ροή ειδήσεων

Ομαδικοί Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στη Λέρο

Από 17 μέχρι 22 Απριλίου πραγματοποιούνται στη Λέρο οι Ομαδικοί Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2012. Θα διεξαχθούν κατά προτεραιότητα το Ομαδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου...

(Προκριματικός Όμιλος Α Εθνικής), το Ομαδικό Κύπελλο Αιγαίου και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Αιγαίου.

Ως εναρκτήρια εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 17/4 το Ομαδικό Ράπιντ στη μνήμη του πρώτου προέδρου της ΤΕΣΣ Αιγαίου Δημήτρη Σιαμέτη. Ισοβάθμησαν τέσσερεις ομάδες με οκτώ βαθμούς σε πέντε γύρους και η κατάταξη μετά την άρση της ισοβαθμίας ήταν Λέρος 17 πόντοι, Κάλυμνος 15,5 Ικαρία1 13,5 και Ικαρία2 13. Η ομάδα της Λέρου αποτελούνταν από τους Hunt, Κουρκουνάκη, Γιακουμή και Καψομενάκη.

Το πρόγραμμα προβλέπει και άλλες εκδηλώσεις (Ομαδικό γυναικών, Ατομικούς Αγώνες Παίδων – Κορασίδων, τουρνουά γρήγορου σκακιού), η διεξαγωγή των οποίων θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο χρόνο και τις αντοχές των παικτών.

Στους αγώνες συμμετέχουν ομάδες από την Ικαρία, την Κάλυμνο, τη Λέρο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, ενώ στο Κύπελλο και το ομαδικό Ράπιντ συμμετέχει επιπλέον και η Κως.

Οι αγώνες διεξάγονται στους χώρους του ξενοδοχείου Chrithoni’s Paradise στο Κριθώνι Λέρου (www.crithonisparadisehotel.gr) στο οποίο θα διαμένουν οι σκακιστές.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΤΕΣΣ Αιγαίου και τον ΜΠΣ Νέων Λέρου «Άρτεμη» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Χορηγοί των φετινών εκδηλώσεων είναι οι Δήμος Λέρου, το ξενοδοχείο Chrithoni;s Paradise, η Blue Star.

Οι αναλυτικές προκηρύξεις έχουν δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://ikariachess.blogspot.com/2012.04/2012.html ενώ τα αποτελέσματα και την εξέλιξη των τουρνουά μπορείτε να παρακολουθείτε και από το www.chess-results.com.

http://www.skakistiko.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *