ροή ειδήσεων

Ιατροί που δεν κρατούν τον όρκο του Ιπποκράτη

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ...
ΦΩΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΒΑ ΕΛΘΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ .ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 8.30, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΛΘΗΣ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΑ
ΣΤΙΣ 8.30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΙΑΤΡΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΛΘΩ.
ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 10 ΕURO ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΛΘΩ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ .ΓΙΑΤΡΕ ΣΑΣ ΑΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ .ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΣΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΟΛΟΓΩ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/4/12 20:09

    Me olo ton sevasmo kurie, den amfivalw katholou ws pros to oti h oikonomikh katastash olwn mas einai tragikh omws sas dikaiologise tous logous gia tous opoious tha eprepe na plhrwsete, tha sas edine k apodeixh pragma p tha eprepe na sas kanei ligotero exalo, o sugkekrimenos giatros einai idiwths etsi den einai? Pisteuete den axizei ta 10 eurw gia ta opoia ginetai toso thema? Tha mporousate na apeuthintheitai se kapoion allo iatro pou vrisketai sto nosokomeio eite sto ika, to provlhma einai h anamonh thn apoia apofugate meta apo auth sas thn episkepsh, na xerete pws kaneis den ginetai plousios me 10 eurw, poso mallon otan milame gia kapoion episthmona o opoios spoudase toulaxiston 10 xronia h amoivh tou toso ston dhmosio oso k ton idiwtiko tomea exei meiwthei kata 55% k ta tameia sta opoia eseis k oloi mas eimaste asfalismenoi xrwstane polla lefta se olous tous idiwtes iatrous. Me sugxwreitai alla to pairnw proswpika, eimai foithtria iatrikhs ton sugkekrimeno kurio oute kan ton gnwrizw. Ean sas eixe diavevaiwsei pws den tha sas xrewne einai lathos tou omws fthasate sto iatreio 15 lepta argotera apo to sumfwnhmeno xroniko diasthma. Einai krima gia kati p afora esas thn ugeia sas k thn exuphrethsh sas na ginetai tooso megalo zhthma apo th stigmh p tipote den htan krufo k tha pairnate k apodeixh! H dhmosia ugeia einai dwrean, o idiwths iatros omws exei dikaiwma na leitourgei o idios katw apo tis sunthikes pou thetei autos. Euxomai na exete ena kalo apogeuma. Ta exoume valei me thn ugeia k tous leitourgous ths sas plhroforw omws pws spoudazoume 12 xronia sthn kaluterh twn periptwsewn gia na amoifthoume me 780 eur.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/12 20:13

    kala ola auta pou les alla se ligo tha mas vgaleis kai agious tous giatrous... o sigkekrimenos kirios eixe adiko.. alla profanos gia na antidrasei etsi einai prokatilimenos logo tis pliopsifias ton giatros pou kikloforoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/12 20:37

    δε συμφωνω καθολου με την ιδεα που εχει ο κυριος που εκανε την αναρτηση για τον συγκεκριμενο γιατρο.ειναι πολλα χρονια γιατρος του ικα,απο τους καλυτερους παθολογους και πολυ καλος ανθρωπος!και το οτι ειναι απο την συμη ειναι τιμη του και καμαρι του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/12 21:01

      Συμφωνώ και εγώ...Πάρα μα πάρα πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος..Κάτι άλλο θα πρέπει να έχει γίνει, διότι είμαι χρόνια πελάτης του και στο Ι.Κ.Α. που ήτανε όλους μα όλους τούς εξυπηρετούσε που ήταν εκτός σειράς και αριθμού διότι ήτανε ο καλύτερος και αυτόν εμπιστευόμασταν.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/12 21:02

    δε με χεζετε με την καραμελα των σπουδων? κι εγω εβγαλα πανεπιστημιο στην αγγλια(μεγαλη δαπανη των γονιων μου), δεν καταφερα να αξιοποιησω τις γνωσεις που απεκτησα επειδη στο ελλαδα αν δεν εχεις "μπαρμπα" δεν κανεις τιποτα, ετσι λοιπον αποφασισα να βγαλω και 2ο πανεπιστημιο (εδω στο ελλαδα)παιδαγωγικο με αποτελεσμα να ειμαι ακομα ανεργος.Μετα δουλευα σε ιδιωτικες εταιριες σε εξοντωτικα ωραρια με τεραστιο ογκο εργασιας για ψιχουλα... και για να γραψει απλα ενας γιατρος μια ΓΡΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ συνταγη πρεπει να πληρωθει? αν υπηρχε θεμα εξετασης/διαγνωσης να καταλαβω οτι πρεπει να πληρωθει αλλα αυτο με τις τυπικες συνταγογραφησεις ποτε δεν το καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/12 22:06

      Δεν υπάρχει πουθενά ρόλος του γιατρού συνταγογράφηση, ο γιατρός εξετάζει-κρίνει απο το ιστορικό του ασθενούς και του συνταγογράφει φάρμακα ή του δίνει οδηγίες...Δεν είναι γραφιάς όπως τον εννοούν πολλοί αφαλισμένοι για να γράφει φάρμακα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/12 21:18

    elada to megalio sou thelete na po kai go periptosis fakelaki gia ekxirisi kardeias by bass 2 ekatomiria draxmes + dio ekatomiria draxmes fakelaki op sorry o ipokratis pou kriftike???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/4/12 22:20

    Εάν εγώ έχω πίεση και πάω για να μου γράψει ο γιατρός φάρμακα της πίεσης, θα πρέπει να με εξετάσει για να δει εάν έχω πράγματι πίεση;
    Υπάρχουν περιπτώσεις χρόνια αρρώστων που δεν είναι απαραίτητη η εξέταση για τη συνταγογράφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/12 23:08

      Δεν είμαι γιατρός για να απαντήσω αλλά γράφω την δική μου περίπτωση.
      Εδώ και πέντε χρόνια έχω πίεση λόγω ηλικίας όπως μου είπε ο γιατρός και μου έγραφε να παίρνω κάθε βράδυ ένα χάπι, και κάθε δύο μήνες περνούσα με μετρούσε και μου ξανάγραφε πάλι για δύο μήνες.
      Πρίν όμως ένα χρόνο αυξήθηκε η πίεση και μου έίπε ένα χάπι το πρωΐ, και ένα το βράδυ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/12 00:57

    Για να πάρει κάποιος δέκα ευρω πρέπει να δουλεύει 3 ώρες όχι 3 δευτερόλεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/12 01:09

    ο νόμος αυτός ειναι της πλακας και αυτοι που τον σκεφτηκαν μ......ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/4/12 04:32

    ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΑΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΘΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 10 EURO ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ...
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/12 04:34

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΑνώνυμοςApr 5, 2012 06:32 PM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/12 04:44

    ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΗ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΓΛΩΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 70 ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 50 EURO THN ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/12 04:45

    ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ
    ΑνώνυμοςApr 5, 2012 06:44 PM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/12 16:53

    ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.
    ΟΧΙ 10,ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΣ...
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 21:00

      Επειδή το έψαξα το θέμα σας λέω ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να βλέπουν χωρίς €10 μόνο δέκα άτομα την ημέρα, μετά τα δέκα άτομα ζητάνε για απλή εξέταση €10, ή για κανονική εξέταση πάνω απο €20.
      Αυτοί είναι οι καινούργιοι νόμοι μας.
      Καλοφαωμένη μας!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/4/12 12:27

    Καλησπέρα σας. Δεν είμαι γιατρός αλλά δουλεύω χρόνια με γιατρούς και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον γιατρό που σχολιάζεται. Ο γιατρός αυτός δεν βρίσκεται πια στο ΙΚΑ αλλά στο ΕΟΠΥΥ. Ο γιατρός έχει το δικαίωμα να βλέπει 200 ανθρώπους το μήνα χωρίς να πληρώσουν και αν αυτό το πλαφόν γεμίσει, οι ασφαλισμένοι τον ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να περιμένουν τον επόμενο μήνα για να ξαναδούν τον γιατρό. Έχει όμως δικαίωμα να δει περισσότερους επί πληρωμή. Ο κύριος που τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να γράψει τα φάρμακα της γυναίκας του, έπρεπε να περιμένει 1 μήνα για να ξανα ανοίξει το πλαφόν του γιατρού. Δεν είμαι με το μέρος κανενός, θα μπορούσε ο γιατρός να του το εξηγήσει αλλά θα έπρεπε και ο σφαλισμένος να πει ένα ευχαριστώ πως τον δέχτικε και του έγραψε τα φάρμακα μόνο με 10€. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/4/12 10:28

    ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΦΩΤΑΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 11:45

      να πεθανει απο καρκινο επειδη του ζητησε 10 ευρω;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 14:01

      Χαχαχχαχα δεν ειμαστε καλα, συγχαρητηρια για τους τροπους σας κυριε αθωε α! Και για τα ελληνικα σας! Ενα ειναι το φαρμακο lexotanil

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος8/4/12 15:10

    ΝΑ ΠΣΟΦΗΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΣΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΙΓΟΡΗΤΑΙ ΤΟΘΣ ΑΛΛΟΘΣ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΘΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΓΕΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *