοκρατία και ελευθερία μ αυτους που σας κυβερνανε τα τελευταια 30 χρονια? Παρτε το χαμπαρι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ. Εχει χαθει καθε ιχνος δημοκρατιας σ αυτη τη χωρα...Αυτο που ζουμε ειναι χειροτερο της δικτατοριας... Λογω της φτωχιας και της ανεργιας ο κοσμος δεν μπορει να βγει εξω..δεν εχει λεφτα και ολη μερα καθεται σπιτι για να μην ξοδέψει.. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ... Ουτε μπορουμε να κυκλοφορήσουμε με το αμάξι γιατι η βενζίνη εχει φτασει 1,90 ευρω το λιτρο... Αυτο λεγεται ελευθερια?? Η Χουντα ηταν πολυτελεια μπροστα σ αυτο που ζουμε τα 3 τελευταια χρονια... Και σε εκβιαζουν οτι αν δεν πληρωσεις το χαράτσι θα σου κοψουν το ρευμα. Κι αν δεν πληρωσεις τα δάνεια σου στην τράπεζα θα σου παρουν το σπιτια και τα ακινητα. Ειμαστε κλεισμενοι στην ευρωπαική φυλακη των γερμανών, των τραπεζων-τοκογλυφων και του ΔΝΤ... Και μας κυβερναει ο αντισυνταγματικός διορισμενος Παπαδημος της goldman sachs που δεν εχει εκλεγεί απ τον λαο και παιρνει εντολες απ τους γερμανους της Τρόικα του 4ου Ράιχ, οι οποιοι κανουν κουμαντω στην χωρα μας... Ψηφιζουν οτι γουσταρουν (ΔΝΤ, μνημονεια, psi, δανειακη συμβαση) χωρις να ρωτανε τον λαο ο οποιος ηθελε δημοψηφισμα και εκλογες... Και απαντάνε με δακρυγονα και ξυλο στις ειρηνικές διαδηλωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/12 03:10

    Όταν θα σας βάλουν να πληρώσετε νοίκι για τα σπίτια που με κόπο ξεπληρώσατε ή ξεπληρώνετε, τότε θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο για το τι είναι δημοκρατία και τι όχι και θα μετανοιώσετε που ψηφίσατε τα ιδια ΣΚΑΤΑ. Για αυτό και για πολλά άλλα, Χρυσή Αυγή λοιπόν πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/4/12 07:40

    ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/4/12 11:11

    ayto poy exoume edw kai polla xronia den legetai dimokratia alla axtarmas!stin arxaia ellada ypirxe eleytheria logoy opos lene merikoi alla toys kleftes kai osous ekanan kako stin patrida toys exafanizan toys epairnan pipa kolo den toys xaideyan!eixan dimokratia alla itan pano apola i patrida!den anexontan toys prodotes ,ta lamogia,kai toys kleftes,toys esfazan sto gonato!alla tora tha mou peite den einai politismena pragmata ayta!politismos einai ayto pou mas didaxan oi progonoi mas kai se enan politismo prepei na yparxei kai o fovos gia aytous pou einai anithikoi,pou den katalavenoun me dialogo,oute kai exoun ligo filotimo ma oyte kai einai patriotes!aytoi pou einai anikanoi na sevontai toys sinanthropous toys prepei na fovountai mesa se mia megali oikogeneia pou legete kratos!ayto prepei na katalavoume kapoia stigmh na mi zoume o enas eis varos toy allou !eimaste ena synolo anthropon pou syniparxoun ston idio xoro!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/12 12:02

      Εύγε. Έτσι πρέπει να είναι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/12 12:40

      ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ? ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ.
      ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος26/4/12 12:32

    ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/12 12:47

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΧΟΥΙ.
      ΜΗΝ ΚΡΕΙΒΕΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME TO IQ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΙΘΩΡΙΑΚΟΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/12 15:21

      polu swstos !

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος26/4/12 13:29

    ENO ESI O MORFOMENOS PSIFIZIS PASOK KAI ND GIA KALITERES MERES DOSILOGE PAKISTANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/12 13:49

      ΛΑΘΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος26/4/12 14:06

    kalitera blakas para kleftis kai bolemenos kifinas san kai toy logou sou pseftoaristere me deksies tsepes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/4/12 14:22

    ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

    "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".

    2008: Συνελήφθησαν στην Ελλαδα 146.337 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

    Αν συνεχιστεί η είσοδος με τέτοιον ρυθμό, στην Ελλάδα το 2018 θα έχουμε 5.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/4/12 15:06

    ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΑΠΑΚΑΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ? ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/4/12 00:22

    Η ΧΑ είναι από τώρα και με τα δύο πόδια μέσα στη Βουλή.
    Άς όψονται οι καταληψίες της Βουλής.
    Οι 300 δηλαδη.
    Κάποιος πρέπει να τους πετάξει έξω από το παρανόμως καταληφθέν κατάλυμα, όπου μετέφεραν και το σόι τους εν είδει υπ/λων της Βουλής και αυτό , έχει γίνει πεποιθηση στο κόσμο , ότι πρέπει να το κάνει και μπορεί η ΧΑ.
    Είμαι κεντροαριστερός και δε πρόκειται να ψηφίσω ποτέ κάτω από το κέντρο.
    Αλλά συζητώ με πολλούς γνωστούς και φίλους , οι οποίοι αν και Δημοκρατικών αντιλήψεων, με την ευρεία έννοια , μου λένε ότι θα ψηφίσουν ΧΑ γι αυτό ακριβώς το λόγο.
    Ίσως να είναι και μία λύση, ελπίζω 'οχι η μοναδική, για να συνετισθούν, όλοι αυτοί οι δημοκράτες που 30 χρόνια τώρα, μας έχουν ρημάξει, μας έχουν ξεφτιλίσει, μας έχουν κατακλέψει και έχουν αναγκάσει μία σεβαστή μερίδα συμπατριωτών μας να στραφούν προς τη ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/4/12 00:27

    Είναι πλέον φανερό οτι το υπάρχον πολιτικοδημοσιογραφικό και κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό κατεστημένο με δημοκράτες τύπου ΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ,ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΓΑΠ και σια και αριστερά με ΑΛΕΚΑ(Ο)ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ φοβάται.Και φοβάται τα άκρα,γιατί δεν τα ελέγχει.
    ΑΚΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ να φύγει η ΣΑΠΙΛΑ πρώτα και μετά βλέπουμε.
    Ολος αυτός ο κόσμος που πάει ανταρσυα,χρυσή αυγή και ασημένιο φεγγάρι δεν είναι φασίστας.προδομένος είναι και κατεστραμένος και απογοητευμένος.Είναι ο ίδιος που τους κράζει όπου σταθούν και όπου βρεθούν γιατι δεν γουστάρει ούτε να τους βλέπει πια.
    Το παραμυθάκι με τους συριζαίους και τη χρυσή αυγή που κάνουν επεισόδια δεν περνάει πια ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/4/12 00:36

    Το τελευταίο διάστημα, διεξάγεται πολύ έντονη συζήτηση για την Χρυσή Αυγή και την πολύ πιθανή παρουσία της στην επόμενη Βουλή. Κάποιοι τρελαίνονται στην ιδέα πως θα μπουν οι φασίστες στη Βουλή. Ξεχνούν πως οι φασίστες ήταν πάντα στη Βουλή.

    Αν κάποιος πιστεύει πως πολλοί Έλληνες έγιναν ξαφνικά φασίστες το 2012, δεν ξέρει τι του γίνεται. Πάντα φασίστες ήταν.

    Απλώς, όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν τώρα Χρυσή Αυγή είχαν συμφέρον τόσα χρόνια να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Κοίταξαν το συμφέρον τους. Τώρα το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις πελατειακές τους ανάγκες, οπότε «ελευθερώθηκαν» οι άνθρωποι.

    Το ίδιο, ακριβώς, έκαναν και πολλοί δεξιοί και αριστεροί. Ποιοι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια; Σοσιαλιστές;

    Ποιοι ψήφιζαν τη Νέα Δημοκρατία; Φωτισμένοι δεξιοί;

    Είδαμε φανατικούς αριστερούς να γίνονται φανατικοί δεξιοί και φανατικούς δεξιούς να γίνονται φανατικοί αριστεροί. Το συμφέρον δεν έχει δεξιά και αριστερά. Και από αυτό δεν εξαιρούνται ούτε οι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/4/12 00:43

    Κυριοι...δημοκρατες του κωλου

    δεν ειναι δημοκρατικο μας δικαιωμα να θελουμε...καποια άλλη δημοκρατια?

    δεν ειναι δημοκρατικο μας δικαιωμα να γουσταρουμε Δωρικο χαιρετισμο?

    δεν ειναι δημοκρατικο μας δικαιωμα να ζηταμε τα αυτονοητα?

    κυριοι δημοκρατες...στα λογια

    ποιός σας ειπε πως το πολίτευμα σας..ειναι η δημοκρατια?

    ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να με δημοκρατησετε
    με δημοκρατικα κουρεματα,
    δημοκρατικα χαρατσια,
    δημοκρατικη υπερφορολογιση
    δημοκρατικη μειωση εισοδηματων
    δημοκρατικη εξαθλιωση
    δημοκρατικη κατοχη
    δημοκρατικο ξεπουλημα και υποθηκευση
    δημοκρατικη λαθραια εισαγωγη λαθραιων μεταναστων
    δημοκρατικες κλεψιες
    και δημοκρατικα ψεματα

    οι δημοκρατιζοντες με ευρωπαικη χειραψια (χαιρετισμο) ειστε πιό δημοκρατες απο τους εθνικίζοντες με Δωρικη χειραψια?

    Ο χαιρετισμος προσδιοριζει το βαθμο δημοκρατοσυνης?
    τρεμετε σαν τα ψαρια, σκουλικακια δημοκρατιζοντες δημοκρατες φεουδαρχες
    ΤΑ ΦΕΟΥΔΑ ΣΑς..ΠΕΦΤΟΥΝ το ενα μετα το αλλο..

    Δημοκρατια ...

    Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.

    σε ολα τα ετυμολογικα λεξικα του κοσμου



    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΕΙς δημοκρατιζοντες μοναρχες?

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του λογαριασμου.


    ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/4/12 00:48

    Καλημέρα σε όλους..

    Εγώ ένα έχω παρατηρήσει.. Τις τελευταίες ημέρες γίνετε μιά τεράστια προσπάθεια υπονόμευσης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής.. Πιστεύω σε κάποιους δεν αρέσει ότι αυτοί θα μπουν στο κοινοβούλιο πανηγυρικά και θα πάρουν ψήφους από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...
    Οι δημοσιογράφοι έχουν λυσσάξει καθώς παίρνουν "γραμμή" να σαμποτάρουν την προσπάθεια, ενώ στα δελτία ειδήσεων ασχολούμαστε συνέχεια με το τί έκανε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς ή ακόμα και η Μπακογιάννη που ούτε 3% ποσοστό δεν θα μαζέψει.. Αυτό είναι δημοκρατία δηλαδή..

    Εγώ δεν ξέρω ακόμα τί θα ψηφίσω, αλλά βλέπω ξανά την προσπάθεια των ΜΜΕ να μας "καπελώσουν" με τα γνωστά 2 κόμματα καθώς τα συμφέροντα είναι μεγάλα.. και να μας πείσουν ότι ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ αν ψηφίσουμε πχ. Χρυσή Αυγή ή Καμμένο...

    ΥΣ. Βαρέθηκα να τους βλέπω (Βενιζέλο, Σαμαρά) και στις πολιτικές διαφημήσεις στην τηλεόραση, τις οποίες νομίζω έχουμε πληρώσει 10 εκατ ευρώ από τις επιχορηγήσεις στα κόμματα (!)
    ΥΣ2 Αν η ΧΑ, μας ξεβρωμίσει από τους λαθρομετανάστες.. δεν νομίζω ότι αυτό θα βλάψει κανέναν μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *