ροή ειδήσεων

Θα μοιράσει χαμόγελα ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός πρόκειται να επισκεφτεί το περίπτερο για το «χαμόγελο του παιδιού» που έχει στηθεί στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου από μία ομάδα παιδιών...
των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» το προσεχές Σάββατο (7/03, 12μ.) δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.

Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Το περίπτερο για το «Χαμόγελο του Παιδιού», που έχει στήσει στην Πλατεία Κύπρου της Ρόδου μία ομάδα 60 μαθητών από τα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία», θα επισκεφτεί η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, το προσεχές Σάββατο στις 12:00.

Η ομάδα μας δέχθηκε πρόθυμα να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των παιδιών, που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και οι αθλητές μας θα βρίσκονται στην Πλατεία Κύπρου για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με όλους τους παρευρισκόμενους. Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει τη δική τους προσπάθεια για να πουλήσουν αντικείμενα τα οποία φτιάχνουν οι εθελοντές του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού», σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το τόσο σημαντικό έργο του συλλόγου. Ο κόσμος της Ρόδου έχει αγκαλιάσει θερμά την προσπάθεια αυτή και ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά, ενώ μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί στον οργανισμό πάνω από 4000 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα της ιστορίας της, ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες που αφορούν τα παιδιά, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο. Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση που νιώθει κανείς, όταν βοηθάει ένα παιδί, ειδικά όταν ξέρει ότι το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη δύσκολη αυτή εποχή, ώστε στα πρόσωπα των παιδιών να σχηματίζονται μόνο χαμόγελα».

http://www.gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *