ροή ειδήσεων

Με προβλήματα τα νέα φανάρια στη Ρόδου - Λίνδου

Με μεγάλα προβλήματα άρχισε η λειτουργία των νέων φαναριών στη Ρόδου-Λίνδου από την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση για αυτούς... που κινούνται επί της λεωφ Ρόδου Λίνδου . Το κόκκινο διαρκεί αρκετή ώρα ενώ έπρεπε το πράσινο να λειτουργεί περισσότερο χρόνο. Σε όλα σχεδόν τα νέα φανάρια πρέπει να γίνει ρύθμιση. Σε διασταυρώσεις όπου δεν υπάρχει καθόλου κυκλοφορία οι οδηγοί ειναι υποχρεωμένοι να περιμένουν περισσότερο από 3 λεπτά στο κόκκινο ΄(χωρίς να υπάρχουν αυτοκίνητα στην άλλη πλευρά που υπάρχει το πράσινο). Τα φανάρια μπερδεύουν τους οδηγούς αφού υπάρχει ταυτόχρονα πάνω ψηλα από το δρόμο και πράσινο αναμμένο για αυτούς που πάνε ευθεία αλλά και κόκκινο βέλος για αριστερά ή δεξιά. Σε κανένα δρόμο της Ευρώπης δεν συμβαίνει αυτό. Το κόκκινο βέλος υπάρχει μόνο στην δεξιά ή αριστερή πλευρα του δρόμου και ΟΧΙ πάνω ψηλά από το δρόμο. Οι οδηγοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ πράσινου και κόκκινου ποιό βέλος ειναι απαγορευτικό και ποιο όχι. Οσοι κινούνται από Κολύμπια μέχρι τη Ρόδο χρειάζονται περισσότερο χρόνο πλέον για τη διαδρομή αφού εκτός από τα νέα αρρύθμιστα φανάρια απο Κολύμπια μέχρι Φαληράκι έχουν να αντιμετωπίσουν και τα ήδη υπάρχοντα αρρύθμιστα φανάρια από Φαληράκι μέχρι Ρόδο. Με μία σωστή ρύθμιση απο τις αρμόδιες υπηρεσίες που υποτίθεται ότι σεβεται τον Ροδίτη οδηγό η διαδρομή θα μπορούσε να ελαττωθεί κατά 10-15 λεπτά, μιας και τα φανάρια είναι πλέον περισσότερα από 20 σε ολόκληρη την διαδρομή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/12 23:24

    Aderfe autoi einai tempeloxanades kai asxetoi! den vlepeis pws exoun kanei tous dromous san ta moutratous. alla twra 8a mas poun oti einai upeu8inoi mono gia to e8niko diktio.. kai oti o dimos einai autos pou prepei na merimnisei! les kai tosa xronia autoi to eixa stin tsita.. skata kai aposkata vgalte tin mourga apo to dimosio na paei mprosta o topos paliolamogia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/12 23:40

    Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ.... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΧΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥ ΚΟΒΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Κ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ. ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ.... ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/12 00:02

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 23 ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΧΑΛΑΝΕ. Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ 120 ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/12 05:29

    ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΧΤΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΛΑΘΟΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΑΘΟΣ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΡ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/12 17:47

    επισης στην διασταυρωση Λεωφορου και ιδιωτικου ΚΤΕΟ (δρομος παλιου ΧΥΤΑ) τα φαναρια δεν λειτουργουν καθολου!Το πρωι αν σου τυχει γυναικα μπροστα κανεις 10λεπτα να περασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *