ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου, το... όγδοο θαύμα!

Την νίκη με 73-63 πήρε ο Κολοσσός Ρόδου μέσα στην Καβάλα επί της τοπικής ομάδας και βρίσκεται στα ημιτελικά των play offs...


Την νίκη με 73-63 πήρε ο Κολοσσός Ρόδου μέσα στην Καβάλα επί της τοπικής ομάδας και βρίσκεται στα ημιτελικά των play offs.

Διοργάνωση: Α1 Μπάσκετ
Φάση: Ημιτελικός
Αγώνας: Καβάλα – Κολοσσός Ρόδου
Γήπεδο: ΔΑΚ Καλαμίτσας
Η εικόνα του αγώνα:
Να κάνει το δύο στα δύο ήθελε ο Κολοσσός Ρόδου και να προκριθεί από σήμερα (20/4) στον ημιτελικό της Α1 μπάσκετ. Έτσι οι νησιώτες μπήκαν δυνατά από την αρχή και προηγήθηκαν μάλιστα με 15 πόντους.

Κάπου εκεί όμως η Καβάλα με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς γύρισε το ματς και το έκανε… ντέρμπι! Όμως με τους Άγγελο Τσάμη και Αντώνη Ασημακόπουλο σε εκπληκτική μέρα, οι Ροδίτες ανέκτησαν το προβάδισμα και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα επικρατώντας στο τέλος με 73-63. Πλέον ο Κολοσσός περιμένει τον αντίπαλο του στον ημιτελικό, από το ζευγάριΠαναθηναϊκός – Άρης.

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Διαμαντής, Βαρδάλος.

Δεκάλεπτα: 18-20, 28-41, 49-54, 67-73.

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Χάτεν 9 (1), Καλαϊτζής 3 (1), Πάνος 3, Γεωργαλής 12 (4), Ασημακόπουλος 10, Μπόικιν 4 (1), Χαρίσης 4, Τσάμης 14 (2), Χόπσον 14, Κομποδιέτας.

Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς 17 (5), Αγγελόπουλος 23, Νταμιάνοβιτς, Στεφανίδης 7 (2), Κοστόβ 2, Καραποστόλου 9 (1), Σίμτσακ 7, Γκρέι 2.

http://www.mavroprovato.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *