ροή ειδήσεων

Μπάτσοι και αριστεροί είναι το ίδιο μαγαζί!

Το περιοδικό των μπάτσων το οποίο τυπώνεται στον Περισσό απο την "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ
Το επίσημο περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" των μπάτσων, δηλαδή των πραιτωριανών, κατά Βύρωνα Πολύδωρα...
της αστικής δημοκρατίας, τυπώνεται από την "Τυποεκδοτική" μια εταιρία η οποία ανήκει στο ΚΚΕ. Μάλλον το κόμμα του Περισσού ,εμπέρδεψε ,το παλαί ποτέ Ε.Λ.Α.Σ με την ΕΛ.ΑΣ.
Τώρα πως γίνεται ,το κόμμα που παλεύει για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης να τυπώνει στις εγκατάσεις του τα περιοδικά των μπάτσων ,δηλαδή των κατασταλτικών δυνάμεων της αστικής τάξης ,αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας εξηγήσουν οι 'σύντροφοι" του Περισσού.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΚΚΕ έχει επιχειρήσεις ,και διάφορες εταιρίες, στις οποίες ,οι κακές γλώσσες λένε ότι οι μισθοί και οι συνθήκες εργασίες δεν είναι και οι καλύτερες.
Για εμάς αυτό ,δλδ η διαπλοκή αστικού κράτους,μπάτσων και αριστεράς (κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής) δεν είναι κάτι το νέο. Ο μαρξισμός είναι η κατ'εξοχήν ιδεολογία που χρησιμοποιεί η τραπεζική χούντα των "περιούσιων" παγκοσμίως για να αποδομήσουν έθνη και παραδόσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπινα όντα χωρίς ταυτότητα και πολιτισμό ,εύκολα χειραγωγούμενα. Όσο και αν η αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) προσπαθεί να το παίξει αντικαθεστωτική ,πάντοτε θα ξεβρακώνεται,όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ,αλλά και στην περίπτωση των εξ'επαγγέλματος αντιρατσιστών που υποστηρίζουν την Made in USA "Αραβική Άνοιξη"!
Κλείνοντας ,για όσους δεν γνωρίζουν τα κομμουνιστικά κόμματα του Ιράν και της Βενεζουέλας ,έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ σε ουρανοξύστες όπου επίσης έχουν την έδρα τους εταιρίες βιτρίνες της CIA! Απο την εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης έως και σήμερα χορηγός της "επανάστασης" είναι τα κόκκινα δολάρια!
ΥΓ Η δημοσίευση αυτή "αφιερώνεται" εξαιρετικά και στους μπατσολάγνους- στρατολάγνους του "χώρου"!
belogvardyeets.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/12 14:03

    Προσπερνάω όλες τις "κακές γλώσσες" που μπορεί να λένε για το μέγεθος του πουλιού του γείτονα, τις πλαστικές στα βυζιά της γειτόνισας και πάει λέγοντας...Ο Μαρξισμός δεν είναι ιδεολογία είναι επιστημονική θεωρία ,είτε την δέχεσαι ή όχι και που αναλύει την ιστορία διαλεκτικά εκφρασμένη μέσα από τις ταξικές συγκρούσεις. Για την σημερινή καπιταλιστική οικονομία αποκαλύπτει ότι η μισθωτή εργασία των προλετάριων δηλαδή αυτών που δεν έχουν μέσα παραγωγης μέσω της υπεραξίας αποτελεί την μισθωτή σκλαβιά. Όσο αναφορά την αραβική άνοιξη καμία σχέση με κομμουνιστική αλλά αυτά γίνονται όταν βάζουμε στην λάσπη μας επίτηδες αριστερά- αντιρατσιστές-κομμουνιστές εεε δεν είναι το ίδιο πράγμα! Πέρα από την λάσπη να πάμε στην είδηση του άρθρου δηλαδή το ότι η τυποεκδοτική τυπώνει το περιοδικό αστυνομική ανασκόπηση και τον ελέυθερο τύπο τύπωνε! και; Είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε ώστε να μπορεί το ΚΚΕ να τυπώνει το υλικό του χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς όμως την ανάληψη και άλλων εργασιών οικονομικά δεν βγαίνει. Μήπως αντί αυτού θα έπρεπε να μπεί στο χρηματιστήριο να έχει μέτοχο τον μπόμπολα; Αλήθεια σε ποια άλλα μέσα παρουσιάζεται ολοκληρωμένα η θέση του ΚΚΕ; εδώ τους έχουν αποκλείσει από τις εκπομπές, είναι πλέον γεγονός να υπάρχει εκπρόσωπος του ΚΚΕ στα ΜΜΕ. Υ.Γ Κριτική στην επιστημονική θεωρία του κομμουνισμού, στην στρατηγική και τακτική των κομμουνιστικών κομμάτων είναι κάτι επικοδομητικό, φθηνές παπαρολογίες του στυλ κόκκινα δολάρια- χειραγωγούμενα άτομα- αραβική άνοιξη- cia και mi6 και άλλα φθηνά πυροτεχνήματα ας τα κρίνει κανείς σκεφτόμενος την ταξική του θέση και τα ταξικά του συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/12 15:15

    Apr 21, 2012 04:03 AM
    Σωστότατος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *