ροή ειδήσεων

Έκλεισαν τον δρόμο στην παραλία Αφάντου !!

Με λυπη διαπιστώσαμε πρόσφατα πως στην παραλία Αφαντου απο τον Αμερικανικό σταθμό μεχρι τα Κολυμπια οτι κλείσανε τον δρομο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλεον πρόσβαση... ουτε καν με τα πόδια αφου υπάρχει περίφραξη. Αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα (υπάρχει ποδηλατοδρομος) ακόμη και οι πεζοι διευκολύνονταν με αυτο τον δρομο που υπήρχε και ξαφνικά έκλεισε. Ετσι ο καθενας που θελει να περάσει απο εκει αναγκάζεται να κανει ολόκληρο γυρο (πανω απο 15 χλμ ) για μια απόσταση που πριν ηθελε μονο 1,5 χλμ. Ουτε καν στην παραλια δεν μπορει να κατέβει κανεις για να κανει μπανιο !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/12 21:56

    απο οσο γνωριζω το οικοπεδο που περνουσε ο δρομος ηταν ιδιοκτητο.βεβαια ο δρομος δεν εκλεισε οπως λες αλλα ειναι λιγο πιο πανω δηλ. πριν περασεις την φωνη της Αμερικης στην διασταυρωση κανεις δεξια και στην επομενη διασταυρωση αριστερα και .......τσουπ!!!!!! εισαι στον ιδιο δρομο που σε εβγαζε πριν στα Κολυμπια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/12 01:00

    Μια μια θα κλεισουν ολες οι προσβασεις διοτι προκειται συντομα να πουληθει ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ μιας που ο επενδυτης στο γκολφ θα εχει ως γνωστων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ του αιγιαλου και της παραλιας. Οποτε τα μπανια εκει ξεχαστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/12 01:45

    Ετσι, έτσι πραγματική Μπανανία, όχι μόνο τ' όνομα. Στο χέρι μας είναι να μην περάσει αυτό. Να πάμε να κατασκηνώσουμε στη παραλία.
    OCCUPYAFANTOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/12 02:06

    Μαλάκες Αφαντενοί αμα σας πιάσουν κότσους και σας πουλήσουν τη παραλία με τη θάλασσα σε ιδιώτες και μετά το κάμει όλο εκεί Prive.. είσαι και πολύ λαλάκες

    δε πιο να μη μπορούμε να κάουμε ένα μπάνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/12 03:09

    kolovlaxe na pas sto xwrio sou gia mpanio....!! malakes einai mexri twra oi afantenoi pou den ta edwsan akoma se idiwtes mpas kai doune aspri mera!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/4/12 21:38

    Ο καθένας πετιέται και λέει την λαλακία του..Σοβαρευτείτε λίγο ρε...Ποια 15 χιλιόμετρα..? Στραβωμάρα έχεις να στρίψεις από τα χελιδόνια πάνω και να πας στα Κολύμπια..? Σχεδόν ίση απόσταση είναι..Μην γράφετε ανακρίβιες επιτέλους..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/12 17:18

    τα λεφτα ινε παρα πολα καμια ιδιοκτισια δεν ιπαρχι στιν παραλια και 60 μετρα απο το κιμα κατανκελιες στον εοτ και το λιμεναρχιο τορα και τα διμοσια ακινιτα που εγιναν ξενοδοχια σε μια νιχτα να επιστρεψουν στο διμοσιο ,το βατοπεδι μπροστα στα κριφα τον κολιμπιον ινε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *