ροή ειδήσεων

Η επιστολή που αναγκάζει σε παραίτηση τον πρόεδρο της Ρόδου

Τεταμένο κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Ρόδου, λόγω των διοικητικών θεμάτων που έχουν προκύψει, μετά την επιστολή του ταμία της ομάδας, Μανώλη Βλάχου, με την οποία… τα βάζει με τον τεχνικό, Σάββα Ορφανίδη.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή, το διοικητικό μέλος της Ρόδου, έδειξε πως δεν συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου, Χρυσόστομου Ψέλλα να μη δεχτεί την παραίτηση του προπονητή των «ελαφιών». Ο «ισχυρός» άντρας του συλλόγου εξέφρασε στο στενό του περιβάλλον πως θα υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας άμεσα.

Αναλυτικά η επιστολή του Μανώλη Βλάχου στο news12.gr:

«ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ [ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ] ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ [ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ] , ΔΕΧΘΗΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. , ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ . ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ , ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ , ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗ , ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ.
ΣΤΙΣ 28-03-2012 ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012 , ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ , ΙΔΙΩΣ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ . ΚΑΛΩ , ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟΝ Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ , ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ <<ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ >> ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ . ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΟΤΙ Ο Κ.ΨΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. , ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. , ΗΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗ , ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ <<ΡΙΣΚΟ>> ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΥΣ: ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ,ΔΙΟΤΙ Ο Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΑΡΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΨΕΛΛΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ .
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.ΒΛΑΧΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»

http://www.onsports.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *