ροή ειδήσεων

Αποκαλύψεις - βόμβα Στρος Καν για Σαρκοζί και Ελλάδα

Εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στην υπόθεση με την καμαριέρα αλλά και σχέδιο για την κρίση στη Ελλάδα αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Ντομινίκ Στρος Καν!


Στην πρώτη του συνέντευξη σε εφημερίδα μετά από περίπου ένα χρόνο, ο πρώην επκεφαλής του ΔΝΤ κατηγορεί ευθέως τον Νικολά Σαρκοζί και τους πολιτικούς του αντιπάλους εν γένει το για όσα εκτυλίχθηκαν στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Όπως υποστηρίζει, οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν παγιδεύσει τα επτά κινητά που είχε στη διάθεση του καθώς και τα προσωπικά του e-mail, κάτι που του αποκάλυψε φίλη του που δούλευε στο αρχηγείο του κόμματος του Σαρκοζί.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Guidepost Solutions» που ερευνά ακόμα την υπόθεση, ο επικεφαλής ασφαλείας του ξενοδοχείου γνώριζε εκ των προτέρων την άφιξη του Στρος Καν, παρόλο που ο ίδιος δεν είχε ειδοποιήσει κανένα.

Μιλώντας για την ευρωπαϊκή κρίση, ο Στρος Καν αναφέρεται στη χώρα μας: τον Μάιο του 2011 ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Βερολίνο και να πείσει την Άνγκελα Μέρκελ να συναινέσει σε σχέδιο με την ονομασία «Comprehensive» για λύση της ελληνικής κρίσης χρέους.

«Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον», προσθέτει.

Star.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *