ροή ειδήσεων

Κοινή γραμμή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ εναντίον Καμμένου και Χρυσής Αυγής!

Πιθανόν να έχετε παραξενευτεί με την ηρεμία που επικρατεί μεταξύ Πασοκ και Νδ, παρόλο που απομένουν πλέον λίγες μόνο μέρες για τις Εκλογές της έκτης Μαΐου... Πέρα από "κόντρες" για δευτερεύοντα θέματα όπως τα ντημπέητ, οι Βενιζέλος και Σαμαράς αποφεύγουν τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα βάζουν...με μικρότερα κόμματα!

Γιατί γίνεται αυτό; Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, οι τελευταίες μετρήσεις (ή αλλιώς "κρυφές δημοσκοπήσεις") που έχουν στα χέρια τους τα δύο κόμματα, τους δείχνουν με τα ακόλουθα ποσοστά:

Πασοκ: 18% με τάση ανόδου!
Νδ: 25% με καθοδική τάση!!!

Βλέποντας λοιπόν τα δύο αυτά κόμματα πως το συνολικό τους ποσοστό ξεπερνάει το 40% κι άρα η συγκυβέρνηση ΓΙΝΕΤΑΙ, αποφάσισαν να επιτεθούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ σε όσους τους απειλούν!

Ποιοι είναι αυτοί; Όχι το ΚΚΕ ή ο Σύριζα, που θεωρούν ότι "ελέγχονται", αλλά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και η "Χρυσή Αυγή"!

Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε συντονισμένες επιθέσεις και στους μεν (σήμερα ο Γιωργάκης χαρακτήρισε "τέρας" τον Καμμένο, ενώ είναι γνωστή η ιστορία με τον Χήτο) και στους δε (συνεχόμενες ύβρεις και δαιμονοποίηση των "νεοναζί", μαζί με αποκλεισμό τους από τα Μμε)!

Θέλουν, τα συνεταιράκια της Πασοκ - Νδ Α.Ε, να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή των δύο "ανεξέλεγκτων" σχηματισμών, προκειμένου η νέα Βουλή να μην...σείεται κάθε φορά που θα ψηφίζουν τα ανθελληνικά και αντιλαικά τους μέτρα!

Έδωσαν λοιπόν κοινή γραμμή: Εκεχειρια μεταξυ τους, λασπη σε Καμμενο και Μιχαλολιακο!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/4/12 12:46

    Η λασπολογία δεν πιάνει τόπο,οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι πλέον.Τίποτα δεν ανακόπτει πλέον την είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής.Και τότε να δεις τι έχει να γίνει.Για ρίξτε μια ματιά σε έναν υποψήφιο(Γιάννης Μιχαλόγκωνας,υποψήφιος Β' Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή)που μακάρι να βγει για να γίνει Ταϋλάνδη η Βουλή.Και με βουλευτική ασυλία παρακαλώ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/12 15:47

    aima timi xrysh aygh!!!Pirinas Ialissou...!!!
    erxomaste kai eimaste xiliades!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/12 17:50

    Σκατα σε ΝΔ και Πασοκ αλλα και στη Χ.Α. Καμαρώστε http://alfeiospotamos.pblogs.gr/files/f/444317-530878_10151464251585296_392184880295_23438571_1258046121_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/12 23:21

    Εγώ ένα έχω παρατηρήσει.. Τις τελευταίες ημέρες γίνετε μιά τεράστια προσπάθεια υπονόμευσης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής.. Πιστεύω σε κάποιους δεν αρέσει ότι αυτοί θα μπουν στο κοινοβούλιο πανηγυρικά και θα πάρουν ψήφους από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...
    Οι δημοσιογράφοι έχουν λυσσάξει καθώς παίρνουν "γραμμή" να σαμποτάρουν την προσπάθεια, ενώ στα δελτία ειδήσεων ασχολούμαστε συνέχεια με το τί έκανε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς ή ακόμα και η Μπακογιάννη που ούτε 3% ποσοστό δεν θα μαζέψει.. Αυτό είναι δημοκρατία δηλαδή..

    Εγώ δεν ξέρω ακόμα τί θα ψηφίσω, αλλά βλέπω ξανά την προσπάθεια των ΜΜΕ να μας "καπελώσουν" με τα γνωστά 2 κόμματα καθώς τα συμφέροντα είναι μεγάλα.. και να μας πείσουν ότι ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ αν ψηφίσουμε πχ. Χρυσή Αυγή ή Καμμένο...

    ΥΣ. Βαρέθηκα να τους βλέπω (Βενιζέλο, Σαμαρά) και στις πολιτικές διαφημήσεις στην τηλεόραση, τις οποίες νομίζω έχουμε πληρώσει 10 εκατ ευρώ από τις επιχορηγήσεις στα κόμματα (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/12 23:35

    Πρώτη φορά στη ζωή μου θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή αν και προέρχομαι από την Αριστερά.Βαρέθηκα να βλέπω τη χώρα μου να διασύρεται διεθνώς,σιχάθηκα την Αριστερά με τον εθνομηδενιστικό της λόγο,βαρέθηκα να τους βλέπω να χαϊδεύουν τους λαθρομετανάστες (Υπατία κλπ),να υπονομεύουν την Ελληνική παιδεία και ιστορία (Ρεπούση,Δραγώνα,Κουλούρη κλπ).Ας την χαίρονται άλλοι, λιγότερο Έλληνες,λιγότερο -ή και καθόλου -πατριώτες αυτή την Αριστερά!
    Ήρθε η ώρα να ξανα-αγαπήσουμε την Ελλάδα μας,τη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/4/12 00:33

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *